​Ännu en resa bokad för i år och om 73 dagar bär det av! Ska till vårt hus i Spanien fast denna gång med mina föräldrar. Har tänkt jobba hela sommaren annars så blir skönt med en veckas semester i juni/juli!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Fick hem mina nya träningsskor idag som jag beställde i måndags. Äntligen! Har letat efter ett par bra skor till gymmet ett bra tag nu och när jag var förbi Kungsmässan sist såg jag dessa på Nilsons. Dem fanns dock inte i min storlek så beställde dem istället på footway.se. Klicka på första bilden för att komma till skorna.

Likes

Comments

Fick hem dessa TanCan Wipes från sthlmcompany.com igår. TanCan wipes är en våtservett med self-tanning effekt som gör det enkelt att få en solbrun färg i ansiktet snabbt. Servetterna passar alltså perfekt både till vardags och fest. Eftersom förpackningarna är så små och smarta är det även enkelt att ha med på resande fot. Läs mer om servetterna här.

I April får ni 20% på hela sortimentet om ni anger koden snart vår!

Likes

Comments

tumblr

Godmorgon finaste ni, solen skiner och termometern står på 10 grader. Hur skönt? Är dessutom ledig vilket gör allt så mycket bättre! Idag har jag dock en del att göra, tänkte planera hela veckan med träning och jobb. Ska dessutom städa och rensa hela mitt rum, fixa en del med bloggen och redigera bilder från ett jobb. Om en stund har jag faktiskt tänkt ta en pw till gymmet (3,5km) och köra ben samt sola. Hoppas ni får en bra dag i det fina vädret. Kram

Likes

Comments

Är precis klar på gymmet och sitter nu och väntar på Jonathan tills han slutar jobbet. Körde rygg idag men blev bara ett pass på 30-35 min eftersom jag hade så ont om tid. Måste börja prioritera gymmet och komma igång med cardio igen. Har inte vågat mig på det på ett tag då jag varit förkyld så himla länge.

Likes

Comments

1. Jag har haft räls i 2,5 år pga överbett och tog bort den i September förra året.

2. Gillar inte att kolla på film. Tycker det är mycket roligare med serier, blir inte lika långtråkigt enligt mig.

3. Jag gillar knappt någon läsk eller kolsyrad dryck, dricker nästan bara vatten haha!

Likes

Comments

Bilder från aimnsportswear

Aim´n är en hemsida med superfina träningskläder i massvis med mönster. Hur kul är det inte att känns sig snygg även när man tränar? Man får dessutom mer motivation till gymmet med nya fräscha träningskläder. Jag har spanat in på de gråa tightsen längst ner till höger det senaste, skulle passa perfekt till gymmet!! Tryck på bilderna för att komma till produkterna.

Likes

Comments

Så skönt med fredag!! Dagens planer är jobb, shopping, gym och massa mys. Hoppas ni får en jättebra fredag och helg!!

Likes

Comments