Ja hallå.. ett tag sen sist hehe. Sen dess har vi hunnit flytta in i nya lägenheten, jag har fått jobb och jobbat mest, och i helgen for vi hem till Skellefteå för att hämta lite möbler och massa av mina kläder och skor som jag knappt haft något av här. I lördags var vi med våra grabbar och hade kul med utgång. Umgicks även med en söt pajk. Så i måndags drog vi ner hit igen. Är fortfarande rätt kaos här, tog bl.a med en fåtölj + sittpall men det blev för trångt så det måste vi tyvärr köra hem igen någon gång. Men annars börjar vi få till det rätt bra. Idag har jag jobbat och imorgon blir det också så. Sker inte så mycket annat i vårat liv hehe. Hej!
Har inga bilder heller just nu, kommer sen

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Igår hade vi fredagsmys och idag är det början på en stressig helg, antar jag.
Ikväll ska vi ut och ha födelsedagsmiddag för jullan, men blir inte något party direkt 
för imorgon ska vi upp tidigt och packa och flytta hela dagen, in i den finaste lägenheten yey!! 
Och på måndag ska jag äntligen till frissan:') det känns dock lite sådär, iallafall när det kommer till pengar, då det har farit rätt mycket till möbler osv.
​Men min nuvarande fripp är deprimerande så har typ inget val hehe. 
Hej

Likes

Comments

Åååh jag och Julia klickade just hem världens finaste bord! Eller okej det fanns finare men vi hittade ett marmorbord för 1495 så det kändes värt de. Köpte även en säng hehe. Just nu har vi bara Julias, så vi får försöka överleva några dagar att dela säng. Köpte en grååååå fin! Hoppas bara den är skön också... Finns ju risk när man köper säng via internet att den är hemsk, men drog en "liten" chansning.

Idag har jag varit på ett möte, och nu inväntar vi helgen då det är flytt och även Julias födelsedag. HEJ


Likes

Comments

Senaste månaderna har jag fått en dille på hud&hårvård och speciellt på att läsa vad allt innehåller. Har märkt att det är både bra och dåligt haha, blir helt manisk när jag ska köpa något och typ googlar vad vissa ingredienser är för något.
Har länge velat köpa ny ansiktskräm och även länge velat testa ett serum. Så förra veckan var jag in på eleven.se och hittade ett serum som tydligen (efter lång stund på google) är superhypat och majoriteten verkar tycka det är jättebra. Så klickade hem det, och även en dagskräm från JorgObé som inte innehåller mineraloljor, silikoner eller parabener. Nu blir mamma stolt.. :)


Likes

Comments

​Har länge velat skaffa ny blogg då jag har haft min gamla i över 5 år, och innehåller rätt mycket pinsamma inlägg/bilder... Så ska testa på nouw istället och se hur det känns. Blir lite som en nystart och det passar ju bra nu när jag har flyttat till Östersund. Dessutom fick jag och Julia en ny lägenhet (redan till helgen) så kommer bli en rätt stressad vecka. Men men, blir intressant och se hur det går;D

Just nu sitter jag hemma och glor på tv. Hej!

Likes

Comments