Let me hold your hand again and again and again I want you to come back I want you to love me again Your hands that used to hold my hand Let me feel how warm it was again, So hold my hand once more. Let me feel your warmth The wind is blowing and it’s cold.....

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Material

100% akryl / Elasticitet: Bra

Från stylenanda

Storleks: One size

Axelbredd 62cm / Neck Bredd 17cm / Neck Djup 3cm / Ärmlängd 54cm / ärmvidd 23cm

Ärmhål 24cm / bröst Bredd 65cm / Total längd 66cm

Likes

Comments

Tv serien 'legend of the blue sea' Inspirerad av en klassisk Joseon legend från Koreas historiska berättelser, om en fiskare som fångar och släpper en sjöjungfru. Kärlekshistorien mellan sonen till en adlig familj vid namn Dam lim och en sjöjungfru som heter Shim Chung, Shim Chung finner sig transplanteras till modern tid. Hon fångas av Joon jae, en charmig men kallt bedragare som är dubbelgångare till Dam lim. Men i dagsläget arbetar Joon jae med Nam Doo en skicklig bedragare som vägleder Joon jae att bli ett geni bedragare.


Likes

Comments

Printed Masking Tape

Likes

Comments

Jag älskar den här låten så mycket den bara så fin den får mig o gråta och skratta samtidigt the feels asså


Likes

Comments

Enkel randigt tröja med extra långärmad och jeans, extra långärmad tröjor är inne just nu för både män och kvinnor.

Tröjan på sista bilden är från chuu och den har Storlek: One Size så det gör det lite svårt för de som är störe det är alltid som med klädder som står One Size på, man ska alltid tänka riktigt noga innan man köper de online.

Likes

Comments

Hello, Mina fina läsare och följare! what's new? haha.. Jag vet, jag vet, att det är vinter och att denna kappa eller vad man ska nu kalla det är inte varm eller "The Right Choice" om man vill hålla sig varm etc., men mina vänner ibland kan man inte hjälpa.. att saker o ting ser bra ut, speciellt när det gäller  snygga klädder så köper man utan o tänka på vädret och det här en av dessa saker .MEN, man kan alltid vänta tills det blir sommar lol eller så kan man ha något varmt under yes det går alltid.

Material: polyester, bomull

Färg: beige, brun, orange

Från: Seoul Homme

Tvätt: Kemtvätt

pris: 972.33 SEk


Likes

Comments

Idrott/Gym shorts Från KKXX Vad tycker ni? själv så är jag inte så inne i klädder med text på för Ibland kan det vara lite för mycket men jag tycker att det här är lagom text för att det är inte riktigt "in your face" du vet..haha

Likes

Comments

Sminkväskor som är perfekt för min wishlist/ shopping bag, är 3ce Pouch från Stylenanda bara hoppas att det inte lämna några fläckar på kläderna när man är ute och reser..


Likes

Comments