Idag har vi äntligen fått tiden tillsammans tiden som ofta inte finns bara han & jag. Småbarns föräldrars dröm att bara få några timmars egentid.
Lämna dotter på dagis, slängde på oss träningskläderna och körde ett pass tillsammans, ingen stress ingen tid att passa.

Brunch och sedan blev de Kia. Lycklig sambo som fick välja ut en ny Kia sportage. Fick även en deal fixar jag körkortet så är bilen min. Blev inte alls mer peppad.

Hoppas ni haft en riktigt skön tisdag
@clarpan

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

CommentsIdag efter träningen kommer man som vanligt hem med en GO känsla i kroppen. Gav gärnet idag på staknings träningen och såklart kan de bara bli bättre men 8 km gick galant.

Men den inre stressen? De sticker i kroppen forfarande och vet inte varför jag bara vill gråta eller skratta vill idag bara låsa in mig och bara vara. Vad är de för känsla som grävt sig in i min kropp? Hur får man bort den och jag saknar glädjespridare, saknar mitt jag.

Känns som förra årets motgångar håller i sig.

Jobba vidare med mig själv och någonstans vet jag att det kommer gå.

@clarpan

Likes

Comments

Har varit där förut och var på väg igen.
Att alltid ha något i luften. STOPP!!!

Min specialitet är inte att inta soffan "rätt". Platsen där du ska slänga dig på rygg sätta på en bra film/serie och släppa allt och bara få andas och släppa allt i en timme.

Kan inte minnas när jag andades rätt? Men i onsdags kom "domen" utorkad, symptom för utbrändhet & stress. Hela min kropp har varit prickig, röd flammig och stickningar i hela överkroppen och som jag beskrivit tiotusen nålar. På något vänster tycker jag att jag har kontroll på allt och hanterar alla situationer bra.
Men att jag glömmer stanna upp och kör på, jag har ett schema för allt och är de något som går fel kommer "paniken".
MÅSTE LÄGGA OM DAGEN OCH KOMMER MORGONDAGEN ATT STÄMMA?

Klarar sig jobbet om jag inte är där? Kommer dem missa något? Kan jag missa intervallträningen, och kommer jag kunna lämna molly i morgon på dagis?
Alltid frågor i huvudet alltid funderingar och alltid planer.

Vi tog våra väskor packade bilen tog en extra dag ledigt från allt och åkte ner till lugnet. Skåne, min vilo plats här på jorden. Huset som ligger mitt på åkern, huset som inte har några måsten, familjen som tar nästa dag som den kommer. Här finns inga schema.!

Tack för all kärlek, all energi och att vissa saker inte kommer gå under om jag inte följer dem.

Snart vardag igen och måste försöka fortsätta lyssna på familjen och speciellt min sambo och speciellt lyssna på kroppen och fortsätta jobba emot "måsten" 

@Clarpan

Likes

Comments

Igår spenderande vi kvällen/natten tillsammans med våra vänner en riktigt rolig kväll och äntligen ett nytt spännande 2017

Igår kom diskussion om alkohol upp jag tycker inte om vin, champagne & öl och frågan kom upp
"varför dricker du inte alkoholfritt"
för mig är de exakt samma sak som att dricka ett glas vin så jag avstår helst från allt.
"Då blir de ju nykterist"
De ord valet låter så tråkigt och jag är inte nykterist tycker bara inte om de och jag tycker även att alkohol är ett gift för kroppen.

Vi äter och får i oss tillräckligt med gifter och skit i kroppen så behöver inte hälla i mig extra.

Och då fick jag till mig ett utomhus pass medans sambon låg nerbäddad till 4 idag.

Hoppas ni haft en riktigt mysig söndag

@clarpan

Likes

Comments

Dagen kom och årets sista dag är snart slut. Detta år har varit en bra blandning på sorg, smärta och en massa kärlek som vägt upp de mesta.

2017 kommer bli ett mycket spännande år med en massa roliga saker som kommer hända.

Jag hoppas ni får en riktigt bra kväll och att drar 2017 kommer bli erat år

@clarpan

Likes

Comments

Alltid lika skönt att dra upp familjen packa väskorna och dra till gymmet. Och de bästa är att molly älskar de mer än oss (ibland). Jag började ta med Molly till gymmet när hon var 3 månader så även hon vet att detta tillhör en vardag i denna familj och visst har hon strejkat men inte allt för många ggr.

Jag och min sambo tränar regelbundet 4-5 dagar i veckan och just nu ligger fokus på en bättre kondition och bättre styrka i hela kroppen. Då vi båda går mot en svensk klassiker ligger de väldigt mycket fokus på att höja konditionen.

Så ett vanligt tränings pass
5 min jogging
20 min intervall träning i både backe och plant

Cirkelträning (alltid med kettleball, skivstång & trxband) inga maskiner!

4 övningar
20 x reps x 5 varv.

Och avslutar alltid med 10 min löpning.
Då har man ett väldigt bra 60 minuters pass.

@Clarpan

Likes

Comments

Denna vecka, jag brukar ha snabba veckor men i morse var mitt huvud kvar på onsdag. På vägen till jobbet slog de mig i panik! NYÅRSKLÄNNING de är fasiken fredag idag.
Detta med planering och schema har inte varit de bästa denna vecka, sjukdomar och vabb betyder soffläge.

Klänningen är inte inköpt, skorna finns inte och de som ligger framför mig just nu är löparkläderna dem bästa kläderna. Tar lite kvälls träning istället och hoppas på att klänningen finns där i morgon

Hoppas ni har en mindre stressad dag.
@clarpan

Likes

Comments

Jag kommer aldrig förstå mig på detta med nyårslöften?!
Man måste ju bli sjukt besviken varje år att man klarar Max en vecka med sitt nya löfte. Jag tänker mer på er som kör
"nästa år ska jag inte stå i vassen" "nästa är ska jag komma i mitt livsform" "2017 ska jag inte äta socker"
Vad är mitt livsform? Varför inte socker? Och ni har väll aldrig stått i vassen.

Mitt livsform är min vardag. Jag lägger inte upp träning efter ett schema min träning tillhör min vardag. Och min vardag är planering = schema! Och självklart går schemat att ändra för de kommer alltid komma upp oväntade situationer. Men med planering så kommer du hinna med allt. De värsta jag vet är människor som säger "jag hinner inte"
Allvarligt, jag arbetar minst 10 timmar per dag, tränar två och är mamma resten utav tiden.

Planera och du kommer själv må så mycket bättre.

Sätt klockan, skit i alla tve serier, storhandla, planera middagarna, hitta träning lösningar hemma, lämna barnen hos svärmor två timmar en söndag, ni hör de finns lösningar på allt.

Så skit i 2017 löftet planera och hitta en livsform som blir den vardag istället.

@clarpan

Likes

Comments

Min plan är att 2017 ska bli ett år med ännu fler mål och ännu mera "njuta" utav mitt liv. Jag avskyr ju att de inte händer något och är en rastlös människa men tro mig jag kan ligga i soffan en kväll.

Som sagt träning och kost ligger mig varmt om hjärtat och ska försöka dela med mig så mycket som möjligt utav detta. På instagram följer ni mig genom massa kort men här ska jag även hinna skriva hur ett tränings program kan se ut och hur en dag med kost brukar vara.

Hoppas att ni kommer vara med på 2017 resan, jag vet att de kommer hända mycket detta år.

Likes

Comments