Header

Nu är vi påväg hem från Stockholm.
Vi har varit och hämtat vår kattbebis Kenza. Hon är en sibirisk/Neva masquerade. En ras som inte är så svår för allergiker. H är känslig mot katter. Det har gått bra hittills i bilen och hemma hos uppfödaren. Dock reagerade han när vi gått ut från henne för hon hade så många kattbebisar. Och kattungar släpper mycket allergener då dom diat.
Så nu har vi en liten bebis hemma hos oss, äntligen! Vi har alla längtat.❤

Likes

Comments

Förra helgen handlade bara om kalas,kalas, kalas..
Vi hade en roligt tjejkalas med monster high tema. Det var 7 stycken party glada tjejer här hemma. Jag gjorde en egen tårta till partyt med ett oblat av monter high.
På söndagen hade vi kalas med min familj. Då gjorde jag Alla hjärtans dag-tårtan jag och Anna gjorde på jobbet. Den är så otroligt god! Alla som äter den blir helt Wow.😄
En lyckad helg med andra ord❣

Likes

Comments

I love SKAM!
Plöjde hela serien förra veckan. Så bra! Snacka om att folk älskar Norge just nu.❤ Jag har alltid gillat vårat grannland efter som vi semestrat mycket där när jag var liten. Men man tänker ju inte så mycket på Norge som man gör nu. Kan knappt vänta tills dom släpper säsong 4 så man får veta vem det kommer handla om. Och sen bara hoppas att nån kanal köper in det så man kan se.
Vad tycker ni om skam?
Själv älskar jag säsong två med Noora och William. Har redan sett om den.

Likes

Comments

Älskar flamingos & ananas!
Såg nyss på H&M barn inredning att dom hade några guldkorn.👌🏼 Vi måste göra iordning småttingarnas rum bättre med förvaring osv. H har köpt dom en tv nämligen som jag inte riktigt vet vart vi ska ha den. Sen ska funderar vi på att byta ut barnsängarna mot vanliga sängar. Men vi har större projekt på G så det gäller bara att få till det med tiden som aldrig tycks räcka till.

Likes

Comments

Denna tårta är verkligen att rekommendera!
Så fantastisk god! Anna hittade detta recept för nån vecka sedan. Och idag bjöd vi på den till kollegorna på jobbet. Den ska jag definitivt gör hemma. Kanske till någon av kalas dagarna här i helgen.
Annars brukar vi inte fira alla hjärtans dag på nåt speciellt vis. Lite fika efter middagen ikväll bara för barnens skull. Men jag och H är inga som köper presenter osv åt varandra denna dag.
Annars tycker jag dagarna tickar på. Det händer och kommer hända saker här framöver. Lägger kanske upp det lite eftersom. Som ni märker har bloggandet minskat en hel del. Men jag kastar in nåt inlägg då och då.

Likes

Comments

Vi är så sugna på att skaffa en katt.
Hedi är ju allergisk mot katter men Ragdoll ska tydligen vara mer allergivänlig än andra raser. Dessutom är det min favoritras bland katter😍 Men vi får se om det blir nån katt i detta hus eller ej. Det skulle vara underbart om vi kunde ha en liten misse springandes här.❤Bilder är lånade från Google

Likes

Comments

Helgen har inte varit nå vidare bra.
I fredags fick H ett samtal från Tunisien tidigt på morgonen att hans kära morfar gått bort under natten.
Han dog av ålderdom, hela 91 år. Är glad att han hunnit träffa våra barn såpass mycket och att det finns bilder med dom och honom.❤
På lördagen hade vi gäster hemma. Det var två fnittriga tjejer som skulle sova över för första gången hemma hos oss. Jag ordnade spa till dom och sedan hade vi melodifestival-mys på kvällen.
På söndagen när jag vaknade hade jag en hemsk migrän på ingång. Hedi masserade mig med liniment men det blev bara värre och värre. Så tillslut spydde jag när det blev outhärdligt. Men som tur var brukar det minska för mig när det gått så långt att jag kräks.
Sen var mamma så go så hon kom och gav mig helkropps massage i en timme. Och efter det bjöd min granne över mig till deras utepool som är 39 grader varm. Och där låg jag i nästan två timmar. Så skönt för musklerna och huvudvärken släppte helt efter det.
Hoppas på att denna vecka blir bättre!
Vi har väldigt mycket hela våren så det gäller att stressa ner mitt i allt.

Likes

Comments

Om en månad far vi.
Vi bokade London med Jasmina & Nader för nån vecka sedan. Vi ska åka i början av mars då jag fyller 30(!) år. Vill gärna åka bort då och göra nåt minnesvärt, så då passade vi på med en weekend. Har velat åka till London ett bra tag nu så när vi funderade på var vi skulle åka så fanns det inget annat alternativ för mig.
Är så glad att vi ska åka med våra fina vänner dessutom❣Kommer bli så skönt att komma iväg nu en sväng medans man väntar på våren, kanske kommer kännas lite lättare med denna årstid då.

Likes

Comments