Header

Drömmer mig tillbaka till en kväll vi hade i Tunisien nu sist.
Vi åkte ner till havet en kväll allihop. Och det var så mysigt och härligt! Jag saknar alltid ljudet av havet och lukten. Jag är inte alls förtjust att bada i det men jag sitter gärna där länge och bara är.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Ett par bilder från helgen.
Var ute på söndag förmiddag och krattade löv, klippte ner träd osv. Och alltså hur fint är det inte ute just nu(!) Blir galen och vill fota hela tiden. Sen har vi det så otroligt fint runt om och i vår trädgård med alla dessa gul/röd/orangea träd. Älskar det!

Likes

Comments

Bilder från Rayens kalasdag igår.
Han hade superkul och vi är så tacksamma till vår familj och släkt som kom och uppvaktade honom.❤️ Han somnade på 2 minuter igår kväll. Och imorse var det spännande men alla nya fina leksaker.

Likes

Comments

Bilder från imorse❤️

Våran lilla bäbis här i familjen har fyllt hela 3 år!
Imorse när han vaknade fick han massa paket. Vi fick första gästen vid tio och de sista gästerna gick nyss. Så jag har inte hunnit äta något på hela dagen, så nu är jag superhungrig!

Likes

Comments

Idag har vi varit iväg till Falu lasarett med Rayen.
Har har svårt att andas på nätterna och fröknarna har även märkt det vid vilan på dagis. Han pratar även väldigt nasalt. Så efter X antal månader fick vi nu en tid hos specialisten på näsa hals och öron. Och det kommer att bli operation konstaterade han rätt fort. Både att ta bort halsmandlar och polyper. Hoppas detta kommer hjälpa honom att få sova på nätterna.❤️ Rayen var så otroligt duktig och gjorde allt doktorn sa till honom. Han var super duktig för att vara så liten sa doktorn. Han blev inte rädd eller blev ledsen en enda gång. Jag hade med en liten duktig tjej till hjälpreda också. Rayens favorit, då gick allt bra❣️ Han fick välja middag när han var så duktig så det blev mcdonals ofc. Vi andra ville pröva nyöppnade pizzahut. Men det får bli nästa ggr. Nu är vi på g hem. Vi handlade upp lite inför helgen då vi ska ha kalas.

Likes

Comments

Vi har beställt lite smycken till mamma som fyller 50 år på söndag.
Tror hon kommer bli superglad.😀

Likes

Comments

​Redigerade ett par strandbilder från Tunisien.

​Härliga varma minnen nu när hösten verkligen kommit. Har varit hemma och vabbat i två dagar med Sandi. Imorrn blir det dagis och jobb igen. Sedan ska vi få vårat nya larm installerat. Vi har den gamla modellen men imorrn kommer installatören och sätter in det nya som verkar super bra!  Känns verkligen bra att huset är skyddat dygnet runt med kameror och sensorer. Plus att det är ett brandskydd direkt till larmcentral.

Likes

Comments

Vi köpte en ny hylla till hallen igår på Ikea.
Behöver massa bra förvaring nu när det börjar bli mössor och vantar. Det var även den sista möbeln vi behövde till hallen. Blev även nya täcken och mysiga filtar till några av barnsängarna, ny matta till badrummet bla. Vi ska inte göra om badrummet på övervåningen på lång tid om det inte blir akut nödvändigt så vi ville göra det lite hemtrevligt med mattan och fina muggar.
Har pysslat hela dagen. Bytt till höstgardiner lite överallt har jag också gjort och det stora tvättberget efter semestern är äntligen borta!

Likes

Comments

Tänkte göra en liten recention av Turkish airlines.
Det var ju första gången vi reste genom Turkiet till Ataturk. Vi bokade med dom för dom hade absolut bäst flygtider och pris just då. Vi har ju alltid rest genom Paris eller Frankfurt.
Jag frågade ett par som jag vet rest med turkish airlines bla @fulaerika här på Nouw. Och det verkade positivt så vi bokade med dom. Resultatet var över förväntan!
• Bra stora plan med tv-skärmar med massor med bra filmer för stora och små. Samt spel för barn. Dom hade fullt upp hela resan med att kika på filmer och spela memory, samt att dom fick pysselböcker också.
• Maten var god(!) Barnen åt jättemycket vilket oftast aldrig händer. Deras springwater var sååå gott så att vi bad om såna förpackningar istället för vattnet dom serverar.👌🏼
• Personalen var supergo med barnen. Dom pratade och gullade med dom typ varje gång dom gick förbi eller när vi stod i toakö. Samt att en flygvärdinna kom och hjälpte mig när envisa trotsiga Rayen vägrade ha bälte och vi kämpade med att få honom att få på sig det. Så kom hon och sa till honom att " honey u have to put your seatbelt NOW" 😄 Rayen satte sig på en gång och accepterade bältet utan trots och panik. Perfekt!😄
• Man fick obegränsat med kuddar och filtar. No backpain! 👍🏼
• När vi landade på Ataturk så kom vi direkt ner på depatures och behövde bara leta på gaten direkt utan nå kontroller och tidskrävande köer. Det negativa var att dom bytte vår gate utan att vi visste om det och såg det av en ren slum pga av en annan resenär. Så vi fick en skön joggingtur upp ner och igenom halva Ataturk typ.
• Ataturk har en superbra taxfree avdelning! Som vi först såg vid genomfart på joggingturen. Den missade shoppingturen tog vi igen på hemväg sen.
• Flygplatsen är smidig så man lätt hittar allt. Det negativa är på hemresan att man inte får boarding kort för hela vägen utan man måste gå till en specialdisk och hämta ut resten. Det positiva var att genom säkerhetskontrollen som man fick enbart på hemresan gick supersnabbt och smidigt. Samt att personalen var jätteglada och trevliga där (vilket är ovanligt).
• Bra matställen när man väntar på connecting flight. Burgerking, italienskt, asiatiskt, turkiskt och en massa mer. Tiden gick supersnabbt när man väntade, vi hade 4 timmar. Helt plötsligt skulle vi boarda planet och vi stod längst fram och hann bara stå där i tio minuter sen var vi påväg mot planet.

Som ni ser så var det några saker som var lite negativa men övervägande positivt så vi är supernöjda med det flygbolaget. Och kommer absolut resa med dem igen! 😀

Likes

Comments

Vi har haft en shopping dag med syster idag.
Hov ville till Ikea och det ville jag med, plus att igår var hennes födelsedag. Så vi tog oss en shoppingtur. Sen åt vi lunch på Ikea också. Det blev en massa andra affärer då vi behövde köpa upp lite nytt inför hösten och halloween till barnen. Lilla kanin Havanna fick också en massa smarrigt från djuraffären.❤️

Likes

Comments