Idag tog jag sovmorgon, var på vårdcentralen i typ två timmar och pratade om diverse problem (dyskalkyli, tog blodprov, snackade om min akne) och jag ska remitteras vidare för dyskalkyli - najs, eller det känns skönt. Fan om jag skulle ha det och sedan har jag gått runt hela min skolgång och skadat mitt självförtroende p.g.a matten, låtit tårar rinna ner på bladen i matteboken och försökt, och försökt, och sedan har jag hela tiden haft dyskalkyli.

Annars har jag typ inget i skolan nu egentligen, chillar bara på eller ligger typ egentligen mest hemma och ser serien Sense8, men men... Börjat läsa körskoleteori också och dricker också en del kaffe, tar powernaps och klappar på Alma som varit sjuk men nu börjar bli frisk. Maja fixade också en liten avokadokärna som jag numera har i fönstret, kanske blir den något mer någon dag, vi får se. Söt är den iallafall. 

/ C

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

"Att gå på balen eller att inte gå på balen, det är frågan" - Shakespear. Nä skoja, Clara 19 vårar från Umeå. Jag har två klänningar hemma som skulle passa till balen och som ändå är fina. Jag gillar nog ändå bäst den silvriga. Hittade den på H&M:s rea för 50 spänn. Kap, kap!! Men vet inte riktigt om jag vill på balen, känns inget kul att lägga pengar på.

/ C

Likes

Comments

"Jag och Vera brukar promenera, och nu var det länge sedan, flera månader sedan. Ikväll gick vi igen och när vi gick påmindes jag om alla andra promenader vi gått, och alla andra vårar, och det kändes på något vis bra. Bra för att jag bra kände mer av våren nu än då - de gröna bladen, den varma luften, de svala vindarna, alla cyklister som trängs på cykelspåren och människor som spelar brännboll i alla parker och på ängar. Jag hade inte sett staden på det här sättet, inte upplevt den, gått igenom den i upp emot två timmar. Jag hade bara passerat igenom staden, och dessutom egentligen bara över de vägar jag alltid brukar ta. Staden var som nyfödd, som en nykläckt bebis som äntligen kommit ut ur den blodiga vaginan, som sträckt på sig och gjort ont, men nu har denna vackra nyfödda varelse kommit ut. Så kändes staden, som ny, fast ändå samma gamla. Jag älskar Umeå. Jag kommer nog alltid göra det."

Likes

Comments

"How could I not fall in love with my illness?

With becoming the kind of silhouette people are supposed to fall in love with."


"If you are not recovering, you are dying"
<3<3

/V

Likes

Comments

Detta är första delen av min video-serie från Grekland, Kreta. Antingen kommer de andra delarna ut jättefort, eller om flera månader. Mitt videoredigerande går lite i perioder. Men ni har väl annat för er än att sitta och bry er om det, hoppas jag.

Referering - Olja på canvas "Blir du lönsam, lille vän?" Peter Tillberg 1946 - 2016

/ C

Likes

Comments

Ett inlägg jag skrev när jag var i Grekland men inte la upp:

Känner mig sådär typiskt ungdomligt vilsen och förvirrad, men det är mer än så, är ju deprimerad också.

Att jag befinner mig långt bort ifrån mitt hem, min verklighet, min stad, mina vänner, mina måsten, alla snubbar jag hånglat med som går på gator, alla gator jag slipat upp mina skosulor mot, alla ställen jag suttit på med vänner om sommarkvällar, alla vägar vi kört runt med golfen om vintern, alla jävla tråkiga klubbar som alla går på och dansar, glada av vin och socialiserar sig över cigg. Jag vet inte, ett hem är alltid hem. Jag älskar mina vänner, min stad, och allt det där. Men jag mår heller inte bra där. Och jag vet inte hur jag ska må bra där. Mår bra här, just nu. Och det är väl det viktigaste, men ibland springer tankarna ikapp en och jag blir stressad, stressad över alla måsten, att jag tar studenten måste kunna klara mig själv, ska utforska världen, försörja mig. Jag har just funnit en glimt som ens gör det värt att leva, att orka. Men jag har inte så mycket ork, och jag är känslig för omständigheter. Kan inte bara slänga mig ut i vad som helst, för det kan gå just hur som helst. Jag är en känslig själ.

Detta gör såklart att självförtroendet är nere på 0%, andra gånger går det bra att intala mig att jag har tid och bara sitta och klappa min hund och försöka andas och försöka att orka trots att ens närvaro på skolan bara sjunker och man får D på en uppgift man annars skulle ha fått minst B på. Och man ska försöka intala sig själv att man är bra ändå. Men en röst i ens huvud viskar: "Hur ska du ens klara dig i resten av livet? Du kan ju ingenting, du somnar inte om kvällarna, försover dig om morgnarna, du lagar inte ens riktig mat till dig själv och du ligger i sängen och förnekar din existens eller är ute i skogen och går med hunden och försöker må bra och skriva några ord på en uppgift och behöva skicka in den. Och du vet att du kan bättre egentligen, att om det inte vore för den här jävla orkeslösheten och meningslösheten så skulle du varit bättre i skolan, bättre vän, bättre barn, bättre syster, kanske ha en partner. "Vad ska det bli av mig i framtiden undrar jag?". Medan alla andra verkar ha idéer, viljor, sökt universitet i anda städer, hungriga på nya upplevelser, önskar jag att jag slapp allt det där. Och jag skulle inte ens kunna läsa en kurs, jag vet inte ens om jag skulle kunna jobba. Ska jag söka jobb och ba: "hej jag är en engagerad tjej som gillar utmaningar och som är väldigt trevlig och glad och som tycker det verkar spännande med ett nytt jobb". jag är 0% av det. Jag är snarare : "hej jag är en deprimerad tjej som behöver tid och inte alltid kan vara att lita på gällande hur jag mår, vissa dagar går det bra, andra dagar inte alls, jag är mer krävande än de flesta, klarar knappt av det allra minsta och jag vet inte varför jag söker till det här jobbet förutom att vi lever i ett kapitalistiskt samhälle som är uppbyggt så att det är viktigare det än att må bra".

Undrar 1 vart fan jag skulle må bra i framtiden. Alternativ nummer 1 är kanske ett halvår med lite tid för mig och matte 2b på komvux, ksk någon strökurs på universitetet om typ konst eller genus här i Umeå för skojs skull, ksk nått jobb nån dag i veckan för lite rutiner.Men usch att bo hemma!! Men kan inte ta hand om mig själv och har ingen lön:/ Och Alicante då? Kanske ska jag flytta dit och plugga distans. Jag mår bra i Alicante, och jag trivs där bra. Men ska jag lämna vänner och familj? Mår jag bra utan dem? Eller ska jag stanna i Umeå eller i nån annan stad, typ Uppsala eller Lund, och plugga, bo i nån liten studentlägenhet, kanske mår jag bra i det, eller så stryper vintern och mörkret den sista lilla livskraften ur mig. Orkar inte med massa supande studenter, och vet inte om jag klarar av ett helt program. Men om jag kan ha lite zen i något studentrum eller lägenhet där så vore det ju bra, med en katt eller två eller råttor skulle det nog gå bättre. Men varför ska jag envisas med Sverige? Mår skit där för det mesta, vill inte hålla på med allt trams där, vill va zen och läsa böcker i birkenstock i Alicante. Hmm så går tankarna...

Undrar 2 vad jag ska göra i sommar. Man kan inte vila sig ur en depression, man måste aktivera sig. Men pallar inte med jobb, ksk volontärjobb helst med djur typ. Skulle älska att ta hand om djur om dagarna och rutin skulle va bra för mig och volontärjobb kanske mindre pressure än riktigt jobb. Och ba försöka må bra, va i stugan med familjen och läsa, va med mina vänner lite, ksk åka på way out west i år igen eller utomlands med dem, vandra i fjälllen, vara i våra stugor, biltrippa. Ähh orkar inte tänka. Bye.

/ C

Likes

Comments

Japp, its true your gurl has short hair

/ C

Likes

Comments

Vi satt på en restaurang i Grekland och denna man satt vid bordet bredvid. Pappa ba: "Hej, du har så himla coola tatueringar, kan jag kanske få ta ett foto?". Han ba: "Ja, men självklart" och slet av sig tröjan och visade stolt upp sina tatueringar. 1996 sa han tatuerat klart alla ytor på sin kropp.

