Gjorde du något 2015 som du aldrig gjort förut? Japp, jag gick till samma psykolog mer än en gång, jag skaffade ett jobb, jag hoppade från en hög klippa i Spanien vilket jag i normala fall inte skulle ha gjort

Genomdrev du någon stor förändring? Måste nog ändå säga det där med att jag tog mitt fat ass (som inte är så fat:'/) och gick till psykologen. Behövligt efter att ha mått skit sedan sjuan. Började måla ögonskuggor och ta mitt hudvårdsintresse till nästa nivå. Samt vara mer kreativ och fota, blogga ni vet. Fjanta runt mig på sociala medier.

Vilka länder besökte du? Spanien.

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?Nej.

Gjorde någonting dig riktigt glad? Hm, nej.

Vad önskar du att du gjort mer? Mått bra (och inte spenderat 99% av tiden med att slita med min psykiska ohälsa) och skrattat.
Vad önskar du att du gjort mindre? Mått dåligt. Det är så jävla tråkigt ju.
Vilket datum från år 2015 kommer du alltid att minnas? Jag vet inte, 28 april. Fyller år då och gör det ju varje år, hoho.

Vad var din största framgång på jobbet 2015? Jobbet? Har för det mesta inte haft något jobb. Men skolan är väl mitt största jobb, men några större framgångar har jag väl inte haft. Den största framgången måste ha varit att jag skaffade ett jobb, ett riktigt jobb, ett städjobb där jag slet i någon månad. Det var ju duktigt av mig.
Största framgång på det privata planet? Att ta mig till psykologen och att resa mig upp igen. Och att må bättre, än kanske aldrig någonsin förut. Har liksom blivit himla pepp på saker.

Favoritprogram på TV? SKAM!

Bästa köpet? Mina hål i öronen:')

Största misstaget? Vet inte. Livet är väl fyllt med misstag, men misstag är ju inte misstag. Dem är ju jävligt nödvändiga att ha med sig.

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Nu de sista månaderna av 2016 har jag nog mått bättre, men resten av månaderna mådde jag sämre.

Saknar du något under år 2016 som du vill ha år 2017? Dels tid. Dels välmående. Dels flyt. Dels sex med andra människor. Och kanske pepp i mina vänner, vill hänga med dem mer, dem är ju det bästa. Och hänga med min familj mer. Jag vill ägna mer tid åt relationen med andra. Men också skapa ett liv där jag trivs som fisken i vattnet, ska försöka skapa det bästa förutsättningarna runt om mig. Vill inte bo här hemma så ska flytta och finna någon ny boendesituation. Jag vill också ägna mer tid åt mina intressen: hudvården, sminkandet, bokläsandet, skrivandet och skapandet i allmänhet. Och kanske skaffa katt.

Något du önskade dig och fick? Bättre mående i mig själv och bättre hy.

Något du önskade dig och inte fick? LÖVe. Och en katt. Bra killar.

Vem saknade du? Saknar och saknar, men det är klart att de människor som dött som varit nära mig som far- och morföräldrar är ett tomrum.

Vad spenderade du mest pengar på? Mat (främst nudlar, bananer och tofu typ), smink, kläder, festival och hudvård.


Vad fick dig att må bra? Att gå till psykologen och ta tag i mitt mående.

Högsta önskan just nu? Ta studenten (men samtidigt känner jag en hel del oro inför det), flytta, katt, kamerastativ + studiolampor, ta körkort!!

Vad gjorde du på din födelsedag 2015?
Kommer inte ihåg.

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Knark. Nä jag skoja. Hmm, men har jag inte svarat på det här förut? Välmående, katt och mer meditation och mer människor runt om mig och vara mer kreativ och modig och mer skit-i-allt-och-chilla-attityd.

Bästa boken du läste i år? Vet icket. Har varit rätt mosig i huvudet pga depressionen faktiskt.

Största musikaliska upptäckten? Gahh så mycket?? Deca, penga' per, vinter, håkan och bo kaspers (okej de är inte nya, men dem har överrumplat mig i år), karpe diem. Och massa random låtar som äger.

Mest stolt över? Att jag lyfts ur min depression.

Vad tänker du göra annorlunda nästa år? Vara mer modig, mer farlig, mer driv, hungrigare på livet. Jag vill göra tid för att syssla med mitt skapande och bredda kunskaper inom det livet har att erbjuda. Ha mer sex med andra och chilla mer ( vad det nu än innebär) .


/ C

Från 20/11-16

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments