Regn, regn, regn


Dagen startade idag inte för .05.30 och tacksam är jag för det. Lyckades inte somna för än vid 01 pga att gubben va ute och körde med några kompisar.

Hur som helst så kom min son och väckte mig och då var det bara att kliva upp.

Jag fixade frukost till barnen, kokade kaffe till mig och funderade över vad vi skulle hitta på för roligt idag. Jag gick fram och tillbaka mellan kök och sovrum för att få liv i min sambo, han skulle ju till jobbet.

Han bestämde sig för att vara hemma idag.


Min lilla kille växer så det knakar och behöver nya kläder nu när han ska tillbaka till dagis, så jag tog med honom till stan.

Vi gick till H&M men blev väldigt besvikna. Dom håller på att bygga om/bygga ut och nu var barnavdelningen avstängd.


Min MS har bland annat gjort skador som gör att jag har svårigheter att gå och vi har ju ändå 2 km till stan så jag blev nådigt less.


Vi gick på vinst och förlust vidare till Åhléns, dom håller på att sälja ut för den butiken stängs snart. Det var precis så urplockat som jag misstänkt men fick tag i 2 par byxor till lillen iaf.


Vi stannade självklart vid en lekplats när vi gick hemåt och då kom regnet.

Jag hann inte mer än se molnen och säga till pojken att vi nog borde gå hem innan det börjar regna så öppnade sig himmelen.

Lagomt genomblöta, kalla och trötta kom vi hem en halvtimme senare.


Regnet har fortsatt hela dagen, men det har inte gjort barnen någonting. Dom har sprungit omkring i regnställ och stövlar hela eftermiddagen och har varit så glada.

Själv har jag bakat och städat.


Nu har jag nyss sovit min timme och nu ska jag vika tvätten.


*gäsp*

Likes

Comments

​Alla vet vi väl hur outhärdlig en dag känns om man somnat för sent en natt och ändå klivit upp tidigt på morgonen?

Så känns ALLA mina dagar.

Jag somnar alltid vid kl.22 och minstingen (3 år) väcker mig alltid vid 05-05.30. Man kan tycka att kroppen borde ha vant sig vid den mängden sömn men icke.

När barnen är på skola och dagis  så somnar jag alltid så fort jag kommit hem efter att ha lämnat dom, låter jag mig inte sova så är huvudet fyllt av bomull och jag riskerar att somna pang-bom när som helst efter 14 då barnen är hemma igen.

Nu har barnen haft sommarlov i 5 veckor. Ingen rast, ingen ro, ingen vila för mamma.

Men det har gått bra.

Min gubbe har varit snäll och låtit mig sova längre på helgen och tack och lov har vädret tillåtit oss att var ute varje dag, hela dagarna. 


Men på kvällen, när middagen är äten och disken är borta, efter att jag läst och skrivit lite med min äldste (7år i sept) så är jag så trött. 

Lagom till Bolibompa på Barnkanalen så somnar jag i soffan. Där sover jag, med barnen sittandes på var sin sida, i 1.5 timme. Men inte blir det bättre av det.


Sömnen verkar aldrig bli nog.

Jag är trött på att vara trött!!


Likes

Comments