Det är något särskilt att vakna supertidigt en fredagsmorgon, ta på sig skinnjackan, sätta i hörlurar och bege sig mot ett viktigt frukostmöte. Jag skulle inte påstå att det är en återkommande rutin i min vecka, men denna veckan råkade jag ha ett sådant, och även fast jag egentligen är en nattmänniska så gjorde det inte mig något att ta mig upp ur sängen tio i sex idag. Det är när den där känslan ligger i luften. Känslan av att jag gör någonting som jag tycker är ofantligt roligt och därför vill jag ta mig in till stan så fort som möjligt för att sätta igång. Att vi satte oss på ett mysigt café med riktigt god frulle är bara grädden på moset.

Infernos PR-gäng har nu alltså officiellt börjat med projektet som vi kommer att ägna dryga halvåret på, Kommunikatörsdagen 2017. Vill ni följa oss och vår resa, vilket jag definitivt tycker att ni bör göra, så finns vi på ert närmsta sociala nätverk. Nu kör vi. Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Throwback till senaste utlandsresan till Abu Dhabi/Dubai 2015. 

Räknar ner timmarna innan vi beger oss mot Landvetter. Det här sommarlovet har än så länge endast bestått av jobb, jobb, lite lek, men mera jobb. Det här året har även bestått av en blandning av både positiva och spännande förändringar och oväntade jobbiga stunder. Därför ska det bli så skönt att åka iväg, koppla bort allt och bara njuta av att resa och upptäcka nya miljöer. Imorgon åker vi till en av mina drömresemål, can't wait! 

Likes

Comments

För några veckor sedan fick jag äran att fota dessa fina tjejer innan dom skulle iväg på sin studentbal! Här är några av bilderna jag knäppte. Var så roligt att få se alla uppklädda och glada studenter. Ännu roligare är att en av dessa var en av mina bästa vänner. Tack för att jag fick vara med er denna dag!

Likes

Comments

Vissa familjer kör taco-fredag, familjen Waked kör pizza-fredag istället. Hur gott?!? 

Ikväll körde vi lite pizzabakning i vårt hushåll för att fira in helgen och att mamma och pappa har bröllopsdag idag - 26 år! Mina förebilder, på många olika sätt. Dagen har annars bestått av jobb och lite redigering av bilder, men somnade med laptopen i knät så det uppdraget har jag gett upp för kvällen. Imorgon vankas det ännu mera jobb och kanske en hemmafest om jag inte är alltför trött efter jobbet, jobbar nämligen sent imorgon.  

Hur har er fredag varit? 


Likes

Comments

Jag har så länge jag kan minnas varit en planerare. Det får mig att känna mig i kontroll och gör det lättare för mig att avlasta hjärnan på alla måsten. När jag för ett år sedan höll på att söka till universitetet använde jag mig av detta knep för att försöka underlätta mitt val. Jag samlade på mig så mycket information jag bara kunde och ägnade mycket tid till att läsa igenom kataloger och söka på nätet. Som sagt, en hängiven planerare. När jag väl hade bestämt mig för att satsa på den utbildning och bransch jag vill in i möttes jag av en våg av osäkerhet och förtvivlan. Inte bara från omgivningen, men mycket från mig själv. Släkt och bekanta påpekade att det är en tuff och osäker bransch. ”Ska du verkligen ge dig in i det där?” Ja, svarade jag självsäkert. Jag vet vad jag vill och jag tänker banne mig kämpa för det. Men, under ytan var jag inte lika självsäker.

Jag tänkte väldigt mycket på framtiden. Borde jag satsa? Borde jag vänta och ta ett sabbatsår, som alla andra ska göra? Vill jag verkligen ge mig in på det här? Har jag verkligen tagit rätt beslut? Det var väldigt blandade känslor under vårterminen 2015 för min del. Jag var glad över att sluta skolan och få ledighet. Jag var glad över att vara klar med den delen av livet. Jag ville påbörja något nytt. Men, jag var osäker på vad det där nya skulle vara. Visst, jag ville jättegärna ut och resa och visst var jag skoltrött, men det var inget som inte ett sommarlov kunde fixa.