/ C

Likes

Comments

Mmmmm sitter ute i solen och lever lajf. Nej men det är skitvarmt och soligt här ute på vår gård, och har för övrigt varit en väldigt fin dag. Mår bättre när det är fint väder känner jag. Vill va ute i solen och dricka lurre, äta glass och chilla och kolla på killar med tshirt. Heh. Annars har jag lite arbeten att skriva på, ett om genus och ett om ett u-land. Sen blir d långhelg.

/ C

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Är alltså hemma nu efter en vecka i Grekland. Känns piss, känner mig deprimerad igen, kände mig inte så deprimerad i Grekland. Mådde rätt bra där.

/ C

Likes

Comments

Fredag, gott kaffe, soligt men blåsigt, sand i ögonen hela dagen, klappa världens finaste katt, satt ute i solen och åt go'pastan, brände röva och åkte hem till vårt andra hotell igen.

/ C

Likes

Comments

Inte så varmt o soligt, jätteblåsigt, molnigt typ och halvt regn:// vi hyrde bil och lämnade vårt hotell för en tripp till andra sidan Kreta. Vi körde bland bergen och det var väldigt fint, kollade i en helig grotta och drack gott kaffe och kissade på sunkig toa. Och jag såg ut som satan själv som vanligt, aj aj.

Inte så lyx heh, kan man inte ens få skämma bort sin stjärt med en toasits? Näheee, ingen sån. Härda härda.

Men vårt hotell var najs så d kompenserades upp. Det var dock fortfarande kallt av all vind, men jag fann en plats i en soffa där de var lä och jag hängde:):) d var typ det, middag och sen Netflix med soppan (Sofie min lillasyster).

Bästa duschen på hotellet också, vill ha en sån hemma:):):///

/ C

Likes

Comments

Onsdag började med mörka moln, vilket gjorde att jag kunde sitta inne och göra klart en skoluppgift och skicka in den, sen pool och lite chill, men kallt och blåsigt och sen börja d regna:'/

Vi tänkte: aja vi drar in till Chania som är en större stad på Kreta än där vi bor nu när det ändå är dåligt väder, men regnet blev värre och värre. Det regnade verkligen tokmycket, men vi åkte ändå.

Lolz peepz.

Mys med att åka buss:):) faktiskt älskar jag det nu när det så sällan sker

Vi gick runt å turista och lolzade åt monument och kolla på en kyrka.

Shopping:):)

Hamnen:):)

Sen så straffade gudarna oss, på riktigt kändes det så, det var så jävulskt mycket regn. Way out west 2k17 all over again, men ggr 3 typ.

Me^

/ C

Likes

Comments

Efter skolan åt jag bulle i golfen. Åkte till Pmu och shoppade lite second hand. Jobbade. Kom hem och såg film. Det var min torsdag.

/V

Likes

Comments

Igår: Var hos psykologen och det var lite småjobbigt fast ändå bra typ. Hade en lektion i skolan. Satt på café med Emelie och skrev på en historieuppgift. Hon är fin hon. Vi skrev och ritade också i våra små skrivböcker. Livet. Älskar min skrivbok. Sedan gick jag hem längst älven.

En bild på mitt hår ser ni här nedan. Jag är så less på mitt hår. Men att färga eller så kostar så mkt pengar:'(

/V

Likes

Comments

/ C

Likes

Comments

O, the Oprah Magazine's maj 2017
- Chris Buck

/ C

Likes

Comments

/ C

Likes

Comments

När jag och min syster delar hotellrum. Pink Pink pink.

/ C

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Outfit(ta)

Sidenskjorta - Mammas gamla
Kjol - Secondhand
Ft. eld

/ C

Likes

Comments

Jag befinner mig nu i Grekland. Schhh don't tell my teachers. Nej men har inte så mycket plugg nu, ska göra lite smågrejer nu under resan, men ska ba njuta av värmen och att ha just semester.

Var lite tveksam om jag skulle följa med just i och med att vi har skola nu, men ville ändå utomlands och en vecka är inte så farligt att vara borta från skolan. Pappa fyller 50 så vi ville att han skulle få lite sol på sig på sin födelsedag - det är varför vi är utomlands. Jag är alltså här med familjen och vi ska bara chilla.

Puss å kram / C

Likes

Comments

Spelar, läser nyheterna och ser Netflix på ipaden, dricker te, ligger i soffan, väntar på tills flyget ska ta mig till Grekland.

