Header

Den jag var då och den jag är nu, helt olika. I helheten, allt, hela jag är annorlunda men även in i det minsta. Mina intressen, mina prioriteringar, mitt intellekt, min medvetenhet, min mognad.

Det fanns inget fel på den jag var och det var ingen förändring jag valde att göra, utan någon som skedde utan mina direktiv. Det var inget som behövde ske, ingenting fel på den jag var men en förändring som gett mig en större insikt om livet, andra människor, olika händelser men även om mig själv.

Vem jag älskade men även hur jag älskade är inte som idag. Vem jag tillåter mig själv att älska och vem jag älskar som egentligen gynnar mig. Vad som är viktigt, små saker som stora är inte desamma.

Det är träden täckta av vit snö, stigen täckt av grus och luften som kommer ut från min mun som fryser till is. Nästan som en stillbild från en film, en tavla ritad av Picasso eller ett fotografi som fångar alla känslor. Något nästan magiskt, och där står jag och tänker på den jag var då och den jag är nu.

Helt irrelevant, fånigt och klyschigt att jag står där helt still och andas. Andas och tänker för fullt men det var något jag endast kunde göra där och då. Jag har kommit hit för att kunna reflektera, något jag tidigare inte varit kapabel till eller ens intresserad av att göra.

Den jag var då och den jag är nu. Men vem kommer jag att bli.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

"Hur vi än försöker kategorisera, gruppera och ordna faller vi ändå utanför ramarna. Vem spände dem här ramarna? Det finns inga ramar. Allt är en konstruktion. Och patriarkatet måste störtas." ~Ängeln

Likes

Comments