Her på det seneste er der en kæmpe hype omkring tassel øreringe! Jeg har så fundet et par stykker som er mine favoritter! Håber i kan bruge det til noget.

Øreringene ovenfor kan alle købes på: ETSY! De er super fede, og næsten alle bloggere ses med dem lige for tiden!


Mine personlige favouritter er dem fra Viola.Sif som kan købes her: Viola.SifBlog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Jeg kan ikke være den eneste der går og længes efter sommervejret! Derfor har jeg samlet et lille moodboard med hyggelige sommer farver!

Knus Clarissa!

Likes

Comments

Det her er helt klart mine favorit serier!

1. Modern family: Det er en super sjov familie serie som næsten alle ville elske!

2. Friends: Friends er min absoulut favorit serie, og jeg har allerede set den 3-4 gange.... Den kan helt klart anbefales.

3. Gossip Girl: Jeg tror bare at det er et must at skulle se Gossip Girl. Det er bare en klassiker som alle burde se. Alt ved denne serie er perfekt efter min holdning, og kan klart anbefales!

Håber i kunne lide det!


Knus Clarissa!


#nouw30daychallenge

Likes

Comments

1. FIAT

Den her super cool franske inspireret resaturant i kbh er en af mine absolut favorit spisesteder! Min ynglings ret er deres hjemmelavet pasta med pesto!

Find dem her:

Kongens Nytorv 18, 1050 København K


2. YO-BURGER

Jeg kan ikke beskrive hvor gode yoburgers burger er! De er sindssygt gode, og hver gang jeg skal have en burger er det der jeg går hen!

Find dem her:

Nørregade 2, 1165 København K

3. Fishmarket

Fishmarket er et super sted at tage hen hvis du er typen der ikke er så vild med Steaks og sådan! Her har de super lækker og frisk fisk! Jeg plejer altid at bestille Moules marines da jeg mener at det altid er en sikker vinder!

Find dem her:

Hovedvagtsgade 2, 1103 KØBENHAVN K


Jeg håber det kunne bruges!
Knus Clarissa!


#nouw30daychallenge

Likes

Comments

1. Sweter: Secondfemale 2. Jakke: H&M 3. Bukser: H&M 4. Pung: Zadig & Voltaie 5. Sko: New balance

Lige i øjeblikket ønsker jeg mig sweateren på billedet, bar i den blå og røde. Derudover ønsker jeg mig en denim jakke, behøver ikke at være den på billedet. Jeg ønsker mig også en pung bla den på billedet fra Zadig & Voltaire. Så ønsker jeg mig et par ripped jeans og nogle hvide sneaks! Alle tingene på billedet er bare en ide om hvad jeg ønsker mig lige nu.

Knus Clarissa!

#nouw30daychallenge

Likes

Comments

Contains affiliate links

Er det bare mig, eller befinder i jer også den situation nogle gange hvor at et cool outfit eller genstand bare er lidt for dyrt... Derfor har jeg samlet de her forskellige items til super rimelige priser! Du kan for eksempel købe en af de her produkter og så style det med nogle cool accessories eller andet! Jeg håber at i blev inspireret!

Knus Clarissa!


#nouw30daychallenge

Likes

Comments

1/ T-shirt: Mango 2/ Jakke: H&M 3/ Bukser: H&M 4/ Sko: Adidas

Jeg er blevet helt forelsket i Denim, og har derfor også lige købt nogle nye denim jeans og jakke! Derudover overvejer jeg stærkt at købe de her super cool denim jeans fra hm som er lidt mere unikke!

Jeg har sat jakken og bukserne sammen med nogle hvide stan smith og en hvid tee med print for at danne et super cool outfit! Jeg håber at det kunne inspirere!

Knus Clarissa!


#nouw30daychallenge

Likes

Comments

Contains affiliate links

I denne her nye blog-serie jeg har tænkt mig at lave, kommer der hver uge en ny trend op på bloggen som man ser mange gå med. I denne her uge bliver det glimmer sokker, da næsten alle går i dem lige for tiden!

Nedenunder ses nogle glimmer sokker som jeg selv ejer, og som jeg klart anbefaler! Mine to favorit mærker er "MP" og "Missoni"

1/ Missoni 2/ Mp 3/ Missoni 4/ Mp

Jeg håber at i kan lide opslaget! Og at i kunne lade jer inspirere med nogle af sokkerne!

Knus Clarissa!


#nouw30daychallenge

Likes

Comments

Instagram
Blogkeen
Nouw