Nu ligger man i sängen o skall egentligen sova men nu har man ju 1 miljon tankar från himmel och jord att man inte kan sova.
Kom ihåg när jag inget annat velat än att sluta tänka. När mina tankar ville ta över mig och mitt agerande. När man la där o hade händerna på huvudet o bara ville att tankarna skulle försvinna. När man inte vågade somna och ville inte vara vaken. När man egentligen bara ville försvinna för det verkade lätta på allt det som kändes jobbigt just då.
När man hade så mycket sorg och besvikelse o förnedring i sitt hjärta att man inte ens orkade skrika. 
Att bara ligga där i de tysta rummet som blev mindre och mindre.
Men de allra jobbigaste va när jag hörde mitt eget hjärta slå i mina öron, kanske låter helt sjukt men det är något jag inte vill uppleva igen. Bara tanken på det o den känslan de gav ifrån sig får mig att stanna.
Att man då inte troddeatt det fanns ljus i tunneln eller att man ens skulle kunna se sig i framtiden skrämmer mig.
Trodde helt säkert att jag inte skulle överleva den deprition jag hade.
Än idag är jag super rädd att ens komma i närheten  av de mående.
Säger bara så här utan min lillasyster och min mamma hade jag varit död idag. Och jag ärotroligt tacksam för att dom ställde upp så för mig.
Nej fortsättning följer nu måste denna kvinna sova.
Lätta tankarna är otroligt sunt.

Over and out! ❤

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

När man väl tänker riktigt efter så har jag verkligen uppnått massor.
Från att vara fast i skuldfällan, socialfällan känt sig utanför samhället samt rökt brass  dagligen för att undantrycka mina inre känslor haft social fobi och panik ångest till att idag ha 2 barn, byggt upp mitt hem med ren kärlek.
Vara gift med min stora kärlek och vara drogfri helt och skaffat mig ett jobb samt utplånat min sociala fobi och arbetat väldigt mycket o lärt mig leva med min panik ångest.
Kan inte mer än säga - jag är så otroligt stolt över mig själv.
De enda hindret i ens liv är faktiskt vi själva.
Vi vill något så kan vi göra det.
Vill vi bli drogfri, få jobb.  vad det än är så kan man göra det.
För ett par år sen trodde jag aldrig att detta va möjligt för mig.
Kolla på mig nu.  Uppnått alla de sakerna som skulle vara omöjligt.
Allt går om du bestämmer dig för det och har ett bra stöd av vänner o familj.

Over and Out!!!

Likes

Comments

Ja du,  vad skall man känna egentligen!!!
Varför bryr jag mig,  med tanke på att jag verkligen är emot det. Allt de dom står för är jag emot, men varför bryr jag mig, för vi är blod?
Inte första gången personen gör mig besviken, varför tror jag att alla har ett lika stort hjärta som jag.
Har märkt att om man har stort hjärta o är snäll o omtänksam för mycket så får man bara skit tillbaka , ja av vissa förstås.
Men jag tror på karma, gör jag gott mot andra även kanske inte dom som alltid förtjänar det så får jag gott  tillbaka. Bra harmonisk väg i livet.
Det värsta med detta va min dotter som frågade vf inte vill skulle komma. Så sa rätt ut till henne som de va. Dom vill inte helt enkelt.
Ångrar det lite för hon va så glad över att ha träffat en person o personen skulle vara där idag.
Ja jag manövrera det o som tur är så pratar hon inte om det mer.
Men det är nog det jobbigaste i allt detta är att hon frågar mycket om personerna.  O kan inte vara ärlig mot henne för hon är för liten för att förstå. Men gör det bästa jag kan mot min familj.  Hon förstår nog när hon blir tillräckligt stor. 

Gör alltid det som känns rätt för dig o din familj. 

Likes

Comments

Man kan inte bli mer än skrämd. Fler och fler äldre som har gott i pension har knappt pengar att överleva.
Lever på mindre än socialnormen, många flyr från sverige för att kunna överleva, flyttar antigen till Spanien eller Tailand för där kan dom överleva med den lilla pensionen dom har.
Kan inte förstå hur folk som "bestämmer" kan tänka så här vi drar in pensionen, det är ju förhelvete dom som har hjälp till att bygga de sverige vi har idag och sedan skall vi pissa på dom.
Detta är fan inte klokt, trodde när man hade tjänat samhället/ landet, betalat skatt och alltid jobbat o skött sig så hade man i allafall den tryggheten att man kunde luta sig tillbaka och njuta de sista åren man hade på denna jord och överleva på sin pension, nej i stället så skall man leta pantburkar i papperskorgen för kanske ha det lilla extra eller ja bara överleva
Jag o min väninna pratade om detta och hon och hon berättade att hon hade sätt en tant  i fina kläder och vårdad
gick och plockade pantburkar från soporna.
Hur fan kunde de bli så här.
Samt de som har en utveckligsstörning eller är handikappade, ja vi tar mer pengar ifrån dom o deras bidrag och ger dom mindre chans i livet
Har läst så mycket om detta med de äldre och de som har något funktionshinder att de kappar o drar tillbaka pengar där ifån för att kunna andvända de till annat.
Precis som om de gillar att sparka på dom som redan ligger ner.
Ja, klart det är lättare men va fan försvann själen från de som sitter o bestämmer.
Hur fan blir det när jag blir gammal, fasar fan för det.
Om det ser ut så här nu, hur ser det ut om 45år.

