Resor

Vi kom precis tillbaka från Tivoli som har en sjukt mysig ljusshow. Det var SÅ fint men det var ganska kallt ute. Vi gick omkring där bland alla ljus och drack glögg och bara myste.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Resor

Nu sitter vi i bilen påväg ner till Köpenhamn. Vi hade en så mysig kväll i går med bubbel och god mat. Vi tog lite sovmorgon och åt en väldigt god frukost innan vi gjorde oss i ordning. Vi har ungefär två timmar bilresa ner så vi hörs från Köpenhamn 😊

Likes

Comments

Resor

Vilken dag! Nu är vi framme hos Filippa men resan gick ju inte så smidigt som vi hade hoppats på. Vårt första tåg från Södertälje syd var försenat vilket gjorde att vi missade vårt nästa tåg. Matilde ringde SJ och fixade så att vi kom med nästa tåg och på tåget mot Göteborg fick vi plats i första klass. En tyst vagn med gratis kaffe och frukt gjorde situationen lite bättre. Vi blev ungefär en timme sena vilket var okej.

Nu ska vi laga mat och dricka vin hos Filippa och mysa resten av kvällen. I morgon åker vi över Öresundsbron till Köpenhamn.

Likes

Comments

Resor

Mitt första blogginlägg, yaaaay! Jag kände att jag ville ha ett nytt projekt att jobba med, så det här ska bli väldigt kul! Jag bestämde mig för att börja blogga i veckan och sen dess har jag lärt känna plattformen och fixat lite med designen på bloggen. Just nu är den ganska tom men det kommer att bli bättre. 

Nu sitter jag och Matilde på tåget påväg till Halmstad för att hälsa på Filippa. Vi tre lärde känna varandra för två år sen när vi alla bodde i Bilbao. Matilde och Filippa var där som utbytesstudenter samtidigt som jag och Tobias bodde där på grund av hans basket. Jag är så himla glad att jag träffade de här två underbara tjejerna och de gjorde min vardag så mycket bättre i Bilbao. Vi umgicks väldigt mycket och gick på Tobias matcher tillsammans. Tjejerna var där i ungefär 6 månader men vi behöll kontakten. Matilde bor i Stockholm så henne träffar jag ofta medan Filippa kommer från Stockholm men bor i Halmstad just nu på grund av jobb. Vi ska iallafall åka ner till Halmstad och spenderar första natten hos Filippa och sen på lördag åker vi över till Köpenhamn. Det ska bli så mysigt att ha en tjejkväll som vi brukade ha i vår lägenhet i Bilbao.

Jag har aldrig varit i Halmstad eller i Köpenhamn så jag ser väldigt mycket fram emot den här resan. Vi ska bara mysa omkring på gatorna i Köpenhamn med en kaffe i handen och shoppa!

Likes

Comments

Instagram
Blogkeen
Nouw
Instagram@cleopatrajoyce