/ C

Likes

Comments

Kände mig skör och lite illamående så la mig inne på min lillasysters Sofies rum i hennes säng för att greja med min nya Ipad och knapra på upphackade grönsaker som jag hackade upp i köket. Har testat miljontals kläder och försökt rymma all packning i min lilla resväska (vill ha en relativt liten resväska för annars tar man med mer än nödvändigt) hela kvällen.

Två känslor fyllde min kropp när jag packade och testade kläder: 1. Tänk vad skönt det är att resa egentligen. Att man bara kan välja ut det man vill ha med sig och dra, sticka! Skulle vilja flytta till ett litet kalt studentrum i en annan stad och bara ha några grejer med mig och komma bort från mitt liv och min verklighet. Är så less på den. Behöver komma bort. Samtidigt, jag vet inte hur jag skulle må ensam utan mina vänner, min hund, familj, min stad. Mitt psyke är ju inte precis stabilt. 2. *ångestkänslor i kroppen* *trycker ned allt möjligt i väskan, får för mig att packa ner ca. alla möjliga kläder, alla mina stenar, rökelse och en himla rökelsehållare, kan inte välja böcker att ta med packar ned 6* Känner: "Naeeee usch vad jobbigt det känns att åka nu när jag tänker på det, ewww vill inte." Och sen: "Ähh det går, jag brukar ju vanligtvis vara cool när vi ska utomlands. På senaste tiden har jag typ börjat freaka ur innan och känna resångest. Näe ta dig i kragen i nu Clara!! Var cool."

Saknar Alma också, vet inte hur jag ska klara mig att vara utan henne hela veckan. Kommer gå omkring på gatan och leta djur att klappa.

För dig som missat ska jag till Grekland imorgon. Thats what all this fuzz is 'bout.

/ C

Likes

Comments

Harry Styles blessed us all denna fredag med sitt nya album. Kan hända att mina åsikter om detta album är vinklade och tendentiösa på grund av att mitt fjortonåriga, one direction-älskande, jag fortfarande finns någonstans inom mig. Den här musiken gör mig glad i alla fall, oavsett anledning.

Det är skönt att skolveckan är över. Den har varit extra jobbig på något sätt. Särskilt idag var lite känslosam. Både Clara, Jag och Maja satt alla i korridoren och grät några tårar tillsammans. Tycker om dem. Nu är det i alla fall helg och jag känner mig tacksam för att få vara ledig. Jobbar dock nästan hela lördagen men det vill jag inte tänka på just nu. Nu ska jag bara kolla på youtube och CHILLA.

/V

Likes

Comments

Att bli frisk. Upp, ner, åt sidan. Fram och tillbaka. Vill men vill inte. Lättare att vara sjuk än att bli frisk men jag hoppas att jag en dag kommer känna att det var värt det.

/V

Likes

Comments

Försov mig från en lektion. Vaknade 11.30 typ. Toppen. Ska göra massa pluggskit, men på söndag ska jag ju till Grekland och få lite sol på mig. Ska göra videos därifrån, taggad på de faktiskt.

Kolla söta vänner i skolan.

/ C

Likes

Comments

Från en biltvätt.

/ C

Likes

Comments

Tricked på Netflix. Om prostitution, det moderna slaveriet. (här !!!). Viktigt att uppmärksamma den problematik som finns och som är mycket mer utbredd än vad många nog tror.

Netflix serie Hot Girls Wanted kom ut med ett nytt avsnitt för ett tag sedan. Såg första avsnittet om amatörporrindustrin och hur unga tjejer blir utnyttjade och blev därav lockad när ett nytt kom Hot Girls Wanted: Girls on top (här !!). Speciellt när jag såg att Erika Lust var med. Älskar henne. Hon och en annan kvinna vid namn Holly Randall har ett feministiskt perspektiv i deras fotokonst och filmskapande och vill skapa porr för kvinnor. Rekommenderar!

/ C

Likes

Comments

Vet inte alls vilket mood jag är i. Mest trött. Skoltrött. Livstrött. Medan jag lyssnar på dåliga partydängor som förmodligen spelades på Ayanapa 2010 medan folk hoppade runt i neonrosa bikinis med silikontuttar.

Tog sovmorgon imorse, mediterade lite och så. Sedan satt jag och svettades i körskolans bil, sen åkte jag till skolan och åt och hade en lektion. Gråaste skolan i livet. Haglade på mig på min promenad hem. Umelajf.

