Hey babes

Det her er så mit første indlæg. Spændende, ikke? Jeg vil super gerne forklare jer, hvorfor jeg har valgt at lave denne her blog, og hvilket bedre tidspunkt at gøre dette på, end i mit første indlæg?

Lidt om mig

Hej! Mit navn er - sjovt nok - Clarise Poulsen. Jeg er en 15-årig pige, der længe har gået med tanken om at starte en blog op. Nu har jeg så endelig gjort det. Skal jeg kort fortælle om mig selv, vil jeg sige, at jeg er en udadvendt, ice tea-drikkende, pomelo-spisende Netflix-junkie.

Jeg kommer fra en lille by i Nordjylland ved navn Hvalpsund. Hvalpsund er en havneby, så den er klart fedest om sommeren, men på de kedelige vinterdage kan jeg på kort tid med to busskift og 45 kroner befinde mig i Aalborg, så jeg overlever.

I min fritid spiller jeg fodbold og er kæmpe tilhænger af den fantastiske streamingtjeneste, Netflix. Jeg elsker at være sammen med mine veninder. Om vi tilbringer en dag i Aalborg, eller en dag i sengen med gode film er ligemeget. Det er altid lige hyggeligt. En anden ting jeg gør utrolig meget i er shopping; Onlineshopping, shopping i fysiske butikker, you name it - Jeg elsker det hele!

Hvorfor har jeg startet den her blog?

Jeg har i en længere periode gået og været super optaget af og fascineret over at følge med i danske bloggere. Jeg er pænt sagt blev direkte afhængig! Jeg ELSKER at få inspiration fra alle de lækre outfits, der bliver lagt op. Så synes jeg ærligtalt også bare, at det er super fedt at blogge, og på den måde dele sit liv og sine tanker med andre, og selvfølgelig få feedback på det. Personligt har jeg ikke lige haft modet til det, men nu springer jeg bare ud i det. Jeg ser virkelig frem til at komme i gang.

Jeg håber, det her indlæg var til hjælp. Vi ses næste gang.

xx

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments