Header

Gårdagens middag bestod av Cesarsallad, bra sällskap samt väldigt fin utsikt över Östersund :-)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Äntligen har det blivit fint väder, äntligen sommar(!?) Senaste veckan har jag varit med mycket kompisar, varit hemma hos Erik över en dag, klippt av mig håret (JAA, faktiskt!! Eller, 15-20 cm), ätit på Vezzo för första gången och kikat lite på stan.

Glassbilen<33

Likes

Comments

Beställde dessa i början av sommarlovet och förra veckan fick jag dem äntligen, jätte fina! 

Likes

Comments

Hej! Idag slog det mig att faktiskt skolan börjar snart, vilket inte alls jag känner för.. När jag tänker tillbaka på eftermiddagarna när skolan gällde så var det alltid panikplugg, stress och inget socialt liv för att faktiskt hinna med allt i vissa perioder. Okej, så hemskt var det inte men jag gillar mer det lediga livet som är lite mer bekvämt. Denna torsdag har jag i alla fall ätit lunch med Ella som nyss kommit hem från Kroatien, sen ätit världens godaste tacorulle på Via Grande tillsammans med Alma, Evelina och Jenny och tillsist även varit på bio med dem och sett "Paper Towns". Det är dagar som dessa jag älskar, ledig, prat om allt möjligt, världens bästa vänner, fint väder och god mat! Hihi.

Likes

Comments

Innan vi åkte ända hem så stannade vi i Stockholm ett par dagar. Hann med en heldag på Grönan, restaurangbesök, stadstur, fotbollsmatch på Friends och ett litet poolparty hos nära vänner. Älskar Stockholm.

Likes

Comments

Näst sista dagen i Kroatien bokade vi en båttur till Hvar och Brack. Världens mest konstigaste tur men också veckans roligaste upplevelse!

Likes

Comments

Under en vecka i juli månad befann jag mig i Kroatien tillsammans med mamma, Erik, och Eva. Kan inte säga mer än att det var fantastiskt!! Vattnet var klarblått, på vissa ställen turkos och andra turkosgrönt, det var helt otroligt! Vi bodde på ett jätte fint hotell med utsikt över havet med trevlig personal. Där fanns också världens godaste hotellfrukost! Har tagit bilder i överflöd som jag tänkte dela med mig lite av här. Dock har dem inte den bästa kvalitén då jag tagit alla bilder med Iphonekamera. Kram

​Helt fantastiskt fint! 

Likes

Comments

Idag har jag uträttat lite ärenden med mamma och sedan åt vi en tidig middag innan jag skulle börja jobba 16. Det blev favvorätten, taco :-) Ikväll har jag träffat My, varit 1 cm ifrån en räv och bara pratat då vi inte träffats på länge. Väldigt My(s)!

Likes

Comments