Header

Imorse var jag uppe tidigt. Hade körletion 07.45 och efter det åt jag frukost på Espresso House med Evelina. Efter skolan pluggade jag matte två timmar och nu ska jag duscha och gå och lägga mig :-)

Likes

Comments

Fick bland annat lite nya träningskläder i födelsedagspresent vilket gjorde mig motiverat till att börja träna igen. Eller jag blev motiverad igår. Men vet inte riktigt, vad, vart och hur (??) Återstår att se :-)

Likes

Comments

Kollade igenom lite bilder på datorn och hittade denna, bästa festen, finaste tjejerna.
I helgen har jag tagit det lugnt, SÅ skönt. Har dock pluggat lite också, haft lite födelsedagsfirande hos Evelina, varit på dansuppvisning, Sofia har klippt mig, jag köpt en ny väska, och kollat på film och ätit middag med Ecke. Myss, längtar nu efter varmare tider och till April månad.

Likes

Comments

Söndag. Kommande vecka hoppas jag tar slut snabbt, har jätte mycket att göra och vill ha tid för att ta körkort istället men just nu går inte det.... Gick i alla fall på en promenad med Erik idag vilket var skönt.

Likes

Comments

I lördags fyllde jag 18(!!) Firade det med ett traditionellt fika för släkt och några amigos. På kvällen åt jag godaste burgaren på All star. Hade verkligen världens mysigaste födelsedag!! Snart fyller Elliot år och då är tanken att vi ska fira oss tillsammans, ser framemot det :-D

Likes

Comments

I mellandagarna följde jag med Erik till Strömsund där det då var kallaste dagen i december vilket det är även idag, om inte mer?? 

Likes

Comments

Idag har det inte hänt någonting speciellt. Nu är jag hemma. Ska städa mitt rum, plugga lite körkort och hämta ett paket. Det vankas också taco till middag. Igår efter skolan skulle jag plugga tillsammans med Sofia, men det slutade på Pause med böckerna i väskan :-) Det var dock värt och mysigt. Såg även nej till cancer galan här om dagen som är jättehemsk, men den måste du kolla på om du inte redan gjort det.

Likes

Comments

Heej, trodde jag lade upp ett inlägg i förrgår men tydligen hamnade det bara i utkast. I alla fall, de sista lovdagarna var jag med Ebba bland annat, köpte lite nya kläder samt en ny mascara i ny sort som var jätte bra. Kul att pröva någonting nytt då jag använt samma i 1,5 år. Jag har ätit sallad på Vezzo och blivit bjuden på middag av Ecke samt varit på 18-årskalas!! WOW, det är helt sjukt att 98kullen fyller 18 men Såå kul :p Igår var jag i Orrviken, åkte fyrhjuling och premiäråkte skoter. Nu är det åtta veckors skola och sedan lov igen, då vill jag åka till Stockholm eller åka skidor om det är fint väder;-)

Likes

Comments