Skrämmande...........

FÖRSVARA DOM SOM ÄR FÖR SVAGA FÖR ATT FÖRSVARA SIG SJÄLVA!
VI ÄR STARKARE TILLSAMMANS

Likes

Comments

Jag läste ett inlägg på fb som jag inte har kunnat släppa. En mamma hade skrivit att hennes barn hade fått i uppgift om att ta med något från Hens sommar. Men barnet i frågan ville inte detta för alla klass kamrater hade typ stenar från Grekland eller sand från Italien ect.Men detta barnet hade endast varit i Sverige o ansåg att hens sommar inte hade varit så speciell som alla andras så hen ville inte ta med något till klassen o visa. Då skulle hen göra det ändå.
Förstår inte skolan att ibland kanske det finns människor som inte har det så bra ställt att man kan åka till Grekland på sommarlovet  t.e.x.
Samma sak där att barnen kommer hem o säger t.e.x jag vill också ha dom nya arimax  skorna de har ju alla andra. Jag anser att det är där mobbingen börjar.
Jag anser att svenska skolor hade haft det bättre o mindre mobbing med just de med skoluniform. Då ser alla barn likadana ut ingen som går i de nyaste o kanske de andra barnet går i secondhand kläder. Vi vuxna vet om att de inte spelar någon roll.  Men vissa  barn idag är tyvärr elaka. Och jag lider med de föräldrar som gör sitt allra bästa för sina barn med ändå kommer dom hem och  är missnöjda för dom inte ser ut eller går i samma kläder som de andra barnen eller ja att dom inte har åkt på en underbar utomlands semester .

Jag anser att skolan i sig utformar mobbing genom att inte ha skoluniform för då finns det inga rika eller fattiga.
Alla barn har likadana kläder och ingen kan säga att den pojken eller flickan är fattiga eller har du mindre ställt för dom går inte i de senaste.
För mycket press på barnen i så låg ålder. 
Finns det några föräldrar som anser som jag?

Likes

Comments

Rensa tankarna.

Jag kan förstå att folk kan ha fördomar o alla får tycka precis som dom vill.
Men blir så sne när folk inte vet vad dom pratar om och ändå pratar.
Jag säger inte att jag har varit en ängel hela mitt liv. Jag har gått genom en jävla massa i mitt liv fast jag endast är snart 27 år. Men jag kan säga jag har lärt mig en jävla massa av alla mina misstag. Och mina misstag är mina o inte mina nära o käras fel. Man gör sina egna beslut o det skall man stå för.
Jag har varit en buse om man kan säga det  enligt många är mitt ett strå men många anser också att det jag har gjort o varit med om är stort. Vad som helst så har jag lärt mig av det.
Har varit den som blev mobbad som liten, den som har slagits för att kunna klara min skolgång. Har har varit de "gänget" skolans barn tyckte va konstig o va rädda för. Har varit den personen som folk kallar pundare/ stoner. Har varit den personen som har lånat pengar för att kunna hålla mig hög. Har varit den personen som har fått medeciner för att kunna överleva min vardag, det finns så mycket jag HAR varit men inte längre är. Men ändå skall folk ha fördomar o snacka en massa skit som de inte vet ett skit om.
Jag anser att ingen människa skall gå igenom de jag har gjort men jag lovar er jag hade aldrig varit den personen jag är idag om det inte hade hänt. 
Idag är jag drogfri sen länge tillbaka, en hårt arbetande kvinna och mamma. Är ärlig, tålmodig, omtänksam och vill allas bästa.  Har ett vanligt bra Svensson liv och jag saknar inget. 
Så nästa gång du pekar finger åt någon tänk på att de kan finnas så mycket mer under där än vad ni vet eller tror.
Jag är stolt över vem jag är idag o andra som tycker annat kan dra åt helvete.
Som en vis man har sagt till mig --

Det är DERAS HUVUDVÄRK INTE MIN.!!!

Peace and love 💓💓💓

Likes

Comments

Tankar.

