Header

Skriv helst inte ''reklam'' det är riktigt irriterande, man blir glad över att man får en kommentar, sen ser man att det bara är reklam? hur kul är det om du tänker efter?

Jag tänker blocka alla ''Hej, fin blogg. hur mår du idag (t.ex.) du borde kolla in min blogg, ha en fortsatt bra dag'' testa kommentera olika och mycket så kommer folk börja följa din blogg. Iallafall mer än om du skriver reklam. Tack på förhand :)

Om en vecka sitter jag på bussen till bollnäs för att gå på en konsert med Cedron, Faustus, Fearless, Senate of Prevail för bara tjugo kronor? Så jävla värt det! Well, har inte suttit vid datorn sen sist jag bloggade, så duktig. Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments


Jag sitter hemma hos min mamma och hjälper hene med datorn, vilket inte är så konstig att hon inte fixat då hon har zoomat ut till 55% iställetför 100%.. 😂 Blir här i helgen. Och på söndag åker jag till sthlm på grönan!! längtar super mycket!

Likes

Comments