Header

Detta va så länge sen, okej 3 månader men de va ett tag.. (tror jag iallafall) Kollade igenom mina inlägg och såg bilder från sommaren :( men sen såg jag också att det är 1-2 personer som går in på min blogg rätt ofta & regelbundet. Vem är du? Var är du? Varför går du in här ahahah? Tycker bara de är intressant att veta vem du är så hör gärna av dig😊

(Bild från Kroatien bara för att ja saknar värmen så mycket :(((( )

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

2017

Om jag ska vara ärlig så har jag tröttnat på att blogga, har rensat följare på instagram rejält och har ca 140 kvar. Varför ? Varför vill du inte ha massor med följare? Såhär är det, jag vill komma tillbaka till den tiden då jag la ut bilder för att det var kul, inte för att få följare och ha världens bästa feed. Det gick över gränsen och jag fattade att JAG inte inte behöver ha många följare. Tycker det är mysigt med färre än fler, känns mer personligt då.Jag fotar och filmar massor så jag kanske ändå bara lägger ut bilder utan text för det är mycket roligare då. Videosarna kommer upp på youtube när jag kommer hem till Sverige. Just nu är jag i Bosnien hos kusinerna. Så redan imorgon kommer bilder upp men vi får se om det håller, kommer bara göra detta så länge det är kul för jag älskar att fota och redigera när jag inte har någon press på mig. Puss på er och godnatt!!

Videos från förra året medan ni väntar på bilder<3

Likes

Comments

2017

Inte fått träna på snart en månad, jag klarar inte av det. Visst operationen kommer att hjälpa mig i framtiden, men allt ska ta sån tid. Inte bara att jag har missat mycket utav skolan, det klarar jag ändå på något sätt. Tack vare underbara och förstående lärare. Sedan finns det vissa som inte ens vill bry sig en sekund, jag var borta 2 veckor i skolan och de flesta lärarna hjälpte mig så att jag inte skulle få mycket att göra efter och hade öppna famnar när de såg mig igår, de frågade konstant via instagram och mail hur jag mådde osv. GULD värda lärare och det finns för få sånna.

Men sen finns dessa som bara kastar ut alla papper till mig med attityden "det är inte mitt problem" och säger att vi har prov nästa vecka. Vänta lite här.. har en elev missat ALLA genomgångar (inte varit med på en ända, överdriver inte ens.) så borde man iallafall försöka fråga hur man kan hjälpa den eleven eller är det jag som har en konstig åsikt? ALDRIG att mina framtida barn ska gå i skolan och ha sånna lärare.

Jag tänker ofta på att jag vill bli lärare, men är det värt? Så lång pluggtid på universitet och så låga löner. Doktorer räddar ett barns hälsa och kropp, men en lärare gör och räddar barnets framtid vilket är MINST (!!!) lika viktigt. Är så trött på skolsystemet vilket jag vet att flera är. Därför jag tror att jag ska satta på att ändra saker genom politik, känns som att man kan göra lite större skillnad då.

Men iallafall, att jag inte ens kan gå till skolan och va frisk nu utan var tvungen att gå hem på lunchen och så får man känslan att inte bara en lärare trott att jag skolkat eller något FASTÄN rektorn skickat ut mail till ALLA berörande lärare om min operation. Jag vet inte vad dessa lärare tänker, att jag som har rätt så höga betyg klarar mig i skolan utan stöd även fast jag missat totalt 1 månad av skoldagar hittills, jag hoppas att det stannar där och inte blir fler dagar. Sedan det här med träning, jag kan inte ens gå ett varv runt huset med hunden utan att jag ska bli helt andfådd och yr. Jag är inte frisk och det stör mig och är sååååååååå trött på det just nu. Har varit sjuk ca 1 gång i månaden sen augusti 2016, förstår ni??