Nu: en till kopp kaffe och plugg (psykologi, historia, samhällskunskap!! yay!)

/ C

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

I artikeln Symptom på en ojämställd sexualitet står det att 35 000 kvinnor i Sverige mellan 20-30 år beräknas lida av vestibulit. Vestibulit innebär en skärande och brännande smärta i underlivet som kommer vid samlag, men även vid cykling eller bärande av tajta byxor. Denna smärta orsakas av överkänsliga nerver i slemhinnan i slidmynningen. Vaginism är ett liknande tillstånd där slidan ofrivilligt spänner sig. Krampen i sig gör ont och vaginal penetration blir omöjlig. "Orsakerna bakom vestibulit och vaginism är inte helt klarlagda, men den vanligaste teorin är att det uppstår om man upprepade gånger har vaginalt samlag som gör ont av en eller annan anledning, till exempel för att slidan inte är tillräckligt våt."

"Eva Elmerstig, Barbro Wijma och Katarina Swahnberg visar i sin forskning att så mycket som var tredje ung kvinna i Sverige rapporterar smärta vid samlag. Av dem är det ungefär hälften som fortsätter med sexet trots smärtan." När de tre forskarna frågade kvinnorna i sina intervjuer varför de fortsatte med samlagen visade sig orsaken vara en uppfattning om partners njutning och tillfredställelse som viktigare än den egna. Kvinnorna känner sig underordnade vid de sexuella mötena. Det finns fler siffror som visar hur ojämställt heterosexuellt sex kan vara. I en studie av Christine Elizabeth Kaestle från 2009 framkommer att så många som 38 procent av kvinnorna regelbundet har sex som de egentligen inte vill ha, bland annat för att undvika våld i relationen. I en studie från 2006 av Juliet Richters med kollegor framgår att 95 procent av männen, men bara 69 procent av kvinnorna fick orgasm vid sitt senaste sexuella möte. I min egen forskning som omnämnts ovan, framgår en norm om samlaget som det enda ”riktiga sexet”. Vaginal penetration ses som den viktigaste delen i ett sexuellt möte och andra aktiviteter utgör bara förspel. Detta är anmärkningsvärt då Richters visar i sin forskning att kvinnor oftare får orgasm av annat sex än just vaginalt samlag. Det måste göras mer utrymme för könsdifferenta, men även indivuduella skillnader i vår sexualitet. När olika typer av sex värderas som lika ”riktiga”, när mäns och kvinnors njutning värderas lika högt, när heterosexuella par börjar ha sex på ett sätt som möjliggör för lika många kvinnor som män att få orgasm, då kommer också diagnoser som vestibulit och vaginism att minska drastiskt.

Har omskrivit lite men mångt och mycket är från denna artikel som kommer från en hemsida som själva namnet har ett feministiskt perspektiv och det avgör såklart vinkeln på artikeln, MEN att vi har ett problem gällande detta är ett faktum då vi ändå kan se det på siffrorna och dra slutsatser utifrån dem!!

Min kommentar kring detta:

OBS! slarvig + heteronormativt

Blir så ledsen av detta. Det är sorgligt som fan. Synen på sex, hur man har sex och vem som njuter och att män har mycket lättare att komma än kvinnor är sjukt. Det är bara dem som är dåliga på att få dig att komma! Och fuckin ha inte sex med någon som inte säger ja män!!!! Och kvinnor och tjejer var snälla mot er själva och försök att inte sätta er i situationen där detta sker, men det är inte ert fel om ni hamnar där. Det är dem där jäkla männens fel som inte fattar att man inte kan ha sex med någon som inte är våt eller som säger kanske och inte ja. "Sverige är ju ändå ett rätt jämställt land" svar: NEEEJ. Lååååångt ifrån. De flesta tjejer har blivit sexuellt trakasserade, eller kommer bli det i sitt liv och förtryckta på alla möjliga andra sätt. Men också uppleva detta ojämställda sex med 80% fokus på den där himla kuken och 20% fokus på fittan.

