Hej.

Idag hade jag en tanke

Eftersom man har olika roller i olika situationer, med olika vänner. Hur ska man veta vem man verkligen är? När mina olika roller/världar krockar blir det kaos, en obehaglig situation för mig. Finns det en kärna? hur är mitt riktiga "jag". Kanske är man aldrig som man någonsin har varit? För varje timme, minut, sekund som går, för varje ny upplevelse, för varje ny tanke och beslut så utvecklas jag och lämna hur jag var förr. Ständigt i rörelse.

Jag vet inte. Jättekonstigt och rörigt.

Förlåt.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

(Är sexuellt frustrerad typ)

nä men alltså är lite trött på denna gråa vardag. Trodde det var vår, men nu ligger snön som ett tungt lager över hela mig. blä. Jag vill ha sommar, sex, cigg, fyllor, nattbad, värme, brun hud, nakna kroppar, tårar och skratt. (Min romantisering av ett heartbreak måste ta slut, jag skyller på tumblr.)

En tanke som slår mig nu; har jag någonsin upplevt passion? nej. Tragiskt. Det ska vara ett nytt löfte till mig själv detta år. Men det kanske bara finns på film? Kan man kastas in i ett passionerat kärlekshistoria här i Gävle, Sverige? vill ligga, röka, dricka och bli ett väsen med någon. Men finns den personen kanske bara i mitt huvud? kanske jag bara måste acceptera och sänka min höga standard. Eller så kommer den personen innan jag ens hinner reflektera kring det. läskigt.

Likes

Comments

Career Girl Daily är min absoluta favorit sida, besöker den varje dag och blir lika inspirerad varje gång. Förutom den sidan älskar jag också Kourtney´s app och Josefins blogg mina favoriter forever, förutom Tumblr och we heart it ofc

Likes

Comments

Är så snäll mot mig själv, psykiskt och fysiskt. Båda viktiga. jag tänkte bara berätta att dagarna börjar äntligen gå fortare, thank the gods. Kan äntligen börja se det lilla ljuset där borta, våren och sommaren, yes. Dricker typ 3l vatten om dagen och kan fortfarande inte träna (pga sjuk) har också insett det ljuvliga i att gå ut och springa, jag trodde aldrig jag skulle längta efter att få knyta på sig träningsskorna och springa några km. Älskar känslan. Men min hals är fortfarande inte 100% så jag får hålla mig.


har även hittat en tung jävla låt som jag vill njuta av på springbandet med högsta volym

Jag va på stan idag och köpte en snygg collagetröja, kroppolja, ansiktsmask och body lotion. så vill bara hoppa in i duschen, dra på min min nya mysiga tröja, sätta på mig ansiktskmask och smörja in mig och bli en prinsessa.


hörs hej

Likes

Comments

​vet att det är konstigt men jag tycker denna låt är så mysig. visst är Fred Åkerströms röst lugnande och betryggande på nått sett? 

Likes

Comments

Hej alla(ingen) Jag ser fett less ut(men söt) på bilden men är egentligen så lycklig. Jag är sådär trygg i mig själv och självsäker, sådär som man aldrig trodde att man skulle bli. Tack till mig själv som har fkn jobbat hårt för detta, alla dagar man intalar sig själv att man är tillräcklig fast man känner sig som ett litet hopskrynklad pappersbit, alla gånger jag undviker att möra min egen spegelbild för jag va så rädd för vad jag skulle säga till mig själv, usch och bajs på alla sånna gånger.


Jag vaknar, dricker mitt äppelcidervinäger glas, tar mina vitaminer, packar min träningsväska, ser mig själv i spegeln och blir stolt. Fan va jag är fin. Min kropp mår bra när jag tränar, jag ser att jag blir mindre och starkare. Jag kan möta min egen blick i spegeln utan rädsla över vad jag ska tycka. Jag dansar, dricker, röker, ligger. För första gången i mitt liv vill jag att hans händer ska ta på mig, känna på min kropp. älskar sånt ju. Men jag vill göra allt det här någon annanstans, men vart? Gävle är för fult för mig, grått i olika nyanser

Likes

Comments

Det är irriterande/jobbigt/underbart/spännande hur mycket man kan påverkas av små detaljer (d)en person(en) gör. Analysera, tänka efter och dra absurda slutsatser. Jag blir lite rädd. och nyfiken. men jag kan se det tydligare och tydligare, hur man kan få sitt hjärta krossat. vill inte, även fast jag hela mitt liv har romantiserar det.

Tur att jag är klok nog att med säkerhet veta att jag kommer vara deras loss.

Likes

Comments

Likes

Comments

Jag undrar vad jag kommer känna när jag ser tillbaka på den här tiden. När jag hör låtarna, känner lukterna eller minns alla minnen och känslor. Jag är lycklig nu.

När jag läser min dagbok från 2011 ömmar det så mycket. Jag vill ta hand om den där lilla tjejen som va så fel. Trivdes inte i min kropp, trivdes inte i skolan, ibland inte ens i mitt fina trygga hem. Nu sitter jag med samma kompisar, som jag skrev om då, och hånar den där lilla tjejen. Hon va så fel.

Jag vet att jag snart kommer sitta på precis samma hånande sätt och läsa detta inlägg, men det kan jag ta. Mår ju bra av att skriva av mig. spy ut töntiga, fina och konstiga tankar.

Likes

Comments