Header

Igår var jag på Gotthards och tog ett glas vin med mina favorittjejer. Hur mysigt och trevligt som helst! Idag har jag massor med grejer att göra, så jag måste skynda mig iväg. Tittar in här lite senare. Hoppas ni alla får/har en superbra dag!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag är väldigt rädd om min hy. Därför skulle jag aldrig få för mig att lägga mig i ett solarium. Men vem vill inte vara brun och fräsch? Därför använder jag hellre mig av BUS, brun-utan-sol. Jag har länge använt mig av budget varianter och aldrig riktigt orkat lägga pengarna på en dyrare, tills idag! Nu har jag äntligen fått tummen ur och köpt en av riktigt bra kvalitet. Utvärdering kommer när jag använt den för första gången! Den kommer från St.Tropez vilket även appliceringsvanten gör!

Likes

Comments

Eftersom att min kära farmor och farfar är här så blir det lite lyxigare middag. Ikväll stod oxfilé och rotsaker i ugnen på menyn, så gott!

Och ja, jag tog mer mat än detta. Oroa er inte!

Likes

Comments

Köpte som sagt en ny ansiktskräm för några dagar sedan och här kommer mina tankar hittills:

Eftersom att jag har väldigt torr hy och behöver en relativt fet kräm även på dagen så är jag supernöjd med denna. Åker snabbt in i huden och lämna huden len och fin. Ska även efter några veckor förbättra hudens struktur. Jag är supernöjd!

Likes

Comments

Har massor med nytt att visa men jag betar av det lite eftersom! Är äntligen frisk igen så nu har jag massor med energi att lägga ner på bloggen, här är iallafall min nya kjol!

En svart basickjol från Busnel, älskar den redan!

Likes

Comments

Hade varit kul att höra vad som ni anser är roligt att läsa om, så kommentera gärna så jag kan uppfylla på många önskemål som möjligt!

En sommarfavorit i repris!​

Likes

Comments

Hemma idag igen så fixade lite melon till morgonmellis då jag snart får pannkakor. Min farmor och farfar har kommit hit idag så då är det som en liten tradition att äta pannkakor. Har köpt en ny dagkräm som ni ska få se + en recension ska ni också få, kommer upp lite senare!

Likes

Comments

Är hemma och sjuk idag med så passade på att göra min favoritfrukost nu när jag ändå är här i Täfteå. Har bara myst med Myra än så länge idag och just nu ösregnar det. Så vi väntar på att det ska sluta så vi kan gå ut på en prommis innan jag åker till stan igen.

Likes

Comments

Åkte till Täfteå ikväll trots att jag är förkyld och gick ut med Myra. Så skönt att gå en promenad och röra lite på sig när man legat inne hela dagen. Nu ligger vi i sängen och myser, sover även här ikväll då jag ändå är ledig imorgon!

Likes

Comments

Idag är jag precis som rubriken lyder, hemma och sjuk. Känns sådär, men jag fick mina värdecheckar ifrån H&M för någon dag sedan och det piggar ju upp. Här är det som jag funderat på att klicka hem! Allt kommer från H&M

Likes

Comments