Header

​Hela morgonen har jag suttit i min säng och kollat på vackra lägenheter. Vill verkligen ha en egen lägenhet här i Göteborg! En med breda karmar och högt i tak, med ljus inredning och massa inspirerande ord fyllda på väggarna. Hade varit så drömmigt! 

Men jag ska verkligen inte klaga på hur jag har det nu.. För jag bor helt själv i en tvåa som ligger i vasastan här i Göteborg. Men det är bara det att det är mina föräldrars lägenhet.. Jag vill ju ha mitt egna som jag kan inreda precis hur jag vill.. Tro inte att jag inte är tacksam för hur jag har det nu för det är jag verkligen! Men hur drömmigt och vilken känsla det hade det inte varit att ha sitt helt egna! 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej på er! Idag har jag varit otroligt trött hela förmiddagen.. Så det enda jag har gjort idag är att betala en tråkig mobilräkning och sedan tagit mig en tur till affären för att handla lunch. Så har inte alls varit produktiv idag.. Jag jobbar kväll idag på restaurangen så har ungefär 2h kvar tills jag börjar. 

Längtar till på söndag för då ska jag åka ut till vårat sommarhus på Orust! Underbart!

Likes

Comments

​Hej på er! Jag är tillbaka! Mycket har hänt sen sist, väldigt mycket och stora saker. Jag är i ett helt nytt kapitel i mitt liv. För det första har jag tagit studenten!! Tänk att jag fixade det! Får lite ont i magen när jag tänker på att studenten redan är över.. Men från andra vinkeln sett så är jag är otroligt nöjd med hur mitt liv ser ut just nu, så jag vill egentligen inget hellre än att studenten ska vara bakom mig. 

Sedan så har jag flyttat tillbaka till Göteborg! Jag trivs så otroligt bra i denna staden! Jag har jobb här nu på en restaurang i stan med grymma kolegor. Vi har superkul tillsammans. Sedan håller jag också på att starta upp mitt företag där jag kommer föreläsa om ADHD, främst då om min egna relation till diagnosen och hur den har påverkat mig och mitt liv. Ska bli superkul att äntligen få komma igång med det som jag verkligen vill göra!

Likes

Comments

Gårdagen var verkligen helt perfekt! Hela förmiddagen låg jag, Nora, Liv och Tobias ute på gräsmattan i solen. Vi åt sedan en sen lunch med Nettan ute i solväggen på xo. Jätte trevligt! Efter det åkte jag och Nora hem till mig för att sätta oss på altanen med en varsin cider för att ha det trevligt ute i solen. Tobias kom efter en stund och då gick vi gemensamt till en killkompis för att inleda kvällen med lite ölkubb. Vid midnatt drog vi oss till krogen och natten avslutades tillsist hemma hos Andreas. Hade en helt underbar dag!


Likes

Comments

Igår startade jag dagen hos min bästavän med plugg och ett glas rosé ute i solen. På eftermiddagen hade vi fotbollsträning. Vi ska träna en gång i veckan bara för skoj skull. Jag kan egentligen inte spela fotboll men det gick förvånansvärt bra! Efter det åkte vi och kollade på en fotbollsmatch och sedan hem till en vän för att laga mat! Kvällen avslutades med massa vänner hos en killkompis. Dock åkte jag hem hyfsat tidigt för jag mådde inte så bra... Men idag mår jag bättre och jag hoppas på en toppen dag!

Likes

Comments

Dagen har bestått av lunch med mamma & pappa i Linné, lite shopping och ett ADHD föredrag. Det har varit en bra dag! Nu sitter jag på tåget till Åmål igen och ska träffa lite vänner och laga mat när jag kommer fram. Solen skiner och mitt humör är på topp! Underbart!

Likes

Comments

Hej på er! Idag åker jag till favoritstaden som vanligt. För ikväll ska jag, tillsammans med min kusin, gå på Johannes Hansens föreläsning i Göteborg. Det ska bli otroligt spännande! Jag har hört så mycket bra om han och det jag själv har läst ur hans bok är helt fantastiskt inspirerande. Jag har höga förväntningar, men jag tvekar inte en sekund på att han kommer överträffa dom ytterligare! Någon av er som ska dit?


Likes

Comments

Vilken helg jag har haft! På torsdagen var jag på studentfest i Karlstad och vi hade super kul! Mycket kaos under kvällens gång dock. Det började med att vi inte hittade busskortet som skulle ta oss till Karlstad och slutade med att vi inte kom hem, sen var det massa mer där emellan. Men allt löste sig som tur var! Vi fick sova hos min syster över natten. Sen nästa dag så träffade vi Beata på stan i Karlstad och en sedan kom en kompis och hämtade oss.

I fredags var vi hos en annan kompis och drack lite och hade det trevligt. Sedan i lördags var det Valborg och vi var flera vänner hemma hos mig och hade det superkul! Vi gick till krogen runt 1 och det var tyvärr mindre kul.. På söndagen var jag bara med vänner och tog det lugnt i soffan, grillade lite på kvällen och sen drog jag hem. Det har alltså varit tredagars i helgen så nu känner jag mig ganska sliten. Men kul har det varit kan jag lova!

Likes

Comments

Ikväll ska jag ut i Karlstad på studentfest! Jag och min bästavän Nora drar tillsammans och vi har planerat en grym kväll!

Likes

Comments

Något jag saknar mest av allt just nu är cheerleading! Här är några bilder från förra året när jag gick i CxSeniors. Cheerleading är verkligen bästa bästa sporten!! Var dock tvungen att sluta för att jag inte kunde träna i Åmål och då var det Karlstad eller Göteborg som jag kunder träna i och det skulle tyvärr ta för mycket tid och energi från skolan.. Men hoppas på att kunna börja nu till hösten igen, bara mitt knä vill bli bättre!


Likes

Comments

Instagram@clarazetterberg