Header

Efter en snabb handling så svängde jag in i en secondhand butik i Kumla som har väldigt fina barnkläder i fin kvalité till bra priser. Begagnat men fint.
Blev lite med hem. Är förälskad i ”norska” tröjor, fast det är ju fel ”ord” egentligen men denna stil på tröjor. vet inte vad de kallas? Yllekofta?
Iallafall helt såld!
Gick till kassan betalade det jag hade hittat, på vägen ut så ser jag en till en rosa! Så himla fin! Med renar på. Gick snabbt till kassan och köpte den med.
Visst är de fina?


Hittade så mycket fint i storlek 74, tyvärr storleken Stina växt ur har börjat gå över till storlek 86. När jag skulle ha i storlek 74 så hittade jag inget men nu när jag inte ska ha så hittar jag en massa. Men kan ju inte samla till nästa heller, eller?

~Alice~

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Denna tjej blir så glad när jag kommer hem. Hoppar på och runt mig som en liten hund och gosar så mycket att man får hår i näsan. Kanske inte mysigt med just håret i näsan men den kärleken hon ger är gudomlig.
En riktig gos tjej detta.

Hon satt förövrigt på min axel i dryga 20minuter tills jag visa att hon fick gå ner, då blev det mys i famnen istället.

~Alice~

Likes

Comments

Bara för jag ändrat dagis tiden från kl 08 till 09 på morgonen pga att dottern tar sovmorgon så har hon helt plötsligt valt att gå upp tidigt med sin far?
Idag somna hon dock om efter lite frukost dock somna hon om vid just kl 08 men jag lät henne sova i 30minuter innan vi var tvungna att klä oss och åka iväg.

Nu har jag tänt i kamin och plockat undan lite här och var så dammsugaren kan göra sitt undertiden jag handlar.
Ska hämta upp Rebecca och hennes dotter längs vägen så vi får lite tid ihop även om det bara blir en snabbhandling.

~Alice~

Likes

Comments

Idag hävde jag mig ut och träffade lite vänner. Så himla skönt att prata och bara umgås utan ”måsten” och behöva förklara sig. Träffade Rebecca på förmiddagen och sen träffade jag äntligen lilla Svea. Som blev hela 4veckor just idag ❤️ inte träffat henne tidigare pga olika orsaker men nu, äntligen!
Mamma Jennifer lät mig ha henne i min famn hela besöket och ville inte släppa guldklimpen.
Blir helt till mig för hur söt och go hon är.Väl hemma möttes jag av älgar och min mans bil framstupa i diket. Den synen, haha. Men han kom upp och älgarna åt vidare.~Alice~

Likes

Comments

Experimenterade lite smått i köket idag, idéer av båda man och syster så blev resultatet väldigt gott! Gjorde wook men med lite mer grejer än vad jag brukar.
Men slutade med att både jag och Martin blev dåliga (?)
Det var helt laktosfritt, ingen mejeri produkt alls!
Och kycklingen tog jag upp ur frysen igår kväll och har tinat i kylen under dagen?
Förstår inte.. men blir inga matlådor av den maten inte!

~Alice~

Likes

Comments

Doftar sååå gott!
Ska i en ”sås blandning” också som står i en bunke bredvid. Bambuskott, svamp och vattenkastanjer ska också i. Serveras med nudlar.


~Alice~

Likes

Comments

Detta borde läras ut i skolan eller nått, nä men borde iallafall tålas att tänka på i dagens vardag. Mobilen har blivit en stor ”vardag” i dagens samhälle.

Lasse Berghagen har också en uppmaning till unga människor.
– Livet är här och nu omkring dig. Livet är inte på Facebook. Jag har varit Iphone-kille och Mac-kille men det har gått lite för långt. Man är så fixerad vid vad som händer i telefonen i stället för att se sig omkring och kommunicera med andra. Det är något vi har tappat. Jag tror inte det är bra. Vi tappar närvaro, säger Berghagen.


Här   är länken till artikeln om Lasse Berghagen och det jag nämnt ovanför 👆🏻


Bild från Google


~Alice~

Likes

Comments

Idag var första passet på länge, 25% så blev ett kortis pass.
Jobbade med bästa Gullevi och hon är verkligen en jag behöver ha runt mig nu. Goare dam får man nog leta efter. Hon är som en blandning mellan en mamma och ens bästa vän, man kan anförtro sig till henne, ha roligt med och prata allvarligt med och ha rent mjöl i påsen, fast det är ju så jag iofs skulle beskrivs min mamma.
Jag är iallafall glad att jag hade henne idag, och sa det även till henne så jag hoppas verkligen hon tar in det och förstår mig på orden.

Just nu är jag fast i badrummet, mår inte bra. Försöker fokusera på annat och då passar det att mysa med de små hårbollarna på golvet. Nu är de bara fem, en av dom lämna livet förra veckan, så himla tragiskt men jag kunde inget göra.
Fokusera på att ge de andra fem all sin tid plus deras syster från en annan mamma som är några veckor äldre.Så goa hårbollar 💕

~Alice~

Likes

Comments

Nog för att jag har svårt att sova om nätterna men inatt har det varit ännu värre. Stina har skrikit hela natten, kan inte komma till ro, vaknar och gallskriker.


Man själv blir ju också matt Och Stina är helt slut men hon far runt i sängen och på oss för att hitta en ställning att sova i. Ätit, ny blöja. Gos, värme, svalt. Tvn på, tvn av. Släkt, tänt. Inget funkar...

Vår krigare börjar nu slappna av. Vid fotändan så får vänta tills hon somnat djupt (hoppas hon nu även gör det) så ja kan lyfta upp henne annars lär hon vakna å allt börjar om eller så ramlar hon ner.

Nu ringer även Martins alarm så jag kan ju hälsa hem med sömnen. Men så långe Stina sover så kommer dagen bli lättare. Bara så synd om Martin som ska och jobba och knappt få sovit, han ska ju också orka.


~Alice~

Likes

Comments