Hejsan, nu är klockan strax innan ett och skall gå och lägga mig. Jag köpte iallafall ett par skor idag som jag har velat haft jätte långt och lite andra små saker! Det blev ingen träning eftersom gymmet stängde jätte tidigt idag , redan vid fyra och vi var inte hemma förens sex så blev jätte ledsen... Imorgon skall jag iallafall gå upp jätte tidigt för att sedan dra till gymmet och därefter sätta mig och plugga då jag har en hel inlämingsuppgift att göra som skall vara klar till på måndag. Det suger väl lite men är fett taggad på att fylla år i veckan och att komma hem till Trollhättan. Puss och kram!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hejhej! Idag har jag så fruktansvärt mycket träningsvärk för jag körde gruppass igår som hette functional training. Det va styrka för hela kroppen verkligen och kan på riktigt inte röra mig. Idag ställde jag klockan på 10.00 men har bara sovit fem timmar inatt så är lite halvt trött. Nu har jag precis ätit frukost och skall snart dra mig mot gymmet då jag ska träffa triceps och ryggen lätt för där har jag inte träningsvärk.
Sen kom även från brorsa från Trollhättan igår så vi ska bara gå ut på stan, typ shoppa eller något. På tal om shopping så köpte jag denna tröjan igår + ett beight essie naglack. Puss!!

Likes

Comments

Tjenare! Just nu skall jag precis cykla in till stan för att kolla på träningskläder, inte roligt kanske men ja, så är iallafall planerna! Ikväll har jag inga planer mer än att jag ska åka och träna sen så blir det väl hem och kolla film , äta godis och uppenbarligen bara mysa! Puss och kram

Likes

Comments

Hej på er!

Jag har precis tränat zumba med min mamma, det var första gången så det gick väl sådär men det var jätte kul! Det är så kul och bryta av med lite danspass när man gymmar eftersom det kan bli ganska så lamt. Så nu har jag bara duschat och ligger i sängen och käkar yoghurt. Men innan jag skulle lägga mig så tappa jag ut typ halva yoghurt skålen så det blev inte inte så mycket yoghurt. Är inte ens förvånad över mig själv haha! Annars har det inte hänt så mycket idag , hade bara lektion i skolan och sedan drog jag till biblioteket för att låna en bok men då den inte fanns fick jag ta filmen istället vilket jag egentligen inte ville men men, får vänta tills boken kommer in igen och läsa den då. Den heter iallafall the secret och handlar om attraktionslagen, skit intressant! Annars är jag väl inte personen som lägger böcker och sånt, har inte läst en bok på säkert tio år utan gillar mer att läsa tidningar och sånt. Nu ska jag iallafall fortsätta med det jag håller på med så vi ses imon, puss!!

Likes

Comments

Hej igen,

Just nu ligger jag i min säng och skall plugga samt äta melon som jag köpte förut när jag lämnade Linn på tåget. Min kompis från Trollhättan har vart här i helgen och det har varit jätte mysigt verkligen men saknar henne redan. Har jätte mycket hemlängtan till Trollhättan men skall snart åka dit igen eftersom jag fyller år snart!!! Älskar att fylla år, fast vem gör inte? Har önskat mig lite skor och sådant så hoppas jag får det. Fast det är inte de som är det roliga med att fylla år utan det är mer hela "helaheten" att fylla år, liksom alla är där för att fira dig och aa, hoppas ni förstår är jätte otydlig känner jag haha. Nu ska jag iallafall fortsätta plugga vidare eller rättare sagt försöka plugga.

Puss och kram

Likes

Comments

Hejhej!

Nu är det faktiskt så att jag tänkt att börja blogga igen och mycket har hänt sen jag skrev sist! Jag har till att börja med flyttat till Halmstad och bor här med min mamma och hennes kille. Jag läser Samhäll på gymnasiet och det går bra även fast det inte gått så långt inte på terminen än men men. Jag känner att jag inte behöver skriva en presentation eftersom jag redan skrivit på denna bloggen förut fast mycket har ju förändrats både jag och mitt liv.


puss och kram

Likes

Comments