Jag är så glad o uppskattar alla mina dagar med min dotter, har så många bekanta runt mig som inte får ha sina barn av massa olika anledningar. Det gör så ont i mitt hjärta att dom inte får lov att hålla om sina barn. Lukta på dom känna den kärleken som jag får varje dag av min prinsessa.
Förstår helt om inte föräldrarna är bra för sina barn så skall dom ju inte heller få ha dom, för barnets säkerhet men förstår mig inte på systemet när de gäller barn.
Ibland känns det precis som om vissa är offer för systemet i detta land. Men det finns så många människor i denna värld som absolut inte skall ha barn men de barnen blir inte omhändertagna. O så ser man den homosexuella gruppen de har ett helvete att få barn, de får betala en massa pengar, måste ha allt i ordning, gå på möten o måste vara gifta ect. Det är ju inte rätt. förstår deras tänkande. Men så kan en sprutmissbrukare bli gravid och om inte samhället håller ögonen öppna ja då får personen ha barnet.
Kan bli så arg på människor i allmänhet.
Man är ju inte mindre bra föräldrar bara för att man är samskönade.
Barnet blir inte gay för att barnets föräldrar är gay.
Ahhhh minns en lektion i gymnasiet som just handlade om homosexuella o barn. Vilka fördomar folk har angående de, speciellt hur dom har blivit så. 
Ja detta va mina tankar denna morgonen.

Likes

Comments

​Va 6 månader sedan jag bloggade sist. Trodde inte det hade gått så lång tid. Men mycket har hänt under den tiden. Jag o min dotters pappa har hittat tillbaka till varandra o flyttat ihop o skall snart flytta till en mycket fin lägenhet:) Jag jobbar som ett svin o trivs med mitt arbete, fast man ibland kan vara väldigt trött men man är endast människa. Mycket mer har hänt i livet som jag inte riktigt vill säga än men det kommer de med. Skönt o kunna skriva av sig lite.

Annars var man väl ett rätt normalt Svensson liv kan man väl säga. Men dt är det livet jag alltid har velat ha så klagar inte. Men rätt konstigt ibland känner jag mig som en robot, man vaknar går upp tar upp dottern tar på oss kläder. Tittar på barnprogram äter frukost. Gör sig i ordning går till dagis,lämnar Av fortsätter till jobb.  Jobbar mellan 6-13 Tim sen hämtar man på dagis kommer hem. Lekar med min ängel och sedan städar man, lagar mat o sedan kommer mannen hem från jobb.  Äter middag sen myser vi tills lillan skall sova sen lägger vi oss själva o kollar på tv o slappnar Av o pratar sen är det godnat. Detta kallar jag Svensson liv. Men rutiner är ao i ett fungerande hushåll, familj och speciellt i ett barns liv. Anser jag.  

Nu skall denna kvinna lägga sig jobb i morgon biti taggar 13 Tim pass. 

Be real always!  

Likes

Comments

Jag fattar mig Fan inte på folk i dagen samhälle.
När man kollar runt på olika medier, internet sidor mm.
Finns så mycket våld mot kvinnorna, menar inte att det inte finns våld mot män/ pojkar men blir Fan skrämd så mycket våldtäkter,misshandel, mord Ect mot kvinnor.
Vi lever för helvete i 2016.
Bara i 2 veckors tid har jag sätt nyhetsblad efter nyhetsblad att flickor/ kvinnor blir våldtagna här o där.
Läste en sak som fick mig så jävla arg,en flicka blev våldtagen på ett allmänt badhus där de va över 30 personer som inget gjorde.
Jag fattar inte hur man bara kan kolla på och inte hjälpa denna flicka.
Hade ingen av dessa 30 personer medmänsklighet.
Vet o etikett, finns det inte i dagen samhälle.
Samt en jävla Nisse som ville legalisera våldtäkt, varför i helvete är inte den idioten begravd än.
Nej men om han vill legalisera detta kan ju alla gå hem till hans fru, syster dotter,mamma o våldta dom. 
Hur jävla sjuk i huvudet Får man vara.
Jag mår fan illa på detta jävla samhället, Jag ångrar verkligen inte min dotter hon är min sol min måne men va Fan kommer hon att växa upp i för samhälle.
Var har alla normal människor som vågar säga ifrån, vågar yttra sig för de dom anser är rätt o fel tagit vägen. 
Har samhället verkligen tryckt ner o skrämt  I väg alla människor som har vett i skallen.
Är detta ett samhälle vi vill att våta döttrar skall leva i, ja våra söner också.
Vi måste sätta ner foten ja om inte för oss för våra barn som skall leva i detta samhället när vi är döda.
Sverige res er, vita,bruna,röda,svarta.

Likes

Comments

Måndag idag o natten har förvånansvärt varit bra efter 7 nätter med knappt något sömn. 
Lillan somnade efter en varm dusch med mamma. Somnade kl 21 ungefär men vaknade kl 08.00 o sovit som en ängel.
Fast föräldrarna har varit lite oroliga.
Men de är man som förälder har jag märkt.
Men idag är det bättre med lillan, hostar en del men inte lika mycket, ingen feber sen i går kväll men vill fortfarande inte äta med dricker en massa o äter lite glass :) Så går ju bättre. 😀
Snart skall man iväg och jobba kväll så pappa o freja får mysa.
Lite skönt att jobba, komma hemifrån denna sjukstuga o tänka på lite annat men som vanligt kommer jag ju att vara orolig så det är bra med mina älsklingar där hemma.
Men jag vet att lillan är i goda händer med sin pappa.
Bara jag som är en kycklingmamma:)

Likes

Comments