Vi är sjuka här hemma så det kommer inte så många rader från min sida just nu. Magsjukan knackade på dörren, och bestämde sig för att stanna. Imorgon ska jag i alla fall till jobbet och det ska bli skönt att få se lite annat än dessa 4 väggar.Jag har så mycket som jag vill skriva om här på bloggen. Det finns så mycket att längta till, och så mycket att gå vidare från. Nedräkningen fram till julafton och den mest mysiga tiden på året har börjat. Vi kommer att bo på hotell nu närmsta 2 helgerna och bara skämma bort oss själva. Allra mest ser jag fram emot vistelsen på Höga Kusten. Förvänta er bilder därifrån.

Förresten, för er som vill följa mig lite mer aktivt så finns jag på instagram under namnet carolinalundstrom.

Vi ses!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Det är så roligt när jag kommer in här och ser att jag fått kommentarer och att ni är en del som läser. Välkomna!

Dagarna går i raketfart och nu är det 1 December. Snart får jag stänga av datorn på jobbet, sätta mig i bilen med min lilla familj och börja resan upp mot först Höga Kusten och sedan fortsätta vidare till mina föräldrar i Luleå. För där ska vi fira jul.

Jag flyttade från Luleå för 4 år sedan. Jag flyttade för att jag behövde en ny start på livet. Något som kunde förändra den jag var. Och den resa jag har gjort under dessa fyra år har varit så enormt utvecklande och häftig. Jag kommer berätta mer om det i ett annat inlägg. Just nu ville jag bara komma in och säga hej, och att jag uppskattar er respons!

Likes

Comments


Första advent - Och snön kom idag. Hoppas den är här för att stanna, det är så fint!

Denna helg har jag inte haft något på kalendern och det är dom dagarna jag prioriterar fotograferingen, och jag älskar det.

Jag sitter och klurar lite på julklappar och hittade verkligen världens bästa till min far. Han älskar att skriva och är mannen med världens bästa minnen. Han kommer bli den där mysiga gubben som sitter och berättar minnen när han blir gammal, eller äldre. Jag kommer att ge honom en bok som heter "Boken om mig" i den ska man besvara 300 frågor som handlar om allt från ens barndom till seniortiden. Han är just nu pensionär så det är perfekt. Med dessa frågor skapar man alltså en självbiografi som sedan andra kan ta del av, eller som man bara kan ha för sig själv. Väljer man själv. Det är en så himla bra ide!

Ni kommer även få se vad jag valt att ge min sambo. Åååh jag längtar så tills jag får visa. Det är nog lite av en dröm för alla... mer eller mindre! Likes

Comments

När man inte har bloggat på länge så analyserar man lite mer och lite längre hur man ska formulera sig. Men jag har lovat mig själv att sluta analysera och "ba köra!" Förut har jag varit så himla brydd om vad andra ska tycka och tänka, vad andra kommer säga om jag skriver på ett visst sätt. Men med åren så inser jag att det är de människor jag alltid sållar bort. Man får ta mig för vad jag är helt enkelt.

I morse klev jag upp 08.00 och gav mig fan på att hinna ner till vattnet för att hinna fota morgondimman. Det här med att vara fotograf, man mäter allt i tid och ljus, hahaha. Det låter inte klokt!! Men jag slet på mig kläderna, håret hann jag borsta igenom ett varv och kameran var laddad. När jag kommer ut så njuter jag så mycket av tystnaden att jag inte tar på mig några hörlurar, jag läste någonstans att lyssna på musik när man går på promenad KAN även det vara ett stressmoment. Även om det är lugn musik. Man ska istället lyssna på naturen. Och det var så fint och fridfullt.

Vattnet slog mot bryggan, solen sken igenom molnen och svanarna nästan gled fram på vattenytan. Jag har märkt hur den lugna norrländskan inom mig på något sätt har svepts med i den här stressen, förut kunde jag gå i snigelfart och fota allt som kom min väg, idag klickar jag av några foton och tålamodet tryter. Skärpning känner jag.

Imorgon går jag ut igen. Med ett starkare tålamod.
Likes

Comments


Tänk att jag skulle komma tillbaka. Nu undrar ni såklart vad jag menar, och det jag menar är - till bloggandet. Det har gått så många år utan att jag skrivit en endaste rad. Jag har stängt ner dom bloggar jag påbörjat, trots att den sista bloggen jag hade var väldigt uppskattad och många följare. Du kanske läste den, "fotograf clundstrom"? Kul att du är här i alla fall. 

I detta nu, så har det nog blivit väldigt modernt med youtube istället. Jag har en kanal men kom inte riktigt igång. Det här med att sitta och prata framför en kamera behövs träning. Att skriva rader faller mer naturligt tycker jag. 

Det kommer att komma inlägg av väldigt djup karaktär. Men även hur min vardag är med en flytt på gång och livet med min sambo och dotter.


Jag ville bara hälsa er välkommen till min nya blogg och hoppas att ni ska trivsas, bästa ni.


Likes

Comments