View tracker
View tracker

fejk päls jackor är något jag tycker är så sjukt snyggt, stilrent men samtidigt med mycket uppmärksamhet, nu passar det dessutom perfekt till detta äckliga väder vi har i Sverige, det här är några av mina favoriter jag spanat på den senaste tiden, tycker personligen inte om dom här jackorna med strutsfjädrar på, visst dom är snygga men det känns så hemskt att det är från just strutsar, är inte dom fridlysta (?) haha. aja här kommer mina tips och inspirations förslag:)

Likes

Comments

View tracker

Hur ska man börja ett inlägg haha?
Jag har haft en väldigt hastig dag idag, började med att jag vaknade runt 12 då jag fick skynda mig så jag skulle hinna åka till ett gymnasium ute i Skanstull där jag skulle gå på ett öppet hus. Sedan var planen egentligen att jag skulle åka hem men valde att åka med mamma och äta i "gallerian" Ringen där vid Skanstull. Sedan gick vi lite i butiker där, sedan åkte vi till en marknad vid Karlaplan där de fanns jätte roliga grejer förvånansvärt , tavlor, smycken, kläder osv. Sedan kom jag hem O då hade klockan redan blivit ganska sent så de blev ingen träff med kompisar denna lördag tyvärr:/ men hade en mysig kväll ändå, tände brasan i vardagsrummet och kollade på film så jag har haft en allmänt bra lördag faktiskt, hoppas att ni få som läser oxå haft de:)

Godnatt<3

Likes

Comments

Woho gjorde klart dom tre muntliga nationella proven idag! vågar aldrig riktigt svara på fråga "hur gick det?" när den kommer efter man gjort ett prov eftersom varje gång jag säger att det gått bra så har det alltid gått skit, svarar då hellre "jag vet inte, det gick som det gick" för då blir man inte lika besviken om man inte skulle bli nöjd med betyget senare. Låter kanske negativt men det är så jag alltid tänker iallafall. Allmänt har den här dagen varit ganska seg, känns som det inte riktigt varit en hel dag, förmodligen för att det inte var ett vanligt schema idag osv.

Aja tråkigt att skriva om detta så slutar bara med att jag skriver godnatt folket.


Likes

Comments

Damn va länge sen de va jag skrev nått inlägg, vet ej varför det blivit så,, känner bara att jag skriver så jävla dåligt, så det känns typ som att jag skämmer ut mig själv lite varje gång jag gjort ett inlägg hehe... nejmen man kan ju ialla fall babbla upp lite som hänt på senast. I mitt senaste inlägg så nämde jag min nya medecin, altså för min ADD. Det har gått både bra och dåligt med den tycker jag, bra på det sättet att jag fått mer tempo i skolan, dåligt på det sättet att jag blir väldigt trött och hängig, men det blir nog bättre får jag hoppas.

Ett ämne som snurrar mycket i mitt huvud just nu det är då gymnasievalet, för mig är det ett stort val samtidigt för andra så kanske det inte alls är the biggest deal, men jag känner sån grov stress av detta val, men det som ger mig mest stress är nog också att jag inte har så många val, visst jag har inte extremt dåliga betyg men dom är samtidigt inte bra. jag har alltid varit en väldigt estetisk person, så dom praktiska ämnena går det bra men sedan när det kommer till dom så kallade "viktiga ämnena" så är det inte lika bra längre. Jag har verkligen skitit i skolan totalt hela åttan, jag har skolkat och varit uppkäftig. Men jag känner nu att det är dags att sluta hålla på så,, det sista jag vill är att behöva gå om, inget fel med det alls, men det är det sista JAG vill ialla fall. Ska försöka att inte tänka så mycket, gå på många öppna hus, försöka så gott jag kan så får det helt enkelt gå som det går.

klockan är nu halv ett på natten och det är söndag så det är nog bäst att jag släcker skärmarna och försöker få nån form av sömn så jag får en bra start på veckan:)

Godnatt

kände att denna bild passade bra till det jag precis skrev;)

Likes

Comments

​Hmm min helg har vart helt ok, haft väldigt ont så har varit på ganska dåligt humör. Jag behövde verkligen en bra helg, bättre än den här... för att denna vecka kommer bli jätte jobbig och då behövde jag vila ut mig men jag har sovit ganska dåligt dom senaste nätterna, vet ej om de har med min medicin o göra, känns som att jag kommer skylla allt på den men de känns som lättaste utvägen just nu,. Aja ny dag imorgon så får väll försöka att göra den bättre. Förutom alla negativa delar denna helg så fanns det även bra. Jag har umgåtts med mina fina och det får mig alltid på lite bättre humör, men ibland känns det som man behöver nått mer, låter kanske otacksam men det är så jag  känner just nu. Antar att jag tänker för mycket och får bara acceptera läget jag ligger i just nu och försöka tänka positivt oavsett hur negativt det är. 

godnatt. 

Likes

Comments

​Denna dag har serriöst varit sämst, För de första så är jag jätte förkyld men tvingades igenom hela skoldagen ändå! Sedan så tvingade jag mig själv och en kompis att åka till nacka forum för att leta prao,tog typ 2 timmar, frågade i säkert 17 butiker och alla sa nej eller att det var "fullt"... Så aa tagga jobba i  typ köket på min skola:( drog hem sen till min efter längtade säng och tog av allt smink, satte på mjukiskläder och satte på en ansiktsmask. Det känns mycket bättre nu men fortfarande lika förkyld, vill helst stanna hemma imorgon men aa lär ju inte få de... 

När jag läser igenom det jag precis skrev så ser det serriöst ut som att en 4 åring skrivit de.. Hatar att jag suger på att skriva, hur fan ska man bli bra på att blogga om man skriver som en liten unge.. Aja får väll öva.

Godnatt.

Likes

Comments

Hösten e påväg känner jag nu. löven börjar lägga sig och man kan inte längre strosa runt på kvällarna längre.

Jag har alltid älskat hösten, älskar regn, älskar mörker, älskar höstkläder.

Nått jag hatar med hösten är att det känns som att det är då skolan är som jobbigast,

Hösten är ganska känd för att vara en deprimerande årstid. Jag tycker tvärtom, eller det beror på, ibland kan jag uppskatta en ledsam period för då ser man bra perioder på ett mycket bättre sätt. Låter lite flummig nu men aa.


Likes

Comments

​Well nu har jag ju inte skrivit så mycket på ett tag men det är för att det typ inte händer nått intressant atm.... samma gamla vanliga varje dag, Gå upp ur sängen, äta tråkig macka, ta moppen till skolan, gå på lektioner, åka hem, plugga, träffa kompisar, äta och sist sova. Så vet inte vad jag ska skriva liksom. Så fort jag skriver om åsikter så får man ju bara skit, och jag är inte så fotogenisk så bilder på mig blir det ju sällen, hmm jag får väll börja göra intressantare saker antar jag. aja här kommer iaf en bild på en god macka jag gjorde igår hehe....

godnatt

Likes

Comments