Header

Hej
Förlåt för att jag inte bloggat på länge men inget, verkligen inget har hänt jag har bara varit sjuk, sjuk, sjuk. Missade årsmötet, pio-kvällen, grönt kort kursen och två ridlektioner. Ganska tråkigt. Men idag vaknade jag och hade superont i magen men jag gick ändå. Och min förkylning kom tillbaka lite så nu får jag se om jag går imorgon. För på fredag så kan jag inte vara sjuk för då ska vi åka buss i v ä l d i g t många timmar.
Ha det bra

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Sjuk även idag.
Igår sa jag ju att jag mådde lite bättre på kvällen. Men idag vakna jag upp och aldrig mått så illa. Just nu mår jag lite bättre och jag har fått i mig lite mat. Men imorgon så skulle jag gå på ett årsmöte i stallet och sedan ha pio-kväll, men det blir nog inget för mig. På söndag har vi även den praktiska delen i gröna kort kursen och då måste jag verkligen vara frisk.
Ha det bra

Likes

Comments

Idag vakna jag upp och var helt förkyld. Kunde knappt prata som jag fortfarande knappt kan. Har varit hemma hela dag och bara legat i sängen. I morse så mådde jag väldigt dåligt men det har blivit lite bättre nu.
Kort inlägg men men. Ha det så bra

Likes

Comments

Ännu en dag i skolan...
Idag hade vi matte prov och en liten religions läxa. Båda gick super bra (hoppas jag). Nu så har jag och Filippa tagit bussen hem till mig och väntar på min mamma som ska skjutsa oss till gymnastik träning. Den börjar dock inte fören 7, och slutar halv 10. :(
Skulle hellre föredra att vara i stallet faktiskt. Men men bra träning haha

Ha det bra

Likes

Comments

Nu har jag precis kommit hem från stallet. Jag och Filippa åkte dit direkt efter stallet och tänkte rida ut. Hästarna hade fått foder ganska så sent eftersom att det hade kommit två nya hästar så de som fodrade hade lite fullt upp. Vi hann inte rida ut för vi tyckte det var bättre att hästarna skulle få äta upp fodret.
Men vi borsta dom lite medan de stod och åt och sen när dom gick lektion så gjorde vi rent deras boxar. Sedan hade vi teori och Lina (våran hopptränare) gick igen hur hon gör på framridningen/framhoppningen.
Sedan när lektionen slutade 8 så åkte jag hem.
Ha det så bra

Likes

Comments