Det enda jag ville var att börja sträva efter mina mål och drömmar. Jag kände ingen mening med att vänta. Jag ville inte fastna i gamla rutiner och nöja mig. Men, samtidigt var jag rädd. Jag var rädd för det okända och som den planerare jag är ville jag inte släppa taget och påbörja något som inte kunde garantera något. Tänk om jag flyttar men hatar staden? Tänk om jag inte trivs med programmet, skolan och klassen? Tänk om jag inte är tillräckligt duktig?

Det var inte utbildningen eller flytten i sig som förvirrade mig. Det var själva grejen att göra något som jag inte kände till, som jag inte hade kontroll över. Att ha kontroll var något som jag så gärna ville hålla fast vid, för allt det jobbiga vi gått igenom fick mig att känna mig maktlös. Och den känslan tyckte inte jag om. Så, det handlade helt enkelt om att jag inte ville ta ett beslut. Den känslan var något som påverkade mig mycket. Min familj har varit ett enormt stöd, särskilt under den perioden av förvirring och ovisshet. Men, jag kommer aldrig glömma mammas ord: Du kommer aldrig få veta om du inte testar.

April månad kom och jag sökte. Jag kör så får vi se vad jag bestämmer mig för, sa jag till mamma. Tiden gick och två månader senare stod jag plötsligt på ett studentflak med ett brett leende och en cider i handen. Hemma i lådan låg ett stipendium som jag tilldelades av en lokal stiftelse för mina framgångar på gymnasiet. En överraskning som blev ett erkännande för mig att jo, jag är duktig. Jag kände mig så sjukt lycklig. Vi klarade det. Jag klarade det. Jag sköt undan mina oroliga tankar om framtiden och kunde äntligen slappna av. Fy vad skönt.

Sommaren kom, jag jobbade, reste och njöt. Sen kom den, under lunchpausen på jobbet. Ett mail från antagning som skulle sätta igång ovissheten igen, trodde jag. Jag loggade in och såg ordet Antagen i grönt. Jag överväldigades av känslor, men denna gång var det annorlunda. Jag var så glad, så nöjd. Nu kör vi, tänkte jag. Allt jag var orolig för fanns kvar, men det var inte på samma sätt. Mycket behövde fixas inför flytten, men jag satsade. Jag hade ingen aning om vad som väntade mig men för en gångs skull släppte jag taget om kontrollbehovet och mig själv.

Att ständigt vara orolig för något och känna behovet av att ha kontroll är en känsla jag hade haft så länge, och visst är det inget som kommer försvinna helt och hållet, då skulle jag ljuga för er. Det är fortfarande en egenskap jag har, men det jag har lärt mig är att bit för bit släppa taget om den spärren och våga. Våga drömma, våga testa, våga satsa. Att flytta hemifrån och påbörja ett nytt kapitel är läskigt, oavsett hur långt eller kort bort det är. Det finns ingen handbok i hur man ska känna eller hantera saker och ting. Det enda du kan göra är att tro på dig själv och lita på att du har hamnat där du ska vara. Släpp taget om allt som håller dig tillbaka och kör. Kanske lär du dig något om dig själv. Kanske växer du som människa och börjar inse meningen bakom mottot: livet blir vad du gör det till.

Likes

Comments

Throwback till senaste photoshooten jag och @LisaOlsson hade innan sommarlovet. Så grym hon är den tjejen.

Hittade dessa bilder i portfolion jag håller på och bygger. Under det senaste året har jag plockat upp kameran rätt mycket, betydligt mer än vad jag gjort tidigare. Fotografi har alltid varit min stora passion men under en väldigt lång period har kameran fått stå och samla damm på hyllan. När jag flyttade till Karlstad lovade jag mig själv att försöka finna inspiration igen, tillbaka till hur det brukade vara. Och någon gång under året har den sakta men säkert kommit tillbaka. Vad det beror på har jag svårt att sätta fingret på. Miljöombyte, nya äventyr, nya inspirerande möten, eller kanske en kombination av allt helt enkelt. Hur som känns det riktigt kul att komma igång med det igen. 