Jag uppmanar alla kvinnor att ta sin sexualitet på allvar. Jag rekommenderar starkt onani. Jag kom på det när vi hade klassfest och vi körde jag har aldrig och andra dryckeslekar, att många räknar sex som mellan en man och en kvinna med penetration inkluderat i beräkningen. Att det annars inte är sex. Alla har inte ens penetrationssex! Och andra har sex med sig själv, vilket är minst lika mycket sex! Jag har haft mycket mer skönt sex med mig själv än med de killar jag träffat - sry to break it to you. Men det är ändå det som räknas som sex?! Skevt af. Lovar att det är en pytteliten andel i hetrorelationer som faktiskt har jämställt sex. Och det är såå synd, prioritera er själv.

Ta hand om era fittor tjejer och icke-män av olika slag.

/ upprörd C

Bilder: "Her Majesty" (2013) av Meagan Segal

Likes

Comments

Hade sovmorgon, vaknade klockan 10 i mitt nystädade rum. Vet ni hur viktigt det är att ha städat på rummet eller???? Det gör så stor skillnad i måendet. Det är typ näääästan av samma vikt som att äta, sova och röra på sig. I alla fall för mig. Dock är jag så dålig på det, men nu är det i alla fall städat.

När jag skulle cykla iväg till skolan upptäckte jag att jag inte hittade mitt minervakort, och för er som inte går på den skolan kan jag berätta att man inte får någon lunch om man har glömt det:-):-). Kom även på att jag inte hade någon lektion efter lunch så nu är jag hemma istället. Ska plugga på mitt Svenska-tal och sedan ska jag jobba i eftermiddag.

Lite bilder från mitt städade rum och bilder på mina två växter som jag köpte igår. En garderobsblomma och en växt som jag inte vet namnet på, men som jag tycker är så gullig!!! Liksom kolla på den i sin lilla kruka<3333 (Ja, jag har David Bowie på väggen både vid skrivbordet och vid sängen. Faktiskt på ännu ett ställe, he's the bomb(<3))

/V

Likes

Comments

08.01. Förbereder mig inför ett nationellt muntligt prov i svenska samtidigt som jag söker på dyskalkyli alltså som dyslexi fast med siffror och att räkna. Tror jag har det, vill kanske göra en utredning för det. Har inget mer att säga. Jo, låg uppe i natt och lyssnade på Familjen - bästa.

/ C

Likes

Comments

Helgen började med sol och slutade med snö. Jag har pluggat på skolgården i det soliga vädret, ätit sorbet i gräset med Emelie, ätit pizza med mamma på kulturbageriet, druckit öl med Simon, Oskar och Isabel, varit på Plantagen och köpt två nya växter, ätit pizza (igen) med tjejerna hemma hos Clara, städat, sovit, sett Game of Thrones och handlat med mamma osv osv. Har haft en bra helg. Jag har mått bra. Inte hela tiden såklart, men mestadels har jag mått bra och varit tillfreds. Det är skönt. Jag känner mig också positivt inställd inför veckan, utan någon särskild anledning.

/V

Likes

Comments

Idag är det söndag. Jag vaknade vid 13.00. Min familj har varit borta i helgen och jag saknar Alma (min hund) hur mkt som helst vill gråta typ, men hon kommer idag (!!!). Ligger för tillfället i soffan och tänker på att jag borde skriva på mitt muntliga np tal jag ska ha imorgon, att jag borde söka jobb, att jag älskar våren men att det kom snö idag(???) ume-lajf, att jag tar studenten om 6 veckor lol, att jag måste läsa i körskoleboken för jag vill ha körkort nu helst igår, att jag inte alls blir inspirerad av bloggar utan mer känner : "jag behöver pengar!!! hur fan har alla råd att köpa massa kläder, äta ute varje dag, och varför är alla jävlar snygga??", att jag vill redigera videos, att jag åker till Grekland i helgen och är borta en vecka. Det ska bli skönt tror jag, bättre än att sitta i skolan eller sitta och svettas hos psykologen iaf.

/ C

Likes

Comments

Som ni ser är fula collage min nya grej. I fredags åt jag och emsan sushi @ my house urmysigt med kompismiddag, sen hade vi klassfest i en lokal på mitt område så jag var liks ansvarig (knäppt i och med att jag inte ens va taggad på klassfest elr så) men det var mysigt! Jag var nykter som vanligt och Maja och Ems med, vi typ åkte till ica och köpte läsk, skjutsade hem en snubbe som spytt på vägen lolz stackars han och oss. Duschade, åt resterna av sushin och gick och la mig och sov med Ems.

