View tracker

CANADA 2017

Huuuur fint???

Gulligaste flygvärdinnan för övrigt. Hon talade också svenska och när hon insåg att jag också gjorde det hämtade hon en present till mig (??). Jag ba ¡¡eey muchas gracias!! pero soy española. Hähä, nä men det va mkt uppskattat!:))))

Rekommenderar verkligen er att flyga med Delta!! Var så trevligt. Personalen var trevlig & flexibel, flyttade runt passagerarna så alla skulle få större plats och kom med dricka & mat heela tiden! Asså skojar inte, man hann knappt äta upp innan det låg en ny kartong med nåt i. Lavvley:))


Nu ska jag fördriva tiden i 7 timmar på Seattle's flygplats. Har varit uppe i ett dygn snart, jetlag liksom, så kommer falla isär. Men tänker att jag sparar det tills jag sitter på flyget;)
Ha det gött!

Likes

Comments

CANADA 2017

Första mellanlandningen!
Planet blev 1 timma försenat från Göteborg så passade på att ta en liten nap. Har flugit själv förut men aldrig mellanlandat, det är ett mission asså! Framförallt på stora flygplatser som SchoolShip Amsterdam. Virrar omkring på rullbanden och ser vilsen ut.

Nu ska jag snart boarda 12 timmars planet till Seattle. Lyssnar ironiskt nog på I Will survive och andas i en fyrkant. Ni vet, andas in- håll - andas ut - stirra ut i intet. Like a square.

Likes

Comments

Blogg, CANADA 2017

Alarmet ringde 03.45 "imorse" och nu 2 timmar senare sitter jag i väntrummet på Landvetter. Är så exalterad men skakis för att flyga så lär däcka av så fort jag kommer fram (vilket är om 1 dygn)!!

Vi hörs! 💗

Likes

Comments

Blogg

Sista jobbdagen innan jag åker! Planet går imon bitti klockan 6 så blir till å stiga upp runt 3-tiden inatt:))))))

resefeber: 7 av 10 //// taggad: 10 av 10

Likes

Comments

View tracker

Blogg

Står bakom baren och käkar bulle & dricker Cola. Alla kollegor inkl. mig förväntade oss en lugn lördag då är sista helgen innan årets första lön. Men icke sa Nicke. Folket strömmade in och ba tjo vi vill ha lunch så så fick det bli!

Sitter här och njuter av lite fika i väntan på Frida som är på väg in till stan. Vi ska sätta oss nånstans och sippa på ett glas. Konstant sökande efter anledningar att fira ;)

Nu smsar hon det här. Behöver jag ens förklara varför jag älskar denna människa???

Likes

Comments

Blogg

Tittat lite i fotoalbum & druckit kaffe. Fick även farmors kappa från 70's! Visar bilder sen.

Sitter nu bänkade framför presidentbytet, känns laddat. Som att folket insett vem de valt fram men då de själva röstat fram honom måste de applådera. Skär i hjärtat att se Obama. Han har lyft folk i samhället som tidigare inte fått sin röst hörd, inte minst mörkhyade och kvinnor. Nu byts han ut mot en rasistisk sexist. Ääeee, hoppas han gör sitt jobb bra nu. Vad händer annars?

Likes

Comments

Blogg

Vem kom på det här med städning? Liemannen troligen.

Skämtar inte när jag säger att 99 av 100 gånger har våra familjefejder handlat om just städning. Minns 10-årige jag skrev i min mörkblå dagbok med hänglås: "Om vi bara hade haft städerska"

Nu väntas lunch hos farföräldrarna! Längesen jag åt lunch faktiskt, brukar antingen glömma bort det eller äta frulle för sent.. Ska även försöka slå gammelmannen i schack ;-)

Hoppas ni får en fin fin dag!

Likes

Comments