Likes

Comments

- Jag älskar té, tycker till och med om att dricka det under sommaren!

- Jag är höjdrädd men bara om jag står på en stol eller en pall och kollar ner. Aldrig när jag flyger eller står på en takterass. Det är nog att jag blir rädd att det jag står på kommer vika sig undan och att jag ser att jag faller utan att kunna göra något åt det. Obehagligt.

- Jag tycker mer om att ge bort presenter än att få. Att se minen på någon man bryr sig om öppna betydelsefulla paket är bland det bästa som finns. 

- Jag får adrenalinkick när planet åker fort vid lyftning och landning, njuter till 100%. 

- Jag behöver mycket egentid och tycker om att ha det, tycker det är viktigt att man är bekväm med att vara själv.

- Om jag var tvungen att välja en speciell typ av mat att äta för resten av mitt liv skulle det vara libanesisk mat. Eller italiensk. Eller grekisk. Okej, det får nog bli en blandning, kan inte utesluta det ena eller det andra. Mat är livet! 

- Jag tål inte människor som inte kan glädjas åt andra och tycker det är jätteviktigt att ha människor runt sig som pushar, motiverar och får en att bli en bättre människa. Sprid mer kärlek!

- Jag älskar hiphop och rap musik, speciellt om det kommer från tv-serien Empire. Skulle vilja påstå att min okända talang är att rappa men det går inte på beställning, utan det måste ske naturligt. 

- Jag måste lära mig att stressa mindre och inte övertänka. Och säga nej till saker och ting, för man behöver inte göra alla till lags. 

- Jag älskar att kolla på vloggar och kreativa videos på Youtube. Även allt som har med komedi, mode eller skönhet att göra. Tutorials är bästa tidsfördrivet och någon dag ska jag lära mig hur man gör den där perfekta vingen.

Likes

Comments

Sommarlovet är äntligen här och jag håller fortfarande på att sätta mig in i det. Jag är tillbaka hos mamma och pappa i två månader för att jobba, umgås med familjen och vännerna och planera inför en spännande grej som händer i slutet av sommaren. Den senaste tiden har jag spenderat på jobbet för att komma in i rutinerna igen. I veckan hade jag däremot bara ett pass så jag bestämde mig för att åka ner till Linköping för att hälsa på min bror och hans sambo. 72 härliga timmar med mat, shopping och mina favoriter. Nu är jag hemma igen, bänkad framför kvällens match med en skål jordgubbar och laddar upp för kommande jobbvecka. 

Hoppas ni har en fin kväll!

Likes

Comments

Ingen kan ha missat stormen som pågår just nu. Regnet smattrar mot våra fönster, träden vajar och blixtens höga ljud får i alla fall mig att hoppa till. Tänkte därför visa er två relativt dystra bilder, som skulle kunna symbolisera vädret, men dessa är också de två första bilderna jag någonsin tagit med lång slutartid. Vattenfallet ligger nära mitt hem i Västra Götaland och är egentligen idyllisk att fota denna typ av bilder vid. Har däremot inte gett mig på sånna här bilder igen, men eftersom Karlstad är omgett av vatten vore det en dum idé att inte gå på upptäcktsfärd snart. När vädret är lite bättre kanske.

Likes

Comments

Hej lill-lördag!

Skulle inte tackat nej till denna middagen just nu! I helgen hade jag besök av några vänner från gymnasiet som jag inte sett på länge. Var så kul att se dom och snacka om allt som hänt under det senaste året, helt sjukt att det snart gått ett helt år sen vi tog studenten! Vi bestämde oss för att testa den nya italienska restaurangen Nonna Grassa, som öppnat på Västra Torggatan. Riktigt god, fräsch mat, schysst inredning och mysig stämning. Rekommenderar starkt! Och, kan vi bara ta en minut till att titta på den fina Nutellapizzan, som vi tryckte i oss fast att vi var proppmätta? Rena drömmen. 

Hoppas ni har en fin kväll!


Likes

Comments