Ta hand om er<3


Likes

Comments

2017, fotografier

Hej på eeeeer!!! Idag är det fredag, inte för att det märks för jag har ju bara varit hemma hela veckan. Men alltså vädret???? Idag var det första gången på två veckor jag var utanför dörren (!!?!?). Sist jag var ute var det typ 5 grader och snöblandat regn men idag är det strålande sol och 27 grader. ÄNTLIGEN har det blivit varmt, som vi väntat och tjatat på alla sociala medier haha. Var ute och gick med min älskade lilla hund, hon som gjort mig sällskap dessa två veckor. Denna helgen måste jag vila för att kunna gå tillbaka till skolan på måndag. Vi får se om jag är på måndag också beror på hur jag mår. Men på onsdag så har min klass en klassresa, lite skojigt blir det väl men jag hoppas att jag kommer kunna åka. Vi får helt enkelt hålla tummarna. Här är lite bilder från min snapchat idag. (glömde skriva att jag var tvungen att duscha efter min långpromenad i solen hihi)

 Pusss på er och hoppas ni får en underbar fredagskväll<333

Likes

Comments

Contains affiliate links 2017, outfit

1an / 2an / 3an (adlinks)

4an / 5an / 6an (adlinks)

Hur fina plagg har inte Gina Tricot fått in? Man får verkligen en vår feeling trots att Sverige inte kan bestämma sig.. Älskar verkligen Gina då man ALLTID hittar något och det är rimliga priser också. Mitt favvo-plagg av dessa är 1an eller 5an, kan inte riktigt bestämma mig. Väskorna är ju bara för fina, åh <3

Likes

Comments

2017, fotografier

Våra fina flaggor, svenska och kroatiska. Bara den polska som fattas, vi har dock inte hittat någon än..

Fina stadshuset som har blivit en tradition att fota, vet faktiskt inte hur många bilder jag har på den heh..

Denna bilden här ovanför är tagen i karlbergskanalen, och det resterande 3 bilderna också. Det är vår väg tillbaka till våran båtplats från stan. Det är sjukt fint och verkligen super mysgt att åka där. Speciellt i solnedgången!!

Likes

Comments

2017


Hur gick det egentligen till? Jag börjar från kvällen innan, då skulle jag dricka och äta de sista på ett tag. Jag tyckte det kändes som att det bara var något jag sa, det kändes inte på riktigt att jag skulle opereras. På morgonen fick jag inte äta eller dricka någonting varför vet jag inte riktigt men iallafall så åkte jag och pappa runt 8 hemifrån. Operationen skulle vara klockan 9:15 så vi kom dit och efter att vi anmält oss så blev jag uppropad av den doktorn som skulle utföra ingreppet. Han berättade om hur det skulle gå till och om vad de skulle göra under tiden som jag var sövd osv.

Sedan satte jag mig i väntrummet för att jag skulle bli uppropad av narkos läkaren, hon var väldigt snabb han inte ens sitta dör i 2 minuter ahah. Men då så gick vi in och jag fick ta av mig alla överdragskläder typ som kofta och jacka och lägga allt i ett skåp och fick sätta på mig som ett lucia linne. Fick sedan gå till "min säng" och ta några tabletter mot olika saker och när jag hade svalt alla tabletterna gick vi till operations rummet.

Där la jag mig och sedan stack hon mig i armväcket och lämnade som en slang i armen där hon sedan sprutade in medlet som sövde mig. Såg när hon tryckte in det och det sista jag kommer ihåg är "Claudia hur mår du" jag svarade "yr och det snurrar" sedan somnade jag och det tog inte mer än 20s.. sjukt läskigt om man tänker efter.

Sedan vaknade jag och fick en äcklig glass och var heeeelt vimsig och snurrig, glömde liksom bort att jag opererades haha. Efter någon timme av vila på sjukhuset fick jag åka hem och jag höll på att ramla av en vindpust. Nu har jag börjat att få i mig mat och ä en så sjuuuult hungrig men kan inte äta för att jag knappt ens kan öppna min mun.

Varje morgon när jag tar mina tabletter så blir jag så yr och allt börjar att snurra så jag sover bort hela dagarna. Tar en hel del tabletter om dagen och måste ha larm när jag ska ta de för annars blir jag helt förvirrad. Nu börjar det snurra igen så säger hejdå för nu och vi hörs någon annan gång!

Ta hand om er!

Förlåt för vimsig förklaring men just nu orkar jag inte ens ha mina ögon öppna och det surrar i mitt huvud som en berg och dalbana men ville verkligen få klart detta, vet knappt ens inte vad jag skrivit och har säkert glömt flera saker men får isåfall göra en uppdaterad version av denna.

Likes

Comments

MIN INSTAGRAM@claudiajandric

Snapchat
Instagram
Blogkeen
Nouw