​Hade en riktigt rolig friluftsdag med några kompisar från skolan för ungefär en vecka sedan och tog då denna bild. Tänkte bara dela med mig av den för jag blev väldigt nöjd med bilden och den är fin. Men tills vi ses igen, ha det bra!

/cloudberries

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

hej!

Här kommer ett nytt inlägg. Skriver just nu detta medan jag ligger i solen på klipporna vid sjön. Idag har det varit en riktig slappardag. Musiken i lurarna är från spellistan July, och det känns verkligen som att det är just det juli, och äntligen sommar. De senaste dagarna har det varit fullt upp med Liseberg, nya filmer och serier och bad tills man såg ut som ett russin. Allt detta skrivs faktiskt om jag ska vara ärlig i mina memo på mobilen för det finns verkligen inget internet eller teckning där jag är och det är faktiskt lite skönt. Skönt att kunna koppla bort från alla sociala medier, inte behöva bry sig om vad andra gör på mystory eller att jag själv måste lägga upp något bara för att visa att jag också kan ha det roligt. så det här inlägget åker nu upp när jag är hemma, men det gör det inte mindre sant och ärligt. Ett kort men ärligt inlägg idag. Tills vidare, ha det bra!

/cloudberries

Likes

Comments

​hej!

Idag tänkte jag dela med mig av ett roligt och gott recept på hemmagjord isglass. Detta är något jag länge har sett på instagram och andra sociala medier, nämligen isglass gjord på sprite (eller 7up) med gummibjörnar i. Vet du inte vad gummibjörnar är så tror jag att de heter golden bears eller något liknande och är små gelégodisbjörnar. Man fyller helt enkelt isglass formar med sprite och lägger sedan i björnarna, så många man vill ha i. Jag tror säkert att det går att göra med andra drickor och andra godisar. Detta skulle jag kunna tänka mig skulle vara en rolig sak att göra till en tjejmiddag eller bara att ha en varm sommardag. Plus att de är riktigt goda och väldigt söta!

Eftersom det var ett kort inlägg idag så kan jag slänga in lite musiktips när jag ändå så är i farten. Just nu lyssnar jag på covern Sweater Weather med Jason Chen och Joseph Vincent. Båda ha coola youtubekanaler med väldigt bra musik som jag starkt kan rekommendera. Men nu tror jag att det var allt för idag, så tills vidare ha det bra!

/cloudberries

Likes

Comments

hej!

Idag ska jag åka in till stan för första gången på flera veckor. Bor nämligen en bit utanför närmatse stad och det plus dåligt med färdmedel gör att det inte blir så ofta att jag besöker vår fina "storstad". Speciellt nu när jag inte har skola varje dag. Vet inte riktigt hur jag kom in på det här ämnet eller om jag ska lägga upp det här, men idag får det bli en liten rant. Att inte kunna ta sig in till sina vänner och närmaste affär eller ställe att göra något mer än 3 tillfällen på vardagar och inga på helger gör att man blir lite trött och irriterad. Jag pratar såklart om kollektivtrafiken. Här där jag bor så suger den verkligen, som sagt finns det nästan inga busstider och tåg eller något liknande är inget att ens diskutera om. Är man ungdom och har ännu inte tagigt körkort så minskar det ens chanser att kunna ta sig någontstans extremt. Så ja första gången på kanske 3 veckor som jag besöker stan, det ska bli väldigt roligt. Människorna jag ska träffa har jag inte heller sett på nästan lika lång tid om än inte längre. Kommer antagligen inte posta den här, behövde bara få ut allt, lite som en dagbok. Väldigt rörig, om du läser det här får du gärna hoppa över och glömma detta.

På en annan not (pun inte med flit) musiken jag lyssnar på just nu är mest covers av youtubern Jason Chen. Har du inget att göra checka ut honom, riktigt bra artist. Har även gjort några original sånger också. Favoriten just nu är hans cover på I took a pill in Ibiza. Lite lugnare version, men fortfarande lika bra. Det var nog allt jag hade på hjärtat idag, får se när jag uppdaterar nästa gång, har lite recept på gång, så kanske något sådant. Men tills vidare ha det bra!

/cloudberries

Likes

Comments

hej!

Oj första inlägget hur ska det här gå? Ni (om någon läser detta) har min introduktion så något sådant behövs inte. Sitter just nu kl 22:29 på kvällen & skriver detta så kan inte riktigt prata om vad jag gör just nu & inte heller har min dag varit speciellt intressant. Men då kom min briljanta hjärna på en underbar idé! (Hör ni sarkasmen?) Varför inte dela med mig av ett recept på iste? Jaja har ingen bättre idé, så hell varför inte!?

Recept på iste:

1 liter kokande vatten

5 tepåsar/teblad

0,5-1 dl socker

Citron (frivilligt)

Så här gör du:

Koka upp vattnet & lägg sedan i tepåsar, låt dem inte vara i mer än max 5 min, annars blir allt beskt! Häll sedan i sockret medans teet är varmt & smaksätt som du vill med citron. Låt det först svalna i rumstemperatur & ställ sedan in det i kylskåpet. Servera iskall med is!

Ja det var väll allt för idag, vi får se när jag kommer tillbaka, men tills dess, ha det bra!

/cloudberries

Likes

Comments