Lördagen kom Majs också och vi och en annan snubbe från klassen städade lite i lokalen, sen chillade vi bara hos mig, Vera kom, sen åt vi och tog hämtmat från vezzo sent och åt i min soffa. Senare tog jag och vera kickbiksen (lajf) och besökte en katt (pga katt-abstinens i natten) och Vera spelade piano för mig<3

/ C

Likes

Comments

det är en lång jävla resa in i sig själv, en process. att inse, att säga förlåt, att öva, öva, öva, öva. 

Bim Eriksson

/ C

Likes

Comments

Har faktiskt haft en bra dag. Sovmorgon, skönt att träffa vännerna i skolan igen och sedan kom jag hem och faktiskt så lyckades jag plugga, satte mig även och ute i solen (can't deny när det är så fint ute sol och varmt och allt) med mitt inspo-mellanmål. Jävlar vad längesedan man var såhär inspo. Känns bra.

/ C

Likes

Comments

Haha åh, glömde min kamera på festen jag var på under Valborg. Mina vänner gjorde en liten take-over dem lilla tokstollarna. Kolla va sött, har också massa videos som jag ska använda mig av på fulla dem mohahahah. Tycker om dem så mycket iallafall.

/ C

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Stannade hemma från skolan idag. Har mått rätt dåligt de senaste dagarna, eller jag vet inte, har iallafall bara legat i soffan och låtit dammet samla sig på rummet,hårbottnen bli smutsig, glömt att äta och sen ätit glass istället för en riktig måltid samt låtit plugg-dokumenten eka tomt. Så idag vaknade jag trött av för lite sömn och tänkte: "NÄ fan nu ska jag ta tag i det här idag." Så jag skrev i mina plugg-dokument, hällde i mig kaffe, sedan duschade jag och tvättade håret, gjorde våfflor till mig själv (tack mig själv<3) bytte lakan i sängen och dammade bort dammråttorna i rummet. Kändes bra ett tag och sen så kände jag ångest och gick och la mig i soffan igen och så kom mamma och pappa hem och ba: "Jaha du har inte gått i skolan??" med oförstående ton. Det är rätt jobbigt att inte bli förstådd, försöker bara överleva så gott det går, plugget får prioriteras bort när man knappt kan leva liksom. Kan nån fatta det.

/ C
<---- fin

Likes

Comments

Skoldag, mådde rätt pissigt, tog en kaffe och hade det trevligt på Station. Drack dubbelespresso och var uppe rätt länge, men sket i.

Min födelsedag. 19 år. Åt frukost på sängen och fick lite presenter, hade en vanlig skoldag och unnade mig att inte göra något vettigt bara jag var på lektionerna. Efter skolan ville jag kolla på råttor, och jag och vännerna tog bilen och åkte runt till olika djuraffärer. Vi hittade inga råttor, men massa andra söta djur.

Sofie, min lillasysters födelsedag. 13 år fyllde den lilla varelsen. Låg och kramade henne på morgonen, sen hängde vi lite på stan. Åt glass, köpte böcker och satte oss på Station. Hon läste Not that kind of girl av Lena Dunham och jag Kafkas Slottet. Hon drack steamer och jag espresso. Sedan mötte vi upp familjen för middag på Pinchos vilket var väldigt mysigt. Sedan hängde jag med vännerna, åkte runt i golfen och fick lite presenter<3

Valborg. Låg hemma under dagen och såg 13 reasons why, sedan mötte jag upp Vera och vi sminkade oss tillsammans hos mig och åt middag. Sedan mötte vi upp resten av tjejerna och drog sedan på fest. Åkte hem rätt tidigt. Vissa festligheter är inte lika kul som nykter, hade ju inte lust att dricka heller, drog hem vid 12-snåret och skrev och somnade.

1 maj. Var jävligt inspo och gjorde en smoothie, har inte gjort en på typ ett år?? Sedan satt jag ute i solen, läste lite, skrev lite och sedan övningskörde jag runt med familjen. Vi åkte till Ikea samt tvättade bilen. Under kvällen var jag ute i skogen och gick med Alma och satte mig på en bänk i kvällsolen och skrev like a kliché. Inget första majtåg för mig detta år. Det blev bara inte när ingen av vännerna var särskilt taggade, och heller inte min familj någon tradition att gå.

Likes

Comments