Postad i: Vardag

Jag suger på att blogga regelbundet..skolan tar mycket tid.

Veckan har gått bra, men jag vet inte hur jag hade tänkt när jag ska orka allt hela tiden. Men jag tänker att jag går mot en mer hälsosam livsstil & kanske slösa mindre pengar på små köp, köper mackor, små godis och dricka, pengarna springer lätt iväg då:/

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Första dagen på min perfekta vecka är avklarad & det gick förvånansvärt bra. Jag somnade 22:30 till en Therese & Zätas podd, vaknade vid 6:40. Det blev ingen promenad idag,tänkte ta den imorgon istället.

Jag har slingat håret och ska sova med Olaplex enligt min frisör, så det är det som står på schemat härnäst & se 13 reasons why<3333


Likes

Comments

Postad i: Vardag

Comeback!!

Medan jag har varit frånvarande från bloggen har mitt liv rullat på som vanligt. Men det har även hänt grejer, JAG HAR SKAFFAT ETT JOBB. Det är det första jobbet som jag verkligen trivs med, jag älskar det!

Jag och SImon har hittat på busiga som vanligt och början av 2017 har underbar!!!

Jag hade nu tänkt att utmana mig själv att i en vecka i sträck försöka med den "perfekta" veckan. Gå och lägga sig så man får 8h timmars sömn, kliva upp och äta frukost, kanske gå en promenad. Alla har ju olika uppfattningar om vad som är "perfekt" för dom. Min plan är att jag ska blogga varenda dag i en vecka, dokumentera och kolla om jag har tyckt att det var värt det eller om det bara var onödigt.

Det kommer bli spännande. Hoppas ni vill följa med på min vecka.

Likes

Comments