Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Hejhej bloggen, har inte haft någon tid att blogga så förlåt men har haft en ganska stressig helg. 

Fredag: Min kusin Matilda och jag åkte till stallet och sedan drog vi hem till mig och myste framför tv'en med godis och dricka, sedan somnade vi vid tre.

Lördag: Åkte jag till överby med Moa för att köpa present till Amanda som fyllde 16 barre. Sedan drog vi till Amanda som slutade med att vi sov i Vbg.

Igår tillbringade jag dagen med Moa, vi tog bussen från Vbg vid 11. Sedan drog vi till Empen och bara mös i några timmar innan vid drog hem för att duscha, plugga och äta. Min söndagsångest var något galet så låg uppe till klockan två och målade lite. 

Idag ska jag till stallet sedan vidare till gymmet för att träna med Amanda. Ett must to do är nog att plugga matte och skriva klart novellen. Ligger efter lite så måste komma ikapp.

Min vecka ser ungefär ut så här just nu...

Tisdag: Gymma, Plugga, Ska åka och kolla på gymnasier som har öppet hus också.

Onsdag: Plugga matte!!!! Träffa Amanda

Torsdag: Överby med Moa

Fredag: "<3<3<3<3<3<3<3"

Lördag: Stallet

Söndag: Stallet

Likes

Comments

Hejhej har vart på överby med Moa , köpt Nobel klänning och annat skoj. Lägger ut bild senare för är hos Kevin nu , pusshej!

Likes

Comments


Likes

Comments

Hejhej Idag slutade jag klockan tre. Jag drog hem duschade och drog mig till Kevin för att plugga matte och svenska. Vi har inte direkt några planer utan ska sova hos han ikväll och så ska vi nog åka och kolla på Melkers konsert, ni får ha det så länge pusshej!!Ph; jag och fina Linn från skolan idag :))

Likes

Comments

Hej på er alla från en väldigt trött Clara. Kom nyss hem från stallet och är helt slutkörd. Nu ska jag sätta på en bra film, säga godnatt till älsklingen och sedan sova. Hadeee!
Likes

Comments

Hejhej bloggen !
Idag vaknade jag med migrän så det blev ingen skola. Antagligen så hände väl detta eftersom jag satt upp till ett igår och plugga. Jag är alltid så stressad på dagen och kan därför inte säga mig och plugga typ samma sak i skolan för koncentrerar mig på annat. Har iallafall gjort klart inlämningar och läxor hemma idag så det känns bra. Nu ska jag snart ta bussen till stallet och rida Rominta. Är as taggad på att rida men vädret är kallt och grått, blä. Men vi hörs så länge pusshej!!


Likes

Comments

Klockan är lite mindre än sju. Kevin somnade så jag tänkte att jag skriver ett blogginlägg. Vi har bara myst varav ätit godis, bacon och film haha. När jag kommer hem ska jag plugga matte, svenska och no, fyfan. Förstår inte varför skolan ska va så viktig egentligen? Man glömmer ändå av 90% av vad dom säger på lektionerna. Plugga och tidiga morgnar är nog inte min grej helt enkelt hihi. Vi hörs så länge !!Likes

Comments

Det var ett tag sen jag skrev, men är nu sugen på att börja skriva lite igen. Just nu är jag i skolan och har matte och har verkligen ingen lust att räkna. Hatar måndagar och dessutom regnar det ute. Vill bara hem,lägga mig i sängen och kolla one tree Hill hihi. Slutar vid tre och då ska jag träffa Kevin så de blir en bra måndag trots allt idag Pusshej!!  • Vardag

Likes

Comments