Contains affiliate links

I anledning af den nye Fenty x Puma SS18 kollektion, der blev fremvist i går aftes til New York Fashion Week, har vi sammensat et über Fenty-look, som Rihanna ville havde båret det! SS18-kollektionen, der blev fremvist få dage efter Rihanna lancerede sit makeup mærke: Fenty Beauty by Rihanna, var noget af et brag med kendte modeller som Adwoa Aboah, Adrianna Lama, Joan Smalls og Stella Maxwell samt danske Nina Marker der bar tøjet ned mellem glimtrende lyserøde sukkerbjerge. At det kan være flot (og overhovedet muligt) at sammensætte motocross og surf i design, klipklapper og højhæle fremviser Riri med sit alternative miks.

x Clarita

FENTY X PUMA SPRING/SUMMER 2018. Foto: SERICHAI TRAIPOOM / GETTY IMAGES

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Posted i: Muzik

Director's guide:

Her er de lækreste rap, r'n'b og hiphop sange gennem årene, med Spotify-playlisten: WoW til ære for dem der elsker musikken! Med alt fra de stærke tøser som TLC, Rihanna, solo Queen B og Destiny's Child, 00'ernes G-Unit, Akon og Mario og det splinter nye fra Drake, Stormzy og mange andre kunstnere.

Håber I nyder musikken!

x Clarita

Likes

Comments

Posted i: #Social, Out and see

SOMMER 2017, ringer det overhovedet en klokke?

Måske skulle man prøve at genvinde al den tid, hvor man har stået under et halvtag og ventet på at regnen skulle stoppe? Eller måske skal man bare huske på alt det gode ved sommeren? 

For udover vejret, hvad ellers var der galt med sommeren? For hvad handler sommeren i virkeligheden om? Er det ikke sommer nok at føle at det er sommer? Her er lidt inspiration til hvad sommeren har bragt:


UGENS INSPO 👇

(via @robehardcore | Selvtaget billede af planter på en tagterrasse på Milos, Grækenland | Fransk lyd der hvæser: Uhhh, ja! | Fødder i Grækenlands hav)

Likes

Comments

Live fra København:

Vi er lige så glade som Jane Fonda her, for at lancere CLARITA.

CLARITA er et univers, hvor der bliver skrevet om mode, musik og livstil. vendt og drejet. Fra et ungt og opdateret synspunkt, bliver der debatteret og diskuteret. Ugentlige artikler fra et godt baghold af fantastiske skribenter.

Keep your eyes open for CLARITA er kommet til byen!

x Clarita

Likes

Comments