Hej igen!

Förra veckan var jag i Georgien!!! (ett litet land brevid ryssland 😉 )

Så jag tänkte att jag kunde lägga upp en hel del bilder som jag tog när jag var där!!<3

PUSS!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu är det maj!

Snart sommar! så glad!! längtar så himla mycket till mina kompisar i Sverige. I sommar kommer det hända så mycket. för det första ska jag gå på konfirmation på Lundsberg! Jag ska kanske till och med jobba på taxinge slott som ligger i Nykvarn! I år är året jag flyttar tillbaka till Sverige, om 7 veckor exakt faktistkt, det är ju faktiskt ganska sorgligt eftersom jag lärt känna så många nya kompisar, men jag ska försöka jätte mycket att hålla kontakten. Här är några bilder på ett par blommer i min lilla, lilla trädgård!<3


PUSS!

Likes

Comments

Hej igen!

Idag blir det en throwback, även om det inte är torsdag... hehe. Men dehär bilderna är ifrån när jag och familjen åkte till Italien för att åka skidor i Alperna! Vädret var super fint varje dag, soligt och varmt! Rekommenderar verkligen att ni sak åka dit för Alperna!!

Nu har jag varit i Frankrike, Österike och Italien för Alperna nu har jag bara Schweiz kvar för att åka till Alperna!

Det var allt för idag!

PUSS!

Likes

Comments

Hej igen!

Om du inte redan visste så bor jag i Dubai! Så skolorna börjar en dag tidigare sååå jag går från Söndag till Torsdag. Men eftersom skolan är riktigt tråkig tänkte jag istället visa en bild på vad jag målar just nu! Jag tänker inte säga vem det ska föreställa för den kankse är så hemsk så man ser inte vad det är... men här är den!

Det var i alla fall allt för idag!

PUSS!

Likes

Comments

HEJ och välkomna!

Jag är en ingen som nu börjat blogga! Jag brinner för mode och skönhet och jag ville dela med mig av min stil så då tänkte jag att jag kunde börja en blogg! Men jag har också många olika intressen som att rita så det kanske kommer upp lite här och där!

Jag hoppas verkligen att ni tycker min blogg är intressant!

PUSS!

Likes

Comments