Header

Har suttit och tittat på bilder från vårt bröllop och jag är så otroligt tacksam och glad över alla som ville dela dagen med oss. Alla dessa leenden, glädjen och skratten, otroligt tacksam 💕

Ska sätta mig och göra en video någon dag tänkte jag

~Alice~

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Här ligger jag nu i sängen,trött, lätt ångest (om det nu kan vara rätt ord) tryck över brösten så jag tror hjärtat ska hoppa ut.
Stina ligger just nu i sin säng brevid mig och äter, sådär övertrött och rolig är hon.
Nu på kvällen lagade jag matlådor och städade av hela köket som sett för jävligt ut, usch.
Jag är så sjukt trött!
Sover mellan 3-5h per dygn och då behöver de timmarna inte ens vara sammanhängande.
Oftast är det mer åt 3timmar sömnen jag får. Stina sover bra men jag kan inte somna, och somnar jag så är det ju precis innan hon vaknar. Så då får jag börja om igen med att försöka sova. Och sover jag så drömmer jag ganska oroligt. Inte ens nu när jag var sjuk så har jag fått sovit, sömn är ju nått kroppen behöver speciellt när kroppen är angripen av virus. Sömn är a och o.
Men hoppas varje kväll innan jag lägger mig att det ska vara just denna natt och ska få sova.
Oftast inser jag snabbt att så blir det inte.


~Alice~

Likes

Comments

Snubbla över denna på Facebook och skratta högt

"Fem steg att finna lycka.

1: Skaffa en barnvagn.

2: Skaffa en barnvagn till, om en barnvagn gjorde dig glad, tänk då vad två vagnar gör.

3: Skaffa en tredje barnvagn, du är fast, varför inte njuta fullt ut?

4: Självinsikt, var stark. Dra en gräns och säg stop. Ingen mer vagn. Du har tre och är lycklig.

5: Skaffa en fjärde barnvagn, varför förneka vem du är, det skulle ändå ske. Ingen har blivit lycklig av att försöka kriga mot ödet."


Sen fortsatte några att fylla på listan :

"Steg 126: Skaffa din 125e barnvagn fullt medveten om att du är helt normal. Heeeeelt normal."

"Steg 6:
Skaffa totalt sex st bärselar och bärsjalar och inse att du BARA har fem vagnar och resonera att du inte kan ha fler bärdon än vagnar, så köp en sjätte vagn!"Är säkerligen många som kan relatera till detta


~Alice~

Likes

Comments

Förstår inte att detta virus/förskylning eller vad man ska kalla det inte försvinner!
Igår blev Stina nästan ännu värre, febern var som borta men hostar och snorar så att hon knappt kunde slappna av...
jag och Stina sov bra länge och varje blöjbyte var som en dusch av svett. Vi bor inte stort så är inte långt man behöver gå för att komma till skötbordet...
Mitt huvud ekar "Ajaj" fortfarande och illamåendet har minskat men inte så pass att det är "bra". Trycker över brösten och är så matt.
Känner mig så nere av att vara sjuk, att inte kunna jobba. Ställer till det för dom på jobbet och att man inte kan bidra med nått.
Alla blir ju sjuka men sjuk är varken nått jag vill eller gillar... fast vem vill det? Ingen normal människa borde gilla att vara sjuk..

Vet inte vad jag ska göra för att bli av med detta virus.. vill bli av med det så jag kan jobba snart! Men har lärt mig att lyssna på min kropp och jobbar jag nu så kommer jag inte orka, och kommer bli sjukare.


~Alice~

Likes

Comments

Regnet smattrar mot fönsterblänket, klockan närmar sig midnatt och här ligger jag klarvaken.
Mår så illa.. Både jag och Stina är sjuka, M mår lite halvkast han med. Typiskt höst.

Idag blev jag så glad! Trots en dotter som har sånt närhetsbehov när hon är sjuk, förståligt .
Så somnade hon i sin egna säng idag. Det var länge sen. Vi älskar och ha henne sovande vid oss så varje kväll får hon somna mellan oss och hålla våra händer. Det är lika gulligt som det låter. Vi vill ha henne nära och vi älskar närheten. Men idag tänkte jag prova och se. Jag la i en av våra kuddar så det ska likna andra sovstunderna. Hon skrek en liten stund medans jag la mig i vår säng, drog in båda armarna genom sojälsängens sida och höll hennes ena hand, stötte upp vällingflaskan och smekte hennes svettiga kind. Hon somnade snabbt. Min febriga prinsessa. Jag ville bara ge det ett chans sen låta henne somna vid oss då hon vill och behöver närheten när hon är febrig. Inte skulle jag vilja ligga ensam när jag behöver närheten som mest.

Oftast när hon somnat i vår säng så brukar vi lägga henne i sin säng. Men på senaste tiden har hon fått ligga kvar. Hon är så pappa sjuk i sömnen, hon måste nudda honom på något vis för att inte bli orolig. Men helst ligger hon klistrat emot honom. Är sån fin syn att vakna till 💕


~Alice~

Likes

Comments

Nu sitter jag här i lunchrummet och åker gårdagens thaimat.
Undrar om bacillerna behaga försvinna med lite stark mat. Antagligen inte
Stina är sjuk där hemma och nu har jag blivit sjuk, eller iallafall pågång. Snorar och har mig, ont i hals, huvud och kallsvettas. Hela ryggen och mina leder värker. Påtal om hur mina händer och fingrar gör ont! Aldrig varit med om något liknande!
Jag är så trött, helt slut, mina ben verkar tro jag sprungit ett maraton för beter sig dom om ja skulle ha mjölksyra i benen.
Jobbat öppning-stängning idag så jag honom jag håller ut för är inte så kul att behöva åka hem.
Är det som det är nu så går det ju, bara de inte blir värre... men vem vill vara sjuk egentligen?

Detta är så kompisar... igår väckte M mig 8:21 jag började 8:30.... MEN jag var instämplad på jobbet kl 8:35! Till mitt försvar kan ja säga att ja har tur som ändå bor nära mitt jobb, 6min med bil👌🏻

Och idag så var jag i god tid till jobbet, även tidig! Men när ja går emot dörren och undrar över hur dött det är så inser jag att det är söndag. Vi öppnar ju senare. Så det var bara att vänta på klacken och åka hemåt igen.


~Alice~

Likes

Comments

Jag och Stina följde med mamma till sjukhuset och påvägen hem svängde vi förbi min mormor. Hälsade ju också såklart på katten Britta, hunden Wilma. Vi fika och sen blev vi bjudna på mat, Stina hade sten koll på tvn och lekte med dosorna. Mormor hämnade även en låda med gamla leksaker som hon glatt lekte med även hunden Wilma fick vara med och leka.

~Alice~

Likes

Comments

Nu kom lugnet och tröttheten slog till hårt.

Kom i säng runt 03 inatt, kolla inte mer på klockan
efter det, tycker kl 03 är nog så sent. Hade ställt alarmet på kl 07 men Stina valde att vakna innan M'S alarm.
Så fick knappt 3h sömn inatt men det var ju också själv valt, så kan ej klaga. M tyckte iallafall att det var rent och fint när han gick ner imorse och det är kul att höra.

Imorse så tog jag och röjde snabbt med tvätt
Rensa kattlådor, starta en maskin och fylla en tom soptunna till full på 5min. Haha stor röj inför att soporna töms imorgon.
Startade även robotdammsugaren innan jag och Stina åkte vidare mot Örebro med kattungarna. Besöket med väntetiden tog 1,5-2h. Går ju på Max 20 min men fick vänta 40min innan jag ens kom in och när jag väl kom in så fanns det ingen veterinär. Men det ordnade sig och ingen sur min. Stina roade sig med att slå på bordet i takt med en farbror i väntrummet, sen satt hon på golvet och lekte med kissarna och deras bur.
Men mot slutet var hon bra trött, inte alls nöjd. Men väl i bilen så somnade hon efter lite mat.

Vi åkte hemåt och Stina fortsatte sova så jag släppte in katterna sen körde jag ytterligare ett röj.
Släpa ut madrassen vi bytt ut, slängde ännu mer sopor. Tog och tvätta lite till för att sen köra städning på övervåningen.
Förstår inte att det aldrig tar slut. Kan ju städa i dagar utan att man blir "färdig."

Sen kom första köparna och hämta sina två katter, sen åkte jag och mötte upp mamma och skulle kolla på en järnsäng men den hade blivit såld så där blev de ingen affär och nu står jag här på en parkering med en sovande dottern. Vill inte väcka henne för att gå å kolla i butiker så lät henne sova för när pappsen slutat jobbet ska vi åka och kolla kläder till Stina.
Så är dax för mig att åka och möta upp honom.
Sen blir det snabbhandling innan nästa köpare kommer och hämtar deras kisse.


~Alice~

Likes

Comments

Detta två är mina absoluta favoriter 💕

Igår åkte M på första föräldrar mötet och alla "nya" Föräldrar var inbjudna för att få träffa personalen, se lokalen och få lite info om start och hur de jobbar. Jag jobbade så jag kunde inte följa med. Det var som M sa när han kom hem "kände ju redan hälften av alla föräldrar som var där."
Stina blir den yngsta som kommer gå där, känns sådär men hon är väldigt tidigt med allt och väldigt framåt så det kommer gå bra.

Nu ska vi skriva lista och bocka av allt vi behöver införskaffa inför skolstart. Vår stora tjej 💕
Frågan är ju då bara, vad behövs?


~Alice~

Likes

Comments