Header

Hemkommen från en toppenvecka på Malta. Har gjort bland annat det ni ser på bilderna. Andra dagen dök vi, vilket verkligen var jättecoolt, vill göra det igen. Fick däremot panik en gång när jag kollade upp och såg hur långt det var upp till ytan, tänkte då att jag skulle hinna dö innan jag kommit upp men jag övervann den paniken. Vi var även på vinprovning, några ständer trots inte jättefint väder, besök på betsson group, en skolminister, en fin kyrka, en skola, en fabrik, huvudstaden Valletta och sist men inte minst goda restauranger. Vi åkte också oftast runt i vita jeepar som gjorde transporten till och från ställen jätteroliga!! Tackar och bockar för denna resa, nu väntas en veckas lov! :D

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

En lugn skolvecka resulterar till mycket fritid, i veckan har jag hängt med vänner nästan varje kväll, har bland annat ätit på Vezzo med Asta och pratat ikapp, och haft en mysig fredagkväll med tapas hemma hos Ebba. Igår var jag på stan en sväng med mamma och hennes kusin, fikade på jaktstugan och köpte lite nytt. Åkte senare till Erik och åt middag och kollade på nya Tarzanfilmen. Idag har jag varit ute och gått på Andersön och tagit det lugnt. Nu tänkte jag ägna cirka en timma åt att plugga. Har några prov i veckan men det är hanterbart, på lördag åker jag till Malta! Kommer bli en spännande resa. Lite värme tackar jag inte nej till nu.

Likes

Comments

I onsdags efter skolan hade jag bokat tid på Peckas tatueringsstudio för att göra denna tatuering jag tänkt på ett tag. I början av sommaren gick min pappa bort så detta är för honom, jag är så nöjd. 

Likes

Comments

Efter skolan och möte med föreningen följde jag med mamma på Mio och kikade på en ny fåtölj, sedan köpte vi med oss mat hem från favvorestaurangen Lilla-Siam, alltid lika gott! Nu ska jag åka till Ebba och ha tisdagsmys med henne. Imorgon är det onsdag, veckans drygaste dag skolmässigt men efter det ska jag göra något jag är jättenervös men samtidigt glad över, på återseende!

Likes

Comments

Förra veckan bestod av förkylning, skola, två pizzamiddagar, ingen träning och fest. I fredags var det fotboll och därefter fest, riktigt KUL! (Som vanligt lånade bilder av Jasmine<3) Var också bjuden till My på en mysig födelsedagsmiddag så innan festen var jag där och mös. Idag har jag haft två prov och tre dryga timmar naturkunskap, efter skolan fikade jag med Evelina och pratade ikapp. Ikväll ska jag softa x10 och äta tacos till middag. 

Likes

Comments

Hallå hallå! Hemkommen från Stockholm efter några roliga dagar, jag som inte ens var ett fan av Justin är det NU! I torsdags gick hela dagen åt att fixa några ärenden inför konserten, jag och Ella åt middag tillsammans med Ebba och Emmy och sedan förfestade vi lite inför Bieber, som sagt, bästa konserten!! Hade jättekul!! Resten av dagarna tillbringade vi på stan och på goda restauranger, Sthlm tapas är ett tips!

Likes

Comments