Hej på er finisar!
Dålig uppdatering det senaste, jag vet... det har dock inte hänt så mycket på dagarna nu på slutet, vilket faktiskt är väldigt skönt när man är ledig.
I torsdags åkte jag ner till Stockholm med min familj och bodde hos en släkting i saltis. Firade även midsommar där i fredags, det var supermysigt. Vi åkte båt, åt lunch på Grand och avslutade dagen med en god middag. Det blev inget stort firande vilket inte spelar någon roll då midsommar är ganska överskattat egentligen.

Igår eftermiddag flög jag till Sardinien vilket är en ö i Medelhavet som tillhör Italien. Har bara vart här en dag så kan inte säga så mycket om hur det är men jag tycker om det än så länge. Idag har vi endast legat på stranden, ätit gott och tagit det lugnt. Vi ska nog hyra en bil några av de kommande dagarna för att kunna åka till dessa magiska stränder som man sett på bild, det är ju bara ett måste känns det som. Uppdaterar er mer senare, Pok <3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej på er!
Igår tog jag och Emilia tåget upp till Åre för en liten mini tripp. Klockan stog därför på 06:00, hemskt!!! Väl där gick vi upp till stugan på en gång och chillade bara hela dagen. När klockan närmade sig fem så tog vi taxi in till byn. Där käkade vi middag på wersen's (pågrund av våran talang inom matlagning heh) det var supertrevligt som vanligt.
Vid åttatiden drog vi hem igen och det blev en lugn kväll för våran del. Idag tog vi tåget hem till Östersund, och jag måste ju bara säga att det är alltid lika skönt att komma hem. Det blev en trevlig liten trip till Åre som sagt och det var skönt att få lite omväxling ett tag.
Nu ska jag gå och lägga mig eftersom alarmet står på 7:30 imorgon då jag ska till frisören. Vi hörs, pok!!!

Tröja Ralph Lauren // päls ? // byxor dr.denim // skor adidas

Likes

Comments

Tröja gant // byxor Stockholm // skor & solisar ?? // klocka Michael kors // väst zara

Likes

Comments

Dagen började med brunch på clarion, för att fira både mig som konfirmerades igår och morsdag. Det var supertrevligt och gott! När jag kom hem igen så körde jag ett träningspass (välbehövligt efter brunchen heh)
Ikväll har vi bara ätit en god morsdag middag och haft det mysigt. Och That's it för denna söndagen. Det har vart en lyckad dag som bestått av olika firanden med familjen och sånna dagar uppskattas verkligen. Eftersom familjen är något av det viktigaste jag har <3

Likes

Comments