Amsterdam 2017

Godmorgon!!

Vi har - under de två, snart tre, veckorna som jag varit här - grejat lite med ett kul projekt. Nämligen att göra tröjor åt oss som bor på båten.

Hela idén kom till när tre av fyra hade på sig sin basebolltröja, ni vet de där med en färg på ärmarna och en annan färg på framsidan och baksidan?! (Ni som inte fattar nu, fattar snart.)

Så först stack vi in till stan för att köpa själva tröjan. Det tog ett tag med tanke på att affären vi valde var Primark och den affären har sju våningar. Ni läste rätt, SJU våningar!!! Till slut hittade vi några, kanske inte riktigt de vi ville ha, men det fick duga. Nästa del var att hitta textilfärg. Om det var svårt att hitta tröjorna var det ännu svårare att hitta färg. Jag vet inte hur många affärer vi var inne i och frågade efter textilfärg, och ingen hade det. Till slut gav vi upp och bestämde oss att köpa från nätet istället. Så det gjorde vi, och sen fick vi vänta en och en halv vecka på att den skulle komma.

Därefter började det roliga!!

Så igår när vi var på vår roadtrip bestämde vi oss för att ha på oss våra tröjor och inviga de. Dock var ju inte alla med...

Likes

Comments