Okej, äntligen klar O.o

 Denna tog mig fyra dagar att göra, och detta var inte ens den bilden jag hade tänkt ladda upp -.- Först gjorde jag en som skulle föreställa Nagisa, Akio och Sanae, men några av mina dokument försvann helt plötsligt, och den med.... Så jag gjorde Nagisa och Fuko istället :D Jag ÄLSKAR Fuko. Hon är min absoluta favorit i Clannad! Kommentera gärna om ni har någon/några favoriter i serien!

Nästa kommer nog att vara en bild ifrån Naruto... överraskade?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Okej, så här är den lovade Sailor Moon bilden. Jag kände mig helt död inombords efter att ha gjort de så kallade "stjärnorna" i bakgrunden... tog mig en kvart.

I alla fall, nästa kommer vara en bild ifrån Clannad, om jag lyckas XD

Likes

Comments

Hehe, var bara tvungen att rita dessa! Jag shippar dem på otroligt mycket! Jag vet att jag lovade en Sailor Moon bild, men jag kan garantera att det blir en på Lördag! Jag lovar det! Och jag tänkte utmana mig själv på att rita karaktärer ifrån Clannad också, så vi får se hur det går!

Om någon här också Shippar SasuNaru och NaruSasu så får ni gärna kolla in mina Fanfictions på Wattpad! Jag heter Sachiko--Chan, så kolla gärna in det!

Och nej, jag gjorde inte bakgrunden, jag gjorde bara själva bilden och gjorde den sedan transparent på Pixlr, och kombinerade de två bilderna!

Likes

Comments

Här har vi en som tog mig tre dagar att göra, och bara skissen tog två utav dem :) Men jag blev i alla fall nöjd med den. Orginal-idén är INTE min! Den orginella bilden tillhör Masashi Kishimoto men jag ville göra min egna version av den.

Nästa gång gör jag möjligtvis en Sailor Moon bild då jag har börjat läsa mangan igen och har börjat fästa mig vid den igen ^^ Ge mig gärna förslag på vad för sorts bild jag kan göra :D

Likes

Comments

Jag tror jag borde döpa om bloggen till något som har med Naruto att göra, för det är typ det enda jag lägger upp XD

Första bilden i år blir en på Naruto och Hinata ifrån den sista Naruto filmen, The Last: Naruto The Movie. Jag vet att jag ville att han skulle bli tillsammans med Sakura ett tag, men Hinata är nog den som förtjänar honom mest. Jag shippar dem inte, men de är gulliga ihop :)

Är jag den enda som shippar Naruto och Sasuke? Det hade varit grymt om det blev de två O.O


Likes

Comments

Hehe, lite mycket Naruto antar jag -.- Men jag ville bara rita mina favoritkaraktärer i serien! Vilka är era?

PS: Gaara är också en utav mina favoritkaraktärer, men det var helt omöjligt att rita honom o.o​

Likes

Comments

Juel är snart här, så jag gjorde något juligt :) Vad tycker ni? :D​

Likes

Comments

Bara jag som shippar dem?... Och även hoppas att detta händer i serien?

SPOILA INTE FÖR MIG! Jag har inte kommit långt in i Naruto Shippuden​ än :/

Likes

Comments

Här har ni en bild på Serenity (Sailor Moon). Det ser inte ut som det, men jag har ritat HENNE och månen bakom, sedan la jag in den på Pixlr och kombinerade olika bilder :)


Likes

Comments

Bara humöret ^w^

Likes

Comments