Header

Heeej, 18 juni och jag har tagit studenteeen för ett par dagar sedan!!! Men mer om det i ett annat inlägg när jag kommer hem. Hur som helst var det en helt fantastisk dag på alla sätt och vis!!!!

I skrivande stund sitter jag utslagen i soffan hos min gudmor i Stockholm. Jag och Erik kom med hit med kvällståget igår. Idag har vädret varit strålande och temperaturen visar fortfarande 25 grader trots att klockan snart är halv nio. Idag har vi promenerat på stan och på djurgården, åkt lite båt och ätit burgare på Phils. Imorgon åker vi till Mallorca och det kommer bli såå skönt!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Förutom en lyckad balkväll och min sista vårfest med CA har jag under den senaste veckan också klippt av 2 decimeter hår, hunnit med några kvällar på Österäng, några utekvällar, ÖFK-matcher, bilbingo OCH skickat in allt skolarbete!!! I fredags var det Sommarfesten och då gick jag som Mys kavaljer, detta blev dessutom den allra sista festen med CA (💔!!), men kvällen var jättekul som avslutades på Marité.

Studentveckan är här och det är dessutom nationaldagen idag!! Haft räkfrossa med CA och nu ska mer fix inför fredag ske. Igår var det Bacchis bjudfest i sportis och jag gick tillsammans med Erik. SJUKT att det är tre dagar till studenten nu!!! CARPE DIEM ;-)

Likes

Comments

Förra söndagen var det dags för sista vårfesten i sportstugan med bästa CA. Ettorna hade fixat jättefint och festen blev verkligen lyckad! Bilderna är i vanlig ordning tagna av Jasmine. ;-)

Likes

Comments

Hade verkligen en toppenbra bal, vädret kunde inte bli bättre och alla var SÅ fina!!! Allt var 10 av 10!!!!

Likes

Comments

Från i fredags då jag och Erik åt supergod burgare på Vezzos uteservering. Var kanske aningen kallt att sitta ute där och då men i sommar blir det nog toppen!! Jättemys!

Likes

Comments

Länge sedan jag skrev något här, HEJ!! Veckorna går i ett och det är helt overkligt att det endast är cirka tre veckor kvar till studenten!! Har däremot lite kvar i skolan så ännu kan jag inte njuta av studentkänslan till fullo men det kommer ;-) En otroligt lyckad 50-dagars, musikal, plugg, en bra dag i Stockholm, fina solnedgångar, konsert med Maggio och mösspåtagninsbal beskriver lite av det jag hunnit med sedan sist!!

Idag har jag spenderat hela eftermiddagen med mamma med olika ärenden, bland annat hämtat klänning hos sömmerskan, köpt det sista inför balen, och ätit kina på Shanghai. Mindre än en vecka kvar till balen nu, ser framemot det!!!

Likes

Comments

Förra veckan var det mösspåtagningsbal vilket verkligen var över förväntan!! Hade med andra ord en jättekul kväll!!! Så nu är mössan på, HEJ OCH HÅ!!!!

Likes

Comments

Påsklovet närmar sig sitt slut och bilderna ovan får visa lite vad jag gjort, med andra ord ätit och umgåtts. Mycket mysigt!! Påsken spenderades några dagar i Skärvången och några dagar i Strömsund, vilket alltid är kul då det innebär skoteråkning, pimpling och kolbullar!!

I helgen har jag ätit frukost på Clarion, börjat på mitt svenska NP-tal, jobbat och myst hos Soffan. Igår åt jag, Erik och Micke middag på Innefickan där jag inte ätit tidigare. Rekommenderas om du vill ha supergott kött!! ;-) Nu väntas några kommande intensiva veckor med bland annat mycket plugg, firande av 50-dagars på onsdag, jobb, och en utbildning i Sthlm. Inte alls länge kvar nu....

Likes

Comments

Gymnasiearbetet är inlämnat och imorgon får jag lov, kunde ej bli bättre!!!! Går mot mitt absolut sista lov nu vilket känns, vi har påbörjat de sista momenten i kurserna, ny balklänning är fixad, ångesten över hösten och framtiden har kommit ikapp en, och det börjar bli något mycket varmare. De senaste veckorna har gått i ett som vanligt, men förutom skola så har jag hunnit med en helg i Åre, varit på afterskifest både i fredags och i lördags, köpt nytt gymkort, och bokat en resa till sommaren! I skrivande stund sitter jag i bilen påväg hem från Eriks pappa där jag varit på middag. Ikväll ska jag på bio med Sofia och se "Patriots day". Imorgon slutar jag 11, FÅR PÅSKLOV, gå på ÖFK-match och gå ut!! Lovet kunde inte vara mer lägligt :-) YEY

Likes

Comments

Ett prov, en redovisning och tre inlämningsuppgifter summerar denna skolvecka, med andra ord en intensiv men ovanligt produktiv vecka, tummen upp för det! I torsdagskväll tog jag med några andra kompisar spontant tåget upp till Åre för att gå på Markoolio som var superkul!!!! Nästa helg ska jag på Miriam Bryant som jag tycker är bra på alla sett och vis, redan taggad. Helgen har varit så skön, inget jobb, inget plugg. Har bland annat ätit middag på max, fått min balklänning(!!!!!), ätit våfflor, träffat min kusin, varit på en mysig middag hos Sanna med henne, Erik och Kevin, och bowlat. ADIOS

Likes

Comments