Header

Hej på er och hoppas ni haft en underbar måndag! Min höjdpunkt idag har varit frukosten som Josefin bjöd mig på imorse. Efter det har jag inte gjort så mycket mer än att ta det lugnt på min lediga dag. Nu ska jag dock till min brorsa för att äta lite middag och sedan ska jag avsluta dagen med lite vänner. Kram

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej på er! Hoppas ni mår bra! Idag efter att jag slutade jobbet så gick jag direkt hem. Vet inte riktigt vad det är med mig, men jag mår inte så bra. Har huvudvärk och känner mig bara konstig i kroppen.. Så jag har faktiskt bara legat i soffan hela eftermiddagen och här tänker jag stanna hela kvällen också. Jag måste lära mig att det är okej att göra ingenting och bara vila upp sig lite ibland.

Just nu hade jag mer än någonsin viljat ta ledigt och åkt iväg två veckor till Spanien. Var där i slutet på mars och det var riktigt underbart! Planerar på att åka iväg någonstans till hösten! Någon som har tips på vart man ska åka?

Kram på er och trevlig kväll!

Likes

Comments

Foto: David Marquez

Skjorta & Jeans /ginatricot #nouwoutfit

Godmorgon allihopa! Måndag morgon och jag hoppas ni får en grym vecka! Jobba hårt för att nå era mål! Försök att alltid utvecklas och bli bättre i allt ni gör! Vägen ända fram till ett mål kan se jobbig ut om man kollar på det som ett enda stort steg. Få bort den bilden! Den blir man bara trött och lat utav. Den gör att man i många fall inte ens orkar börja eller att man snabbt kommer ge upp. Se på det som flera små steg istället. Lägg alltså upp delmål. Det kommer hjälpa er att hela tiden ha motivation till att fortsätta kämpa framåt!

Kör hårt! Och glöm inte bort att det är DU som är huvudpersonen i ditt liv!Likes

Comments

Foto: David Marquez

Hej på er och välkomna! Detta blir mitt första inlägg och jag tänkte berätta lite snabbt om mig själv. Jag är 19år och bor i Göteborg. Jag är oftast väldigt energirik och jag har alltid tusen tankar som snurrar runt i huvudet. Jag jobbar främst inom restaurang, men kämpar även på med mitt egna företag där jag föreläser om ADHD. Mitt mål är att jag ska kunna ha mitt egenföretagande som huvudsysselsättning i framtiden. Men idag är det mycket jobb på restaurangen, speciellt nu när sommarsäsongen sätter igång. Sommaren för även med sig mycket trevliga middagar, utgångar och kvällar med vänner. Vilket jag älskar! Jag ser fram emot att ha den bästa sommaren någonsin och 2-3 juni ska jag och mina vänner fira in den med Summerburst! Längtar så! Någon av er som ska dit?

Likes

Comments

Instagram@clarazetterberg