Tjena!
Hoppas ni haft en bra tisdag, jag har haft en bra dag. Haft några lugna lektioner och fått en intervju gjord som var väldigt givande. Sen jag kom hem har jag kollat paradise hotel och chillat bara, pappa är och hämtar pizza nu som vi strax ska käka och när Affe slutat jobb hämtar han mig så ska jag sova hos honom ikväll. Ha en fin kväll! Och lyssna på hov1 nya låt!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Hej fina!

Bloggen stod lite tom i helgen men hade en superbra kväll i lördags och det verkade som alla vänner också tyckte det var en bra fest och det är huvudsaken! Albana, Tilde, Hugo, Abbe, David, Hannes och Affe sov här och vi slocknade nog inte förrens fem snåret. Vaknade två timmar senare typ pigg..? Och hade ångest över hur det såg ut där nere så jag gick ner rätt tidigt och städade tills resten vaknade. Käkade frulle allihop och när resten stuckit hem chillade jag och Affe hela dagen och sov en del också. Vid 8 åkte vi hem till honom och kollade film och käkade gottis. Sov 10 behövliga timmar inatt och sen var jag på min enda lektion. Ska strax iväg och gymma med Clara och ikväll ska jag läsa i min svenska bok och försöka göra lite samhällsfrågor. Och juste, ph final vecka börjar ju idag!! Tagga, är kluven på om jag hejar på Emma och Smail eller Kristian och Anna, men tror de sistnämnda tar hem det. 

Kram

Likes

Comments

Godmorgon, så typiskt att man vaknar typ halv 8 när man inte ska jobba... vaknade upp med ögoninflammation också ser det ut som, men äh det löser sig. Ska i alla fall iväg och simma och basta med Clara om 2 timmar, sedan hem och invänta lite kompisar och så blir det att föra och käka pizza tills resten kommer. Är så taggad!!!

Likes

Comments

Tjena!😋
Jobb gick bra, men såklart ville man bara hem och slänga sig i soffan. Vilket var precis vad jag gjorde när jag kom hem! Ska strax iväg och storhandla med pappa, ska ha halloween fest imorgon så behöver köpa lite saker inför det. Ikväll ska jag bara ha en chill kväll och käka tacos och ladda upp för partiii imorgon🎃👻

Bjuder på en bild från Spanien då det inte finns några roliga bilder från dagen

Likes

Comments

Godmorgon!
Vaknade ganska precis och ska strax iväg och jobba. Slutar vid 3 och därefter ska jag hem och ta det lugnt bara, kanske träffa Tilde ikväll. Igår kollade jag paradise hotel och fixade med lite skolarbete så somnade redan vid 10, men är trött som vanligt oavsett hur mycket jag sover haha😴 ha en bra fredag!

Går på replay, lyssna!!

Likes

Comments

Hej!☺️
Clothilde heter jag, har bloggat på nouw tidigare men det rann ut i sanden och nu blev jag sugen på att skapa en ny blogg igen.
Kör en kort presentation om mig i detta inlägget i alla fall.

Är 18 år gammal, bor i Skåne men är född i Frankrike och har 50% franskt blod, därav mitt ovanliga namn haha. Jag går just nu sista året på gymnasiet här i Helsingborg, läser samhälle beteende med inriktning SOS och trivs superbra. Vad gör jag mer då? Har en pojkvän som heter Affe, vi har varit tillsammans i lite mer än 1.5 år och honom umgås jag mycket med på fritiden såklart❤️Annars träffar jag mina vänner, festar då och då, gymmar då och då (otroligt sällan) och på helger jobbar jag i min pappas bageri.

Det är väl det som finns att säga om mig, slänger in lite bilder i detta inlägget med så hörs vi senare! Ha det bäst sålänge

Min älskling, kom hem igår efter en vecka i Spanien tillsammans👌🏽

Klassens tjejer💕

För snart två månader sedan var vår klass i Norge och vandrade, sådant som ingår i vår inriktning sos. En av dem bästa resorna jag gjort helt klart!

Också en sista bild, från i somras i Frankrike!

Likes

Comments