​Hej allihopa. Hoppas alla mår bra och har en bra dag.

Själv mår jag fantastiskt! Min dag har rullat på väldigt fort och jag har inte hunnit med. I morse startade jag dagen vaknade jag med denna pärla, helt underbart. Jag började kl 11.40 vilket betydde SOVMORGON!! De är så himla skönt. Jag hade 3 snabba lektioner, slutade kl 15 och tog en promenad in till stan.

På stan mötte jag upp Hanna, vi gick och solade solarium sen åt vi pizza tillsammans, super mysigt. Vi har bara pratat och snackat om en massa. Just nu har jag tagit upp pluggandet igen och försöker få undan det så jag slipper tänka på de senare.

Imorgon, tisdag, händer de något jätte spännande! Jag ska gå på poweryoga-pass med Alina. Jag har aldrig testat poweryoga men de låter riktigt roligt. Hoppas inte de är fullt bara, håller tummarna!

Pizzan på bilden är även världens godaste, funkar för vegetarianer också! De är en körsbärstomater-mozzarella-basilika-pizza. Den heter oftast Margerhita på pizzerior, värt att testa!

Hejdå och har en fortsatt trevlig kväll♥

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej allihopa! Idag har varit en bra dag. Livet rullar på och de är slutet på en rolig vecka. Imorgon börjar skolan om och jag börjar kl 11.40, vilket minskar söndagsångesten väldigt mycket. Än så länge tycker jag skolan är riktigt rolig, den nya klassen är riktigt bra och jag går med många fina människor. Jag känner mig positivt överraskad!

Kvällens schema är att koppla av och vänta in en till skolvecka. Just nu rullar Netflix på tv, medans jag funderar mig på att ta en lång, varm dusch. SÅ SKÖNT!

Igår började kvällen med mys-middag på Tacobar med Lina och Alina. De va sjukt gott, kan bli en ny favorit restaurang. Vi hade jättetrevligt, de var också en välbehövligt life update. Efter middagen mötte jag upp Hanna och vi gick på bio. Vi såg filmen Sully. Skulle inte rekommendera den, inte min typ av film. De va tråkigt men vi hade kul ändå.

Godnatt alla, dröm bara bra drömmar ♥


Likes

Comments