Contains affiliate links

Jag åt avokado-mackan and I fell in love, typ. Rekommenderar stark! Men viktigt att veta att det nästan alltid är ganska mycket folk vid lunch tid!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Tog denna igår på väg till ett träningspass. Fint va?

Dagarna passerar så fruktansvärt fort. Och det är så fruktansvärt mycket som ska göras. Jag är fortfarande obekväm med känslan av att vara konstant lite stressad. Att alltid känna som att livet springer fram och man inte hänger med. Antar att jag vänjer mig.

Det är viktigt att bryta den grå vardagen tycker jag. Så att man inte fastnar i där. Igår kom min "vardags-brytare" förbi, och fast jag har varit satans trött hela dagen, mår jag så mycket bättre än vad jag gjorde för bara några dagar sedan.

Och nu är det fredag! Det är den 22a idag, löning om två dagar, och jag är fattig. Detta innebär en enligt planerna lugn helg. Elin kommer hit om ca en timme, så jag tänkte laga lite lax och pasta åt oss. Det sägs ju, förut sa man så iallafall, att man ska dricka vitt till fisk. Gäller det även lax? Oavsett blir det rött för oss(det som är kvar från igår/inatt;)).

HADE!Likes

Comments

Contains affiliate links

Började skratta åt mig själv när jag en kort stund efter att jag publicerat tidigare inlägg, får höra att det är veka 38. Så kan det gå.. :)

Från höger: Vaknade upp till en mysig soluppgång. Fint va? // På "KB", och jag kan meddela att jag inte gillar att vara där. Det är lite för tyst och jag känner mig så dum när jag vandrar runt och inte ens vet vad jag letar efter. Dessutom 18 årsgräns på att begär ut saker och låna. Säkert 18 års gräns i kaféet också...(MENINGSLÖST) // Klockan är strax efter 18. En lång måndag i skolan, men ändå lite mysig höst-stämning.

Idag efter att jag spenderat någon timme med min "historia-grupp", gick jag förbi ett nagelställe som hade riktigt bra priser. (Jag är en nagelbitare, tyvärr, och jag skäms så mycket över det. Jag försöker verkligen att sluta pilla på naglarna, men det är jättesvårt... )Så, lite halv spontant gick jag in och fixade naglarna. Jag valde det billigaste alternativet av akryl vilket var "natural". Inte visste jag vad det innebar men fina och lite ljusrosa blev dem. Jätte nöjd!

Skor är Vans // Kappa från Zara // Balenciaga väska

Likes

Comments

Eller är det ens vecka 39? Who knows, jag tycker det är lite old fashioned att dela upp tid efter veckor. Idag arbetar vi mer med specifika datum om du frågar mig.

Igår kväll träffade jag Elin på(vad som skulle vara en sen kvälls fika) en drink. Vi satt oss på Vigårda, som för den som inte vet ligger i anknytning till Mood. Jätte trevlig stämning och bra pris på unika drinkar. Elin valde helt rätt, jag tror att den hette Fanny och smakade super gott, fruktigt och lite bubbligt. Medans min såg ut och smakade som äppelmos med en hint av vanilj. Minns inte namnet, men även det var udda... Som vanligt pratade vi mycket om tankar kring framtiden, jobb, drömmar, planer, ambitioner. Men framförallt "kärlek". Dock har jag kommit till insikten om att jag kanske inte längre är så kunnig som jag en gång var inom detta ämne. Då jag inte ens är säker på vad just det, kärlek, är?

Söndags ångest? Nja. Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte har något emot att en ny skolvecka började. Men jag kan inte påstå att jag mår direkt dåligt av det. Nåväl. Jag har fått en del arbeta gjort och är i ett bra sinnelag just nu, denna minut. Hur länge denna "positivitet" håller i sig, vet man aldrig? De parenteser som annars drar ner på mitt humör, har jag ikväll lagt åt sidan. Cred till mig som aktivt valde att disponera den tid som var kvar av min lördagskväll till vettiga saker!


Likes

Comments

Contains affiliate links

Igår var jag och Elin på H&Ms event/kväll för pre-lanseringen av deras AW 17/18 kollektion. Det var i butiken på hamngatan och somvanligt var det en trevlig stämning. Det var många där, och det spelades bra musik och bjöds på super söta drinkar. Alkoholfria såklart! Så snyggt att de hade designat sina egna isbitar. Jag blev super kär i ett par byxor som jag bara måste köpa. Dem är perfekt till en lite coolare vardags outfit, men framförallt till den sena drinken på stan...


