Livet rör sig framåt, på något vis. Jag mår inte dåligt, nej, men jag mår inte så bra heller. Men livet känns ändå fint och jag vill vara här. Det finns så mycket att upptäcka, att se, att göra.

Jag äter frukost till mellanmål, jag ser filmer jag inte sett, jag träffar upp kompisar ibland men dem jobbar en del, jag lyssnar på musik och gör nya listor på spotify, jag åker skateboard och får blåmärken och ont i hela kroppen, jag beställer grejer från tradera. Jag borde plugga körkortsteori, men ibland måste man också bara få ta ledigt från måsten och bara vara. Låt mig va ifred!! Himla måsten! Låt mig va!

Btw, är ändå imponerad på mig själv att jag är så lugn och stabil inför det faktum att jag inte går i skolan längre och ska ta nya vägar i livet. Att ett nytt kapitel öppnar sig. Jag tar bara dag för dag som den kommer och det går rätt fint faktiskt.

/ C

Likes

Comments

Håkans lockar i kontrasten mot mina granar

/ C

Likes

Comments

Ok, jag skrev ju att jag inte visste kring bloggen hur jag ville göra och så. Tänkte tipsa om nån blogg ni kan läsa tills vidare jag (och Vera) funderat vad vi vill med bloggen, men har fan inga tips, allt är tråkigt, oinspirerande och så jävla "hej kolla på mig när jag posera och ser cool ut och är med vänner". Känner lite avsmak för det, mest när jag själv är så. MEN!!! Blir så jävla glad när ni kommenterar. Fan asså, så fint. Blir så peppad då.

Jag kom på att jag ändå inspirerad till att ta sommarbilder, alltså bilder på min sommar. Så kan lika gärna dela med mig av dem här. Det viktigaste av allt är väl att jag faktiskt mår bra i skallen bakom alla dessa bilder, och det gör jag.

/ C

Likes

Comments

Jag har många anteckningsböcker. Men jag skriver bara i en just nu (förutom en diktbok jag har som jag också skriver i ibland), men annars ingen annan. Alla dem där andra anteckningsböckerna har fått dålig energi, enligt lilla mig. Dåliga perioder i livet har kladdat ner papperna. Blad fyllda med oinspirerande och pressande listor och planer som gått åt skogen. Jag vill inte ens titta i dem. Jag mår dåligt av bara det. Men jag har en tendens att göra så att dem får så där dåliga energier och behöva byta anteckningsbok trots att jag inte fyllt bladen. Jag behöver starta på nytt, få fylla de vita, blanka bladen med nya idéer och tankar. Jag behöver få en nystart. Så jag köper en ny anteckningsbok om de dåliga energierna lyckas nå bladen.

Bloggen har varit mitt och Veras lilla bebis. Men på senaste tiden har jag inte känt mig så inspirerad, säkert inte Vera heller i och med hennes frånvaro. Man skulle kunna säga att den blivit lite som en av de där böckerna med dålig energi, oinspirerande och pressande.

Idén med bloggen var att göra något viktigt, samtidigt som vi ville visa att vi var coola (hehe, ska man skratta eller gråta?). Men jag har insett mycket på senaste, och jag mår bra. Jag mår bra. Jag mår bra. Jag mår bra. Jag skriver det. Jag säger det. Jag skriker det. Jag mår bra. Jag känner att jag inte behöver bevisa något för någon längre. Inte synas eller göra min röst hörd för så banala saker som vad jag gjort under en dag. Man marknadsför sig på sätt och vis när man bloggar. Man porträtterar in sitt liv genom att välja vad som ska visas och vad som inte ska visas. Det jag insett är: att trots hur fina bilder man har med kaffedrickande och tidningsläsande på morgonen, fina sminkningar och coola bilder med kompisar så är det 0% viktigt. Jag känner än idag att jag fortfarande vill kunna nå ut till fler än min vänkrets - men idag inte för att vädja mig och göra mig själv större än vad jag är. Nej, för att snacka om det viktiga och ibland om tankar och funderingar. För jag tycker fortfarande att det är fint och kul att läsa om andras liv. Och att själv dokumentera och skapa material tycker jag är fortfarande är kul så det fortsätter jag gärna att använda denna plattform till. Jag vill inte lägga bort denna anteckningsbok på den dammiga hyllan. Jag behöver heller inte köpa en ny. Jag vänder bara blad i samma anteckningsbok, men börjar från nytt. På en ny kula, på en ny kula ska vi bloggen. Mer viktigt, mindre oviktigt. Man ska nämligen göra sånt som känns viktigt.


/ C

Lånat bilden från Johannas blogg . Kolla vad söt jag ser ut, och må-braig (jag är den med vit blus och kjol och kort brunt hår). Och det är sant. Bilden är från en pizzamiddag i gräset, på ett industriområde, och efter målning av banderollerna till studentflaket.

Likes

Comments

Vi tar studenten imorgon LOL. Och jag ska upp halv sex på morgonen LOL för vi har champagnefrukost 7.00 LOL.

/ C

Likes

Comments

ett.

Födelsedagsfirande med vår barndomsvän Anna på lördagen. Vilket var både så roligt och så mysigt. Fick mig också att tänka efter och omvärdera lite saker i skallen efter allt snack och mys. Och mer kalas-aktiga firanden, ja tack!!

två.

Jag, syster och pappa var och såg Wonderwoman på bio under söndagseftermiddagen.

+ Kvinna som protagonist med fler kvinnor runt om som också spelade stor roll i filmen

- Huvudkaraktärerna var normsnygga (smala osv) och vita-isch. Endast få icke-vita personer, få tjocka, heteronormativ kärlek ja ni vet.

Allt som allt var filmen bra, lite mycket effekter och knasigheter, men spännande och kul med historiska kopplingar till grekiska gudar och andra världskriget, lite kvinnokamp och livsfunderingar.

Vi såg cool stor bil också och köpte godis på väg hem.

tre.

Jag kände mig som en sommartjej i kjol och blus i värmen ( d är verkligen somrigt, grönt och varmt nu) och var på secondhand med mina tjejer. Jag köpte lite grejer, bland annat nya plantor. Köpte också en till godispåse, hoho. Kände mig i alla fall somrig och gullig och glad. Och farmor kom på besök och hon tycker jag om så det var också kul.

/ C

Likes

Comments