Gjorde du något 2016 som du aldrig gjort förut?

Ja, gick till en och samma psykolog fler än en gång. Började äta anti-depp. Valde livet och att må bra, var modigare på så många olika sätt: skaffade den här bloggen och skrev grejer om mig och mitt liv, skaffade mitt första jobb,var modigare gällande them boys har tagit hem folk och gått på dejter och så. Och så har jag gått och blivit intresserad av nya grejer först var det hudvård sedan smink, nu är jag mycket inne på ögonskuggor, men också andra saker: fota, va skum/cool. Första hela året som vegan också.Tog fler hål i öronen. Ny skola. körde bil för första gången.

Vilka länder besökte du?

Spanien, Alicante och Madrid, under höstlovet med min familj.

Är det något du saknade år 2016 som du vill ha år 2017?

Träning i mitt liv. Måste röra på mig och få lite dopamin, annars mår jag inte bra.

Vilket datum från år 2016 kommer du alltid att minnas?

Är dålig på datum, så inget, heh.


En gång du grät:

Gråter inte särskilt ofta, men minns inte heller när det skett.


Din största framgång privat?

Att jag gick till psykologen, började må bättre och att jag verkligen valt livet.Och att jag varit modigare i livet i stort: skaffade ett jobb, träffat killar. Mina relationer till mina vänner, samt att jag inte känner lika mycket av den där skavande känslan i bröstkorgen.

Bästa läsupplevelse?

1Q84-trilogin av Haruki Murakami.

Bästa tv-serie?

Skam.

Bästa film?

Star Wars-filmerna som jag såg alla på raken första gången i år.

Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2016?

Dessa tydligen (från mina mest spelade låtar på spotify). Men Starman påminner mig om Veras födelsedag. Still Brazy om Göteborg och Way Out West. Bo Kaspers (speciellt vi kommer aldrig att dö och När du rör dig) påminner mig om hösten, Isis och bast påminner mig om alla cykelturer till och från jobbet, Man Purse påminner mig om alla kvällar i Majas golf.

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

Under våren och sommaren var jag nog ledsnare, eller åtminstone hade jag fallit på botten och bara låg där i ett grått, mörkt dunkel och kunde inte resa mig upp. Men tiden efter sommaren, hösten och vintern, har jag mått bättre än aldrig förr. Fint är det.

Vad önskar du att du gjort mer?

Gått promenader. Skrivit. Varit med mina vänner.

Den maträtt du åt oftast 2016?

- Färdiga dumplings

- Marinerad tofu, ris, gröna ärtor och soyasås

- Wok

- Nudlar (samyang spicy)

Vad gjorde du på din födelsedag 2016?

Jag minns inte just min födelsedag, så dagen i sig var nog ingen särskild dag. Men det var ändå stort att fylla arton minns jag. På helgen bjöd jag iallafall över mina närmaste vänner på sushi, så vi åt det och drack cava. Sedan åkte vi till e-sport baren och drack en stor kall öl och sedan kramade vi om varandra och gick skilda vägar hem. Det var iallafall mysigt, som jag minns det.

Högsta önskan just nu?

Förutom all svält, krig, förtryck och plågan i världen? Pussar och kramar.

Vad fick dig att må bra?

Sitta bredvid Vera på lektionerna och lutat mig mot henne, de kvällar jag hängt med mina vänner och känt sån kärlek från dem, suttit och kliat varandra på ryggen och myst.

Vem saknade du?

Ingen särskild.

Vad är du mest stolt över?

Att jag blivit bättre från min depression, mycket pga av mig själv och att jag nu tar ansvar i min egna välmående och framgång i livet och inte ser mig som ett offer för min livssituation utan gör det bästa av vad jag har att jobba med och lär mig uppskatta det.

/ C

Från 29/12-16

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments