Hej! Gissa vem som är tillbaka? Jag! Hade en trött period där på slutet, förstod inte varför jag bloggade och hade verkligen ingen lust! Men nu är jag tillbaka och vet varför jag vill börja igen.
Har ni som också bloggar någon gång tänkt, "Varför bloggar jag nu igen?". Jag har egentligen ingen anledning att blogga, kommer inte nå ut något med bloggen. Men nu har jag kommit på varför. Jag vill kunna läsa, titta tillbaka, minnas. En blogg är som en dagbok, jag vill kunna läsa mina gamla tankar och vad jag gjorde.

Så nu är jag tillbaka och tänkte berätta lite om vad som har hänt.




Först och främst har jag varit på One Direction konserten. Från förra årets konsert kom jag hem sprudlade glad och kände mig så lycklig. Detta år, var det inte lika dant. Känner att jag verkligen inte gillar killarna lika mycket längre, eller kanske inte alls. Medans de har blivit kändare och kändare har jag växt upp. Jag har hittat mer och mer vem jag är, och vem jag vill bli. Det är inget fel på killarna, jag känner bara ingen kärlek mot dom längre. Jag får inte det där pirret i magen varje gång jag ser de på bild och jag kände inte hjärtat hoppa ner de klev upp på scenen. Jag kände på mig att jag någon dag skulle växa ifrån dom, men jag trodde inte att det skulle vara så snart. Det har gått snart 2 år sedan jag först började älska dom och så mycket har förändras. Har fortfarande stor respekt för de killarna, en stor del av mig finns fortfarande kvar i dom. Har upptäckt så mycket mer med livet och fått så mycket mer nya underbara vänner över hela jorden. Men nu känns det som om jag sakta, lite för varje dag, vänder blad och startar ett nytt kapitel i mitt liv.

Den nya Kajsa då, hu
r är hon? Jo Jag är mer tuffare, i alla fall i stilen. Börjar älska mer punkiga, rockiga kläder. Tack vare 5sos antar jag. Slitna jeans, band tröjor, Vans och bandanas. Det är mer jag nu. Sedan har min musik smak ändrats helt. Såklart jag fortfarande uppskattar radio pop en sen sommar kväll. Men på min Spotify hittar du nu All Time Low, Green Day, 5 Seconds of Summer, Blink-182, Mayday Parade, Fall out boy, Foo Fighters, Avril Lavigne och Beyonce. Såklart jag lyssnat på mycket av detta förut, var totalt besatt av Avril en period för några år sedan. Men nu består majoriteten av min spellista av pop punk musik.





Jag har också varit på 5sos signeringen i Södertälje som var dagen efter min One Direction konsert. Då hade jag ju också sett 5sos dagen innan när de var förband för One Direction, de räddade min kväll! Var mer taggad på artar dom!
Vad ska jag mer säga om signeringen? Är besviken på mig själv att jag inte var där tidigare. Jag var där för sent så jag fick inte träffa killarna. Men FREAKIN ASHTON IRWIN VINKADE TILL MIG OCH GAV MIG EN SLÄNGKYSS. Förstår mi min lycka?! Och ja, den var till mig, I'm sure guys believe me. Beställde deras album på plats och fick Don't Stop EP'n på plats tillsammans med ett blått plektrum (sådan sak till gittar) där det på ena sidan stod "She Looks So Perfect" (en 5sos låt) och på den andra sidan var det en Sverige flagga. Ja, signeringen var ändå helt okej.





De senaste dagarna då? Jag spenderade 3 dagar i Göteborg med mina låtsassyskon. Vi shoppade, gick på Liseberg och bara myste! Sedan har jag också fått tag på 5sos biljetter till deras 2015 turné! Fick inte några bra biljetter, det är tack vare mina föräldrar och det dyra priset. Men jag orkar inte gå mer in på det nu!

Det var allt jag tänkte skriva om idag! Hoppas bloggen kom
mer flyta på som vanligt!
xx Kajsa

Likes

Comments

Denna helg kom sommar värmen! Redan idag, 19 maj, går jag runt i shorts och kort linne! Barfota har jag gått hela helgen och ute doftar det nyklippt gräs och blommor. Vinden blåser svalt och det är 20+ grader utomhus. Gud vad skönt!
För någon månad sedan längtade jag absolut inte till skolavslutningen. Skulle ju bara bli massa lediga dagar där man inte visste vad man skulle göra. Skolan flöt på bra och vardagen var enkel och helt okej. Men nu känner jag att jag börjar få riktig sommar längtan! Börjar känna mig trött på att jobba, saktar ner tempot i skolan och bryr mig inte lika mycket. Ganska skönt ändå. Vårterminen har varit rätt chill, tagit det mest lugnt och så. Summer 2014 kommer bjuda på så mycket grymt! Längtar galet mycket till hösten också! Gaah livet är på topp just nu känner jag! Har så många saker att se fram emot just nu:
* One Direction konserten med bästa vännen från Skåne + mitt absolut favorit band 5sos SOM FÖRBAND TILL 1D! Mer taggad för förbandet, ooopss.
* Åka ner till Göteborg och gå på Liseberg med bästa halvsystern + shopping! (Första gången för mig att gå in på Tessie, taggad!)
* Åka ner till Skåne och träffa Emmie (hon som jag ska på 1d konserten med) och bada + shoppa!
* Sticka till Kroatien (eller Mallorca, men tror det blir Kroatien) med familjen i en vecka! Gud vad underbart det ska bli!
* Födelsedag! Fyller år den 3 Augusti!
* Bo i Stockholm under halva sommarlovet!
* 3 av mina bästa vänner kommer ner till mig i Stockholm och vi går på Grönalund och shoppar.
* Mysiga hemmakvällar med familjen!

Säkert mycket mer jag kan rada upp! Summer 2014 kommer verkligen äga hoppas jag!

Sedan har hösten mycket grymt att bjuda på!
* Sticker ner en vecka till Barcelona med min kör precis innan höstlovet! Blir inga föräldrar, bara jag och mina grymma 30 bästa vänner i kören + våra 2 underbara kör ledare! Vi ska delta i en körfestival, sola och bada, shoppa, vara turister i Barcelona och bara ha allmänt kul!
* Jag ska kanske börja tävla i konstnärlig dans (jazz, modernt osv)! Gryyyymt taggad! Jag och min vän Matilda ska prova på det i höst! Riktigt roligt! Då blir det dans nästan varje dag under veckorna, tufft men roligt!

Vad bjuder eran sommar och höst på? Ska ni bara mysa med vänner och familj! Kommentera eller länka ett inlägg till er blogg, skulle vara grymt kul att läsa!

xx Kajsa



Likes

Comments

Måndag, nu var vi här igen. Hade någon konstig feeling i fredags, längtade tills helgen var över. Trodde helgen skulle bli piss rent ut sagt. Tvärt om, helgen var grym och fylldes upp av kör konsert med grymma vänner. Vill säga ett stort tack till er! Men nu då? Måndag igen.
Inget speciellt hände idag. Normal tråkig måndag. Känner mig varken på dåligt eller bra humör. Bara lite så här trist och grå. Om en timme sticker jag iväg på kör träning med de bästa tjejerna, blir övning inför konserten på fredag. Tänkte försöka dra mig ut på en promenad i 5 minuter innan, suttit inne hela dan och känner hur det drar i huvudet.

Imorgon har jag dans, träning med alla kläder inför uppvisningen. Kommer bli grymt, längtar! Fast sjukt tråkigt att dansen snart är över. Sedan blir det ca 3 månader, 12 veckor, utan dans. Helt sjukt vad jag längtar till i höst. Både bra och mer jobbiga och dåliga saker väntar då.

Nej nu ska jag försöka komma ut en sväng, bye.
xx Kajsa


Likes

Comments

Nya favorit låten. 5 Seconds Of Summer - Amnesia. Längtar efter en studioverision, postar en live verision lite senare!


Likes

Comments

Hej!
Just nu befinner jag mig på Stockholms arkitektur museum! Min lillebror ville gå hit för att titta på deras minecraft utställning så det är det vi började dagen med! Sedan ska vi gå och äta lunch och leta reda på någon butik som min mamma ville in på. Det kanske blir så att vi sticker hem i kväll, vi har inte bestämt oss än!
xx Kajsa


Likes

Comments