Header

Skriv helst inte ''reklam'' det är riktigt irriterande, man blir glad över att man får en kommentar, sen ser man att det bara är reklam? hur kul är det om du tänker efter?

Jag tänker blocka alla ''Hej, fin blogg. hur mår du idag (t.ex.) du borde kolla in min blogg, ha en fortsatt bra dag'' testa kommentera olika och mycket så kommer folk börja följa din blogg. Iallafall mer än om du skriver reklam. Tack på förhand :)

Fyllde ju år idag. Har fått Skissblock, teckningsblock, dagbok(svinsnygg!😍), Almanacka, spotify premium(awesome!), usb-minne, 400 kr (hittills), ljudboken Cirlkeln, och tre par trosor (YES, JAG BEHÖVDE DOM!!) Superkul, älskar paket. Första gången någonsin jag sover när dom kommer! 😄


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag är en trettonårig tjej, som är ganska crazy, cozy och kramgod och har ett ganska jobbigt temprament.  Om jag inte är hemma och lyssnar på musik är jag oftast med någon kompis, fotar eller sitter ute och ritar. Jag tycker om att göra egna tryck på tröjor, och handla skitsaker för mycket pengar. (det där var ett lur, men jag gör oftast det ändå och ångrar mig sen. Blogg namnet kommer efter en av mina favoritlåtar.  Ha en fortsattt bra dag, och ta hand om er! :)

Här får ni två bilder på mig! :)


Likes

Comments