Header

Eller ja, jag vaknade för drygt två timmar sen men har inte känt för att blogga från nu. Hur som helst, hoppas att ni sovit gott och att ni drömde massor av fina drömmar! Själv så sov jag väldigt gott, nästan för bra, ni vet när man sovit så bra att man är trött även fast man inte borde vara det. 👎 Haha! Hoppas verkligen jag piggnar till snart...

Dagen idag kommer vara ganska lugn, ska bara bort till mina föräldrar en snabb vända och hämta lite saker, men förutom det så händer ingenting. Vilket är ganska skönt, härligt med en lugn lördag. 😍 Och med lugn lördag menar jag - xbox-spelande, filmtittande och mys med R. Med andra ord en helt perfekt lördag!

Nu tänkte jag göra mig i ordning, känner att jag behöver inte se ut som en zombie när vi ska cykla till mina föräldrar hehe.. 😉 Men ni får ha en underbar dag och ta hand om er, så hörs vi mer lite senare! Puss och kram.

Bilder från förra veckan när jag, R och Bella mös på stranden.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments


I love lying next to you, I could do this for eternity
You and me - we're meant to be in holy matrimony
God knew exactly what he was doing when he led me to you

When you say you love me, know I love you more
And when you say you need me, know I need you more
Boy, I adore you.


Likes

Comments

Hur mår ni kära läsare idag?! 😊 Själv så mår jag förvånansvärt bra, har sovit sjukt dåligt i natt så var beredd på en skit dag.. Men så fel man kan ha! Dock så har jag inget speciellt planerat idag förutom att jag och R ska iväg till AF nu och efter det ska jag iväg på ett annat ärende, men inget av det precis nämnda tar så värst lång tid så kan nästan säga att denna fredagen är helt oplanerad, haha. 😉

Nu måste jag dock avsluta här och göra mig i ordning så vi kommer iväg på ärendena innan klockan blir allt för mycket. Ni får ha en underbar dag i det fina vädret och ta hand om er! 😘 Jag uppdaterar självklart mer lite senare, så stay tuned! Puss och kram.

Likes

Comments

Eller kanske inte "spana in henne" då hon har sambo och barn, haha, men ni bara måste ta en titt in på hennes blogg! Som jag förövrigt hjälpt till att designa. 😉 Hon har dock inte hunnit få upp några inlägg ännu, och bloggen är inte heller helt klar - men jag tycker ändå att ni borde skriva ner namnet och sen börja följa hennes blogg! En glad ung småbarnsmamma som lever med sina drömmars man (pappa till barnen) i lilla Trelleborg. Kan nästan garantera att hon kommer bomba med bedårande bilder på sina barn och en massor av uppdatering om vad som händer i deras vardag. (klicka på bilden för att komma till hennes blogg)


Likes

Comments


Någonstans där uppe bland alla moln finns världens finaste ängladjur. Natten till i tisdags tog Zack och Zacky emot Smulan som stilla somnade in hemma. Jag saknar henne något otroligt mycket och tänker på henne hela tiden. Saknar självklart de andra pälsklingarna också som finns där uppe, men detta med Smulan är fortfarande så "färskt". Och hon var allas älskling. Alltid lugn, kelen, glad och snäll. Gjorde aldrig en fluga förnär. Lat var hon också för den delen, hehe..

Finaste Smulan, aldrig kommer jag glömma dig. Jag älskar dig. ❤

Likes

Comments

Hur fint hade det inte varit med en snygg bränna, dessa plaggen och en smal Amanda? 😉 Haha... Dessutom så är alla dessa plaggen från H&M och ligger mellan 79kr-300kr/st. Så man behöver inte ha Odd Molly, LV etc för att se bra ut, nej! Kör på H&M's och ni kommer glänsa precis lika mycket som i allt dyrt mög. (Ja, jag säger mög för bara för att saker och ting är dyrt så betyder det inte att det alltid är bäst!)

Likes

Comments

När jag sitter på balkongen i min ensamhet (självvalt), och speciellt när det är solnedgång, så flyger mina tankar iväg. Ibland är det negativa tankar men inte ikväll. Ikväll är det enda jag kan tänka på hur lycklig jag är. Att oavsett vilka sjukdomar och diagnoser jag har, oavsett hur mitt liv sett ut förut, så är jag lycklig. Jag har det bra. Tänk att jag har haft den turen att få världens bästa familj, den finaste pojkvännen, gulligaste vovven, underbara vänner - ja, ni förstår vart jag vill komma. Jag älskar mitt liv. För några år sen trodde jag aldrig att jag skulle säga det, men jag älskar verkligen mitt liv.

Likes

Comments

Jag fullkomligt älskar Snapchats alla filter, men när den tycker att jag har ett ansikte vid mina bröst blir jag lite rädd hehe. Förstår inte hur den kan tolka att där skulle varit något där, det är ju inte direkt så att jag har ett ansikte intatuerat. 😂 Har någon av er varit med om samma sak? Jag kan ju inte vara den enda med "ett spöke" på brösten? Haha.

Likes

Comments

Hade ni en härlig Valborgsmässoafton? 😊 Här i Trelleborg så sken solen och mitt humör var på topp hela dagen. Fram åt kvällen cyklade jag och R hem till min bästa vän och hans fjälla och hade super trevligt där! VI gick även bort en runda till Dalabadet där det tändes majbål och en kör från Trelleborg sjöng in våren. Dessutom så blev det vindstilla senare på kvällen så det var helt underbart att vara ute! Blev faktiskt inte en så sen kväll, var hemma igen vid 23-tiden. Dock så var vi fortfarande "uppe i varv" hehe, så tror vi satt uppe framför teven till ca 01 innan vi bestämde oss för att gå in och försöka sova.

Idag har jag inte gjort allt för mycket, är helt slut i huvudet, lite huvudvärk mellan varven och magen är långt ifrån min vän idag. Nu återstår endast en vecka till undersökningen och där hoppas jag få svar på i alla fall lite till varför min mage är som den är. Är dock nervös as f*ck, men det är bara att bita ihop. 👍

Nu tänkte jag ta med mig Bella ut på en liten promenad, och sen måste jag ta mig en tur med dammsugaren. Har nog aldrig haft det så dammigt och grusigt hos mig förut. Riktigt äckligt.. Hur som helst så får ni ha det bra i vårsolen och ta hand om er så hörs vi mer sen.


Likes

Comments