Hej! Har varit iväg i två dagar, Stockholm med Amanda i torsdags sen var vi hos dom i fredags i Norrköping och på kvällen åkte jag och Ida till Stockholm och sov där en natt till lördagen.

Vi gick till hotellet och checkade in där och bytte om. Sen gick vi ut och letade upp en reataurang, vi bara tog någon vi såg men det var riktigt gott och trevligt. Kommer inte ihåg vad den hette dock! Men vi åt kalvmedaljonger och potatis. Sedan tog vi en drink på sturehof innan vi köpte godis och gick tillbaka till hotellet. Mysig kväll!

Igår lördag började vi med hotellfrukost och sen gick vi in mot city, vi bodde på Östermalm. Vi gick i affärer, åt jättegod sushi, kollade lite mer i affärer innan det var dags att ta tåget hem. Så mysig helg, var så trevliugt att komma iväg lite.

Gillar

Kommentarer

Hej! Idag har jag haft en ledig dag igen. Den började tidigt med träning💪🏼 Sen träffade jag Ida och Sara på stan😘 Blev lite shopping och så en god lunch på guldkant deli!

Nu ska jag avsluta dagen hemma hos mamma och pappa 🌸 Kram C

Gillar

Kommentarer

Det bästa rummet i vår lägenhet är sovrummet tycker jag. Blev så nöjd efter vår renovering i januari👌🏼

Hyllan här kom upp för några månader sen men det är först nu jag har blivit helt nöjd med grejerna på, haha det tar sin lilla tid😊

Och i fönstret har ett elefantöra fått ta plats🌱 Så fint tycker jag!

Gillar

Kommentarer