Skulle haft upp ett inlägg om Elton igår men det ville inte funka .. Han blev 8 månader igår nämligen 😄🎉

Annars idag var det ju första skoldagen, segt men sista terminen. Längtar så mycket verkligen!
För att dämpa söndagsångesten igår beställde jag hem en tröja från Michael kors, tycker egentligen den är lite väl dyr men så fick det bli! Hoppas den passar bara 😉

Idag har jag gymmat med Malin efter skolan & vart i stallet, US möte så Dolus fick vila.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Sitter just nu med Annie på torp och väntar på att det ska öppna. Har suttit här i ca 40 minuter redan haha. Rätt segt asså... Mormor skulle in och hämta upp morfar från sjukhuset så vi passade på att få gratis skjuts in hit 😅👏🏻 värt att vara här en timme extra å slippa betala bussen haha.
Vi hade iallafall tänkt att kolla lite på rean om det finns något kvar vill säga 😅😁
Vi var ju här i måndags också men jag tycker inte att rean har varit någon höjdare alltså! Det enda jag hittade sist var smink och det var inte ens på rea...

Likes

Comments

Gud vad jag saknar att blogga, det är fan helt sjukt. Det tråkiga med det är att det typ bara håller i sig i några dagar, sedan går det från att vara jätteroligt till att typ bara vara en stor belastning 😔 jag tycker inte alls att det är roligt att blogga när man känner sig tvingad till att uppdatera, det är därför jag numera bloggar så sällan...

Har ni haft en rolig jul förresten?
Min jul har varit helt okej bra. Eftersom att min morfar är svårt cancersjuk så var julen verkligen lyckad när han orkade vara med hela familjen i 1h.
Min farmor var också med vilket var jätteroligt. Det är rätt svårt att ha med henne eftersom att hon knappt kan gå och hon orkar inte så länge.
Därför har min jul varit över förväntningarna.
Fick även typ allt jag önskade mig och lite till vilket är helt sjukt typ haha.
Ska försöka göra ett inlägg där jag visar alla klapparna sedan!

  • Lina

Likes

Comments

Eltons första jul, såå nöjd över sin julklapp 🎄❤️

Likes

Comments

Idag har vi haft julmarknad med alla uUF företag i skolan. Det gick skitbra för mig och ellen faktiskt. Vi har bytat företag som kanske inte så många vet men det blev typ bråk i förra så vi startade ett eget.
Vi bakar iallafall i vårt nya företag. Vi fick sålt en hel del och det verkade som de flesta tyckte om det vi bakade.
Vi ska stå på julmarknaden i stan på söndag så om någon har vägarna förbi grand hotel så är ni välkomna till vår monter. :)

  • Lina

Likes

Comments

I tisdags hos frisören så provade jag på en Olaplex behandling när jag färga utväxten, det stärker typ håret & ska få det att se samt kännas tjockare!

Blev faktiskt riktigt nöjd! Mitt hår känns mycket tjockare & starkare. Ska köpa efterbehandling som man har hemma typ som en hårinpackning. Jättesmidigt!

Har ni funderat på det tycker jag absolut att det är värt att testa! Kostade endast 150kr extra hos min frisör & efterbehandlingen kostar 250kr ca & räcker till iaf 5 gånger.
Helt klart värt ett försök!

Håret Ser slitet ut för jag har svart tröja som
Lyser igenom..

Likes

Comments

Hur perfekt hade inte detta vart just nu? Slippa storm & regn.. Och allt annat!

Tog bilden påväg till Spanien förra året, så fint va de 😍

Likes

Comments