Ok just nu har jag massa skoltjafs att göra egentligen, men gör annat. Har rätt mycket helgerna framöver och sen, rätt snart ändå, tar jag studenten?! Knäppt.

I helgen fyller jag och lillasyster år ska käka med familjen, hänga m vänner och det är också valborg,

Helgen efter ska min klass ha klassfest

Helgen efter åker jag utomlands för att fira att papps fyller 50, förmodligen ska vi till Spanien och vårt älskade Alicante

Sen äre ba lite festligheter och sista skolarbetet och sen allt vad studenten innebär, oh fuck asså. Och sen Håkan, ska ta körkort i sommar och nu har vi bestämt att vi vill till Way Out West i år igen. Det blir najs.

/ C

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

1. prostitutionens_verklighet om prostitution, mycket intressant. // 2. babe_ebba kroppsaktivist och härlig i flödet

3. thongria sexolog-isch och sexpositivist

4. resin_lips härlig icke-binär person med psykisk ohälsa som skriver om vardag, har fina foton och sminkningar + kroppsaktivist

5. maryrosenberg konstnär, härlig tjej, har akne

6. monicagh_ härlig tjej, konstnär, är hårig och dansar härligt på sitt rum ibland

Podd*N Penntricket tycker det typ är den enda podden som får in feminism på ett bra sätt. Rätt manshatisk och härlig, förfriskande med Natasha (ladydamer) cuz she aint the typical white feminist som är snygg och som man känner att man behöver vara lika snygg som för att få tycka så. Feminism som är provocerande, men som genomsynar patriarkatets struktur i sin helhet och intersektionalitet. Bra tycker jag.

Likes

Comments

Åh är så slamsig, känner alltid att jag är för mycket, för tramsig, för hit och dit. Sry för alla slams-inlägg men är inne i en sån fas för tillfället så det får ni väl leva med tills vidare eller något. Här är iallafall lite foton på saker igår och idag: handling på ica, alma, potatisbullar, blåsa i munnen, np-redbull, skogspromenader, screenshots från netflix-dokumentär-isch om porr och så (rekommenderar! kolla här! )

/ C

Likes

Comments

Vad jag sysslat med under påsklovet? Haft en dålig festkväll på en klubb som slutade bra ändå, fyllt min mapp med texter på datorn ännu lite till, varit i stugan och haft ångest och ätit godis, gått till min psykolog och höjt min medicin, redigerat videos med maja på kafé, åkt runt med golfen och varit på äventyr lite överallt i stan, ätit middag, hängt & sovit över hos emelie med hon och maja, tagit en kaffe och suttit på kafé med julian (min barndomsvän/ snowboardsvän/festivalvän), varit på ett gympapass med massa gamlisar och mamma, gått promenader med alma (mah dog) och låtit henne sova i min säng. Det var typ det.

Har inte rört skolböcker eller öppnat dokument med skolarbete vilket var skönt. Har tagit tag i varje dag och sminkat mig och gjort saker som känts jobbiga men som jag vet är bra. Är stolt över mig själv.

/ C

Likes

Comments

Hejhallå, vänner och bär. Vi var på något kulturtjosahejs igår på Norrlandsoperan som hette Med ögon känsliga för grönt, jag, Maja och Emelie. Rätt mysigt, rätt bra, rätt tråkigt. Men jag tycker om både musik och texter, väldigt mycket. Det var mest typ par i 60 årsåldern så vi drog ned medelåldern en del också. Sen åt vi godis och jag drack öl i goffe.

/ C

Likes

Comments

Känner lugnet i stugan och vill faktiskt inte åka hem konstigt nog för där finns ångest i väggarna och på trottoarkanten
/V

Likes

Comments

/ C

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments