Sitter här denna lördag morgon och håller på att avsluta mitt kaffe. Tänkte passa på att skriva lite innan dagen drar igång på riktigt.

Jag har inte bloggat på några veckor och jag har en ursäkt! Min telefon gick i tusen bitar och var helt oanvändbar!! Inga bilder, ingenting på ca 1 månad.

...men det har ändå hunnit hända saker, hade min telefon varit hel hade det kanske varit tyst här inne oavsett.

Nu hör jag att Isak börjar dra sig i sängen o håller på att vakna, får skriva senare! Kram

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Nu har vi kommit hem o bytt om till mjukiskläderna, och E hade möblerat om lite här hemma! Han har gjort det så fint och bekvämt!
Ska vika lite kläder och börja sortera kläder inför tvätten idag. Dagens planer blir väl att tvätta lite, duscha och njuta utav en dag med min familj.

Likes

Comments

Dagarna har varit underbara! Vilket väder vi har haft!
Första sol dagen (på ett tag) åkte vi till stranden, den här gången med en vaken och lite större Isak. Dagen var perfekt. Bra humör, förberedda med picknick, filtar.

Och Isak fick känna på havet för första gången. Det var så stort, tänk att han aldrig upplevt det förr. Havet. För mig kändes det enormt, ett steg närmare ut i världen, den stora läskiga världen som samtidigt kan vara så underbar. Ohh jag bara älskar tanken utav att jag ska få uppleva världen med honom, lära känna världen igen. Med min älskling. Lyckligaste mamman ever.

Likes

Comments

28 juli 2016, Isak 4 månader.

Vikt: 6840 g.

Längd: 64,5 cm

Huvudomfång: 41,2 cm

Storlek: 62/68, 62 sitter kanske lite väl åt i vissa plagg.


• Isak tränar för fullt på det här med sittandet. Vi är snart där tror jag! Barnstolen har vi suttit på några gånger och det funkar bra!

• Liggdelen har blivit utbytt mot sittdelen! Vi hade det så svårt med att han inte trivdes och konstant ville upp för o titta och vara med. Problemet löstes med sittdelen och allt är mycket bättre!

• Isak har börjat dricka vatten! Det blev under de varmaste dagarna jag kände att det behövdes. Det har inte krockat med amningen (som var mitt största bekymmer) och inte med hans mage heller! Nu dricker han kallt kokvatten och älskar det! Han är mycket piggare de varmaste dagarna också.

• Vi började med de första (riktiga) smakproven!
Vi har gett han burk från 4 mån med potatis och majs🌽 Han ville äta för fullt men det var lite svårt för honom att behålla det i munnen men nu har han förstått och dyker ner i skeden! Haha!

• Han greppar mer och mer medvetet, pratbabblar, skriker, sparkar o skrattar ännu mer.
När jag la honom på babysittern imorse såg jag hur han tog tag i sina leksaker direkt😍

​i 4 månader har vi varit en familj. Tack livet för detta; för dessa underbara månaderna HITTILS med Isak och Edon. Min familj.

Likes

Comments

Det är allra första gången jag köpt något ifrån Lush, och vid inköpet var det även första gången jag ens tittade in. Var galet mycket märkliga grejer... Det var väldigt spännande att se deras olika produkter men det lockade mig inte så värst. Dessutom var personalen på gågatan i Malmö lite för på och för hejhå... Ville bara ut haha! Stressigt!

Men är väldigt nyfiken på hur detta kommer gå med ansiktsmasken! Ska testa tillsammans med E och skriver hur det går när det blir av!

Likes

Comments

Varför är detta mitt liv i ett nötskal? Det har eskalerat nu sen jag blev mamma också haha!
Detta var för några dagar sen:

Jag hade knappt ätit på hela dagen, Isak är kinkig och jag kämpar med att få honom och somna. Jag ammar honom och under hela den här tiden väntar min macka på mig på bordet.
Isak släpper bröstet och är övertrött. Han vet inte vart han ska ta vägen, hungriga jag vet inte heller vart jag ska ta vägen. Han bestämmer sig för att vilja vara uppe och humöret vänder, han blir glad och jag ser en lucka. Jag tar min macka och njuter av en tugga. En till och en till. Jag ser fram emot nästa😁
Isak spyr och jag rädda våra kläder med handen! Skills tänker jag men när jag sträcker mig efter en servett kommer det på min macka.
Jag fick inte ens chansen att äta en hel o ren macka!
Och tror att många har varit med om liknande, och förstår mig när jag säger att jag tittade länge på mackan och funderade ifall jag skulle äta upp den endå. Hahaha det gjorde jag inte!😁 men jag var väldigt nära på att göra det.

Likes

Comments

Godmorgon! Vi har varit uppe sen kl 8 idag och vi ska snart resa oss för att göra oss iordning. Idag kommer Isaks farbror och faster hit, det är jättefint väder så vi får se vad vi hittar på idag.

Jag önskar er alla en fin dag!💕

Och idag ska jag försöka börja min diet. Måste göra något och sluta grisa ner mig i snacks och onyttigheter. Min mamma ska hjälpa mig och jag hoppas på framgång!!😊

Likes

Comments

Hittade en söt griffeltavla som kommer passa perfekt i Isaks sovrum! Och en liten ram men kan inte lista ut ifall det en en "mickeymouse" eller en bil.... Det får man kanske bestämma själv!
Detta hittade jag på H&M home rea och fick detta för ca 100 kr

Likes

Comments

Häromdagen kände jag verkligen för att gå ut och ta bilder. Tog på mig bekvämt och hade Isak på babybjörnen och gick ut. Det blev Pildammsparken den gången och det var så skönt att gå ut för att titta på naturen och fotografera det blicken fastnade på. Det var skönt att inte tänka på något annat än det jag såg. Fokusera på det vackra och andas. Isak sov hela rundan så det blev lite som egen tid.
Jag är absolut ingen "riktig" fotograf men det är väl ett sätt för mig att fokusera och se världen med andra ögon. Tycker det är riktigt mysigt.

Vet inte varför bilderna blir suddiga här. Måste vara för att jag kopierade dessa från Facebook och sen la till filter på instagram.
Mycket finare i sitt originalformat men nu ska jag inte vara sån haha!😊

Likes

Comments

Idag har vi haft en riktigt mysig dag!
Vi träffade morfar vid bussen och åkte till Ikea, han hade köpt en säng till Maximo och glömt att ta ribbotten så det var bara det vi skulle hämta. Vi åt såklart korv med bröd och åkte sedan tillbaka in till stan. Vi hämta M på dagis, han blev så glad när han såg oss, speciellt Isak och sa sak sak sak hela vägen! Vi kom hem till dem för att dricka vatten och ta det lugnt. Edisa var också hemma, gravid och trött. Kan inte riktigt fatta att det var jag för INTE så längesen. Och kan inte fatta att hon är i v.33! REDAN!!

Vi tog vääääldigt lång tid på oss och efter ungefär 2 timmar var vi ute igen. Vi tog med oss mat hemifrån och satte oss i en park. Kuddar, filtar och mat under solen! Det var så fantastiskt och så himla mysigt! Varför gör man inte sånt oftare?
Var tvungen att gå hem eftersom både pappa och maximo började bli krassliga så vi fick säga hejdå och gå hem. Kände verkligen inte för att riskera något.
Väl hemma somnade jag med Isak på soffan och vaknade nu innan 12. Ska försöka somna om så vi kommer upp tidigt imorgon.

Isak med sin morfar! Tycker det är så häftigt att han har så unga mor och farföräldrar.
Morfar är inte ens 40!

Finns det någon unge i världen som är lika charmig som M? Han pratar så mycket nu (ingen förstår vad han säger) och ÄLSKAR flygplan och pekar och skriker titta titta titta när han ser ett. Och han missar inte ett enda iheller, han ser till och med när det bara är små små prickar i himlen.
MOTORCYKLAR, mopeder och ja alla varianter älskar han också! Han är helt galen i dem och visar med händerna hur man kör och brummar!

Blev en liten powernap innan vi kom iväg!
Maximo ville gärna mysa o kramas med Isak och han pussade honom och klappade honom fint, ville vara med när vi bytte blöja och blev nästan kär i hans navel. Så underbart att se, maximo är en underbar liten liten morbror!

Även i parken passade M upp Isak. "Sak, sak, sak" ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Likes

Comments