Likes

Comments

(tisdag) ca 23:

Kommer hem och är hur trött som helst. Men jag borde verkligen få något skol-relaterat gjort. Börjar på en text vi jobbar med i Internationella Relationer. Vid strax efter 12 inser jag att nivån på meningarna, jag pressar ut ur en hjärna som går på halvfart, inte duger. Fast min kropp sjunker djupt ner i madrassen när jag lägger mig i sängen. Kan jag inte sluta ögonlocken utan att vara besviken på mig själv. Fan, jag borde göra spansk läxan...

07.30 - 9:

Vaknar av att alarmet på mobilen med en hemsk signal skriker ut att en ny dag ska börja. Fast jag halsar en kopp kaffe innan jag går hemifrån exploderar världens mest irriterande huvudvärk under första lektionen. Morrar lite otrevligt till en kompis var på jag får tillbaka ett "är du sur eller?!". Rätt åt mig. Skyller på för lite sömn, fast jag inte somnade aaaaallt för lång tid efter jag lagt mig(, mot min vilja, stressad och uppe i varv). Om jag sov bra är en annan fråga? Själv skulle jag vilja påstå att jag "sovit" bättre de nätter jag spenderat med .. fast jag varit mer vaken då, än till exempel inatt. Tänker - Du har inget att klaga på Line.

ca 12:

Väljer ish/typ/halvt aktivt bort at lyssna på Geografi lektionen. Får dåligt samvete, dels för att vi diskuterar hållbar utveckling, men framförallt för att jag lovat mig själv att skärpa mig. Hur kan jag förlora min självdisciplin så snabbt? Istället för att lyssna fastnar tankarna på drömmar om framtiden. Jag får en attack av känslan att jag måste bort härifrån, ut ur klassrummet och ut i världen. Ibland får jag dessa attacker och börjar ifrågasätta nästan allt runt om mig. Skolan, lärarna, ens mål, begreppet talang, kunskap. Varför sitter jag här inne i detta rektangulära rum och lyssnar på, fast viktiga, extremt ointressanta ämnen? Det blir tid för lunch.

ca 17:

Påväg hem från gymmet, lutades mot busskuren. Jag är en blandning av en käsnlso-. och faktastyrd människa, det vet jag. Men tänker jag för mycket? Jag älskar att dagdrömma och kalkylera livets svårigheter i hjärnan tills det att jag får ont i huvudet av alla mina problematiseringar. Men gör jag det förmycket? Jag kan resonera fram och tillbaka om en endaste sak i flera dagar utan att komma fram till något svar. Det kanske är så livet fungerar...

(Nu) 00.20:

Borde jag sova nu, hmm. En kväll som denna konstatera jag att jag klarar mig själv. Jag är inte helt tillfreds med det, men det går OK. Samma fundering som cirkulerat både åt höger och vänster, upp och ner, fram och tillbaka, den är inte löst. Time will tell, visst? Tur att jag kan utrycka mig i text så länge, iallafall i kod. Godnatt.


Likes

Comments

Contains affiliate links

Förut drack jag minst en redbull/Nocco/Celcius om dagen. Nu har det missbruket över gått till minst 3 koppar kaffe om dagen. Det är betydligt mer hållbart ur ett ekonomiskt perspektiv då man får en liten för 5:- på panini. Hur det påverkar kroppen har jag ingen aning om, men jag antar att det inte kan vara så farligt med tanke på att nästan alla dricker kaffe, och i ofta o stora mängder...

Igår var jag i skolan ända fram till 18. Behövde få hjälp med lite saker och samtliga löste sig bra. Jag borde egentligen plugga nu med, men tankarna har fastnat "på andra saker". Lyssnar på Oskar Linnros och relaterar till meningarna. "Från och med du, jag blir aldrig den samma från och med du". Såklart man förändras efter man genomgått något med någon i sitt liv, skillnaden är om förändringen var positiv eller negativ. Och just den frågan är extremt personlig och dubbelsidig. En påstås ju lära sig av sina sämre stunder, så hur kan något vara dåligt egentligen? Optimist - Line.
"Och om ensamast är starkast, var jag starkare förut? När jag somnade själv varje måndagskväll helt full som herregud" - Nej jag var inte starkare innan, jag har aldrig varit stark?
"Hjärtat pumpar utav nitroglycerin"
- Yesbox.... haha..Gör gröt, äter gröt, dricker kaffe, dricker kaffe x2.

Likes

Comments


One: Don't pick up the phone

You know he's only callin' 'cause he's drunk and alone
Two: Don't let him in
You'll have to kick him out again
Three: Don't be his friend
You know you're gonna wake up in his bed in the morning
And if you're under him, you ain't gettin' over him


Likes

Comments