Header

color obstacle rush säger jag bara. Igår tig vi oss igenom banan. 5km och 15 hinder. Det var jätteroligt och jag skulle absolut kalla det ett motionslopp i min smak. Jag hade med mig kameran så när jag har tillgång till dator i eftermiddag ska jag föra över bilderna och ladda upp här på bloggen. 

Jag har ju som sagt varit riktigt sjuk så egentligen har det inte blivit någon ordentlig träning under den här månaden och jag känner att dessa fem km gjorde riktigt bra för kroppen och det blev en bra start för att börja och få upp motivationen igen. Jag har längtat så efter att bli kry så att jag kan börja röra på mig ordentligt .

Jag måste också nämna att barnens faster var med och utan henne hade vi nog faktiskt inte kommit iväg med tanke på att vardagen och barnen just nu tar upp all tid i princip så allt cred till henne.  jag är också såg jäkla stolt över min älskade sambo. Han tog sig igenom banan utan att gå ett enda steg. Vilket han verkligen inte trodde själv (men det trodde jag) så nu är han riktigt taggad på att börja springa igen.  Så stolt som sagt 

Likes

Comments

Jag hade skrivit en lång text till det här inlägget men ångrade mig i samma stund som jag skulle klicka på publicera av olika anledningar. Kortfattat så önskar jag att lite kraft och stabilitet i min skalle, det skulle förenkla en hel del idag men vissa dagar är ta mig fan hopplösa.

Likes

Comments

Nej jag har absolut inte gett upp bloggen, jag tycker faktiskt att det går riktigt bra än så länge men jag har varken fått tid eller ro att sätta mig vid datorn på grund av andra anledningar och så har jag ju faktiskt inte tränat, detta skulle ju vara min träningsblogg med lite vardag i kanten. 

​TÄNK om denna förkylning någon gång skulle vilja gå över. Jag som aldrig brukar ha hosta, det händer kanske två gånger per år och då är det verkligen vila som gäller men jag är ingen "stilla sittandes" person och far så illa när jag verkligen måste ta det lugnt även kallat myror i rumpan, stora sådana och inte så några heller.  Alltså nu när jag har varit sjuk och sett klart på alla mina serier som jag håller på med fick jag i stället för mig om att fixa i ordning köket så nu är varenda litet hörn i köket nymålat förutom köksluckorna och jag bara känner att jag måste få utlopp för min energi, vad som händer här näst återstå att se men först ska jag slänga i mig lite havregrynsgröt !

Likes

Comments


Än känner jag mig inte frisk efter den där slängen av halsfluss, eller jo det var bra ett tag men nu har jag börjat hosta och efter i natt känner jag mig lite irriterad i bröstet så nu i helgen är det vila som gäller för min del. Kroppen behöver det så det är bäst att jag lyssnar. Påfyllning och lite gottis gör nog susen och möjligtvis lugn promenad men inga powerwalks. Det har hänt att jag inte lyssnat på kroppen tidigare, satt stor press på mig själv både fysisk och psykiskt, det gör jag nu också men samtidigt lärt mig att känna efter hur kroppen mår precis som idag. Men jag var lärt mig den hårda vägen att inte pressa mig själv för hårt för att nå det där målet som jag dessutom själv satt upp.

Hellre vila några dagar extra än att rasa ihop både fysiskt och psykiskt, då har det gått för långt och det är faktiskt så himla viktigt att veta sin gräns, när man behöver hoppa över några pass. Idag har jag jobbat men nu resten av eftermiddagen och i morgon ska jag verkligen ta det lugnt och försöka koppla av och inte träna för en gångs skull. Trevlig helg

Likes

Comments


Tacokväll med min älskade. Vi tog precis en liten paus i filmtittandet för att göra i ordning lite godis samtidigt som jag tänkte göra ett inlägg här på bloggen. Åh vad bra jag mår, fan va han e bra min karl. Lätt bästa avslutet på en tuff dag, det har varit en dag där allt bara har gått snett och tålamodet har prövats riktigt ordentligt. Tack och lov för att den är slut, nu ska jag återgå till soffmys, Hoppas att er/din fredag varit toppen !

Likes

Comments

Känner mig inte frisk än, hostar stup i kvarten så jag vågar inte träna och ta ut mig för mycket så powerwalk passar bra. I kväll blir det nog en runda till med fredagsmys i öronen. Nu mot jobbet 

Likes

Comments

Tänkte jag skulle lista några saker som jag suktar efter men hörrni,, jag kunde faktiskt inte bestämma vad som skulle komma högst upp så jag sket i att lista grejerna för hade jag möjlighet så skulle jag köpa allt på en gång. Alla grejer fick inte heller plats när jag klippte ihop bilden så jag tänkte ta resten i ett annat inlägg.

Dessa kläder är så snygga, en ny gymväska och ett aktivitetsarmband finns också med på listan. Såg detta för några dagar sedan och tycker det verkar jättebra ! Någon som råkar kika in här och har en Fitbit charge HR,, är det någonting att rekommendera ?

Likes

Comments


​Jag har precis kommit ut ur duschen efter ett pass på gymmet.
Det blev sen träning idag, jag som absolut inte gillar att träna på kvällen, i alla fall inte på gymmet så jag presterade bra ändå. Min bästa träningstid är absolut ca 9:30 , det har blivit rutin för mig så jag tror att det kanske är därför Men i alla fall, 
30 minuter på crosstrainer och 30 minuter på cykel, så jäkla skönt. Fick till ett par korta spontana axelövningar också för det kändes som att det behövdes och jag gillar pumpet haha. Svettig blev jag och trött i kroppen så nu ska jag inte röra mig en meter till utan lägga mig i sängen, ta med proteinsmootie, och isvatten för att jag fått i mig dåligt med vätska idag och kolla på netflix . Godnatt !

Likes

Comments


Passade på att slänga ihop minibiffar eftersom jag ändå lagade köttfärssås till barnen. Det ser riktigt aptitligt ut på bilderna, kände mig som en masterchef när jag la upp maten på tallrik. Har blivit så beroende av färskpotatis, och skulle med säkerhet kunna äta flera kg. Mums ! 

Likes

Comments