Vad gör du just nu? Ligger i min säng, är rätt kissnödig, otålig i sinnet och bläddrar runt på intranätet.

Vad skrämmer dig? Absolutism, högervindar, nazister, rasister, vissa fåglar, tanken att på något vis ha en stabil inkomst, utbildning och lägenhet i framtiden och klara av livet som vuxna gör.

Vad peppar dig? Idéer om nya ting (behöver inte vara materiellt) som ska förgylla min vardag, ex börja åka skateboard, skaffa en ny parfym, ha ett rave.

Vad vill du ha som huvudsyssla om fem år? Då är jag 28/29, och då vill jag typ läsa på universitetet eller ha läst klart och syssla med det jag läst, typ föreläsa om genus/sex, skriva böcker, jobba inom media eller något på något vis. Och kanske vara en mamma.

Vad får dig att gråta? Typ inget. Tråkigt jag vet.

Vad är det sista du tänker på innan du somnar? Något trevligt, typ någon trevlig snubbe, en trevlig framtidsvision, ett trevligt minne.

Vad läser du just nu? Kallocain av Karin Boye (för vi ska läsa den i skolan) och Den ensamma fallosen av Anja Hirdman (cuz jag är en feministfitta och hon med och hon skriver om den heterosexuella mannens sexualitet vilket är intressant)

Vad är skönt? Att komma. Att bli kliad i nacken eller på armen. Att luta mig mot Vera på lektionerna.

Vad gör du när du är arg? Blir sällan arg, oftast irriterad och då säger jag elaka kommentarer och hugger och fnyser och suckar typ eller blir hetsigare på rösten

Vad är din vanligaste hälsningsfras på sms? Brukar typ inte ens hälsa, men typ hej.

Vad är du avundsjuk på? Människor med bra hy. Människor med långa ben. Människor med fina rumpor. Människor med stabilt psyke som verkar välmående. Människor som har en partner att gå och sova med om helgerna. Människor som bryter ned sig själva tills inget finns kvar. Människor som aldrig behövt uppleva akne. Alla tjejer som mina snubbar tycker om (men bara lite för har också övermänskligt bra självförtroende ibland och tycker ändå jag är bäst, snyggast osv). Människor som är modiga och vågar slänga sig ut i nya grejer. Människor som gillar att prata med nya människor.

Listan är lång....

Vad vill du rekommendera? Knark.

Vad vill du rekommendera? Nej, vi gör om det där, skojade bara på förra. Dont do drugs kids. Klippa av håret!! Klippa håret hemma & spara pengar!! Sjunga/spela instrument trots att det låter skit!! Ta bad! Våga göra nya saker!! Lyssna på musik!! Att inte dras till fuckboys, det tär på ens psyke!!

Vad brukar folk kalla dig? Mest Clara, ibland clarre.

Vad är det viktigaste som finns? Att må bra och va lycklig, vad det nu är.

Vad är ingredienserna för en bra utekväll? MYCKET SMINK! ! MYCKET HIGHLIGHTER ! ! MINA VÄNNER ! ! BRA MUSIK ! ! NÅGON JÄVLA SNUBBE SOM TYCKER EN ÄR DÖSNYGG SOM MAN INTE VILL HA/ELLER VILL HA ! !

Vad är det gulligaste som finns? Alma och Sofie.

Vad såg du senast på en scen? Middes konsert, eller nej William Spetz föreställning.


/ C

Från 19/2-17

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments