Kalla mig sjuk om ni vill, det är okej. Jag har bytt tillbaka till blogg.se nu eftersom att jag bytte ju till nattstad p.g.a ett problem och nu är det problemet löst. Så nu är jag BACK till det första och bästa blogg.se. Klicka HÄR för att komma till  bloggen.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

// Helt kär i hans röst.. så grym! Är säker på att han kommer bli riktigt känd snart.

Likes

Comments

I feel free.. I feel freedom..

Lovet är äntligen här! Tiden går så himla fort, snart är det även sommarlov. Imorgon har jag ju ingen skola så ska plugga lite SO och Kemi så jag slipper plugga över lovet. Vad ska ni hitta på för kul imorgon?

Likes

Comments// Var förbi Ica med mamsen och hämtade ut mitt paket, är super glad. Tog även med solglasögonen jag köpte igår på bilden ovan.

Likes

Comments

// Jag och min kompis i dansen håller på att göra en koreografi till den här låten, ska bli naaaajs.

Likes

Comments

Jag hatar min spanska lärare, på riktigt.

Började skolan med att jag hade fysik-prov. Jag hade förväntat mig att provet skulle vara svårare, hade inte pluggat så mycket som jag brukar till prov, läste bara igenom sammanfattningen ett par gånger, men det gick väl helt okej. Sedan hade jag svenska och mentorstid. På mentorstiden hade jag muntlig redovisning i engelska och det gick ganska bra. Efter lunchen var det dags för spanska-lektionen, även där hade jag en muntlig redovisning. Jag skulle låtsas sitta tillsammans med en kompis på en restaurang och beställa massa saker. Jag hade tränat som faaan inför det, jag kunde alla mina repliker utantill (på spanska såklart), hackade inte upp och sånt. Då får jag ett C medan vissa andra som jag gjorde lika bra som fick ett B, så orättvist. Jag är inte den här typen som man nu uppfattar mig som, men det här var jävligt orättvist, till och med dem som fick ett B höll med mig och sa till läraren att jag borde fått ett B. Jag pratade med henne efter lektionen och hon kunde inte komma med någon enda jävla anledning till varför hon inte ger mig ett B, utan hon bara sa att hon skulle tänka på saken och att jag inte kan jämföra med dem andra, så surt! Hon förstörde min dag. Vet inte om ni varit i min situation på något sätt men tänk er att ni vet att ni verkligen förtjänar en sak som ni krigat för men ändå inte får den, då blir man ju bara så sur. Jag skulle haft ett B i spanska om läraren vi hade förra året var kvar, men i och med att vi bytte till en ny så blev de ju så att hon inte vet så mycket om mina kunskaper. Tro mig, hon är den konstigaste läraren som finns, man förstår sig verkligen inte på henne. Efter spanskan hade jag matte och sedan slutade jag. På vägen hem gick jag en snabbis till centrum med Maria och haffade ett par solglasögon. Runt 6 gick jag till dans-träningen och då glömde jag bort skolan helt. Kom hem runt 8 och började plugga. Gud vad långt inlägget blev, får nog avsluta det här, ibland måste jag ju få ut allt jag har inom mig, ha en fin fortsatt kväll. Puss

Likes

Comments

// Igår när jag var hos kusinerna frågade min kusin om jag kunde 'the knife game' så jag visade och hon filmade.